دقیقا درسته.اما این یکی خیلی داره مانور میده.من از دو سال و نیم پیش که از مخابرات دارم 1مگ کم کم شبا 130 کیلو سرعت میده (حداقل قانونیش رو میده)و به نظرم مخابرات سرعتش پایدارتره مخصوصا تو دانلود رایگاننقل قول:
Printable View
دقیقا درسته.اما این یکی خیلی داره مانور میده.من از دو سال و نیم پیش که از مخابرات دارم 1مگ کم کم شبا 130 کیلو سرعت میده (حداقل قانونیش رو میده)و به نظرم مخابرات سرعتش پایدارتره مخصوصا تو دانلود رایگاننقل قول:
بندرامام نیومده هنوز.نقل قول:
بچه ها 512 نامحدود اگه تو 10ساعت 2 گیگ دانلود کنه با در نظر گرفتن استهلاک کامپیوتر و زمانی که صرف میشه به نظرتون برا دانلود خوبه؟
512 بدرد بازی آنلاین و وب گردی ( تازه اگه پینگ خوب باشه ) میخوره برای دانلود اگه تو 24 ساعت 5 گیگ هم بتونی دانلود کنی باید فرداش خاموش کنی ( چون دیگه داغون میشه سیستم ) به نظر من دو مگ 4گیگ برای دانلود خیلی خوبه شبی هم فک کنم 3.5 گیگ بکشه :n16:نقل قول:
داداش سيستم داغون ميشه يعني چه؟نقل قول:
پس اين همه فن توي سيستم واسه چيه؟
من كه سيستم توي دفترم هميشه روشنه فقط وقتي برق نيست خاموش ميشه الان هم سه ساله كه داره كار ميكنه
زياد تو فكر استهلاك نباشين اينجور قطعات واسه كار 24 ساعته ساخته شدن
دقیقا با نظرت موافقم.سیستمم مال 12 سال پیشه اما 24 ساعته روشنه الان فکر کنم یه 3 هفته ای میشه که خاموشش نکردم.تو این 12 سالی که داشتم بلانسبت دوستان مثه خر کار میکنه.به قول گفتنی روشن کردن سیستم با خودمه ولی خاموش کردنش با آقای برقیه!!!(اون حرف دوستمون بیشتر واسه لپ تاپ مصداق داره ،لپتاپ را بیشتر از یه روز روشن نذارید چون یکمی سوسوله)نقل قول:
چــــــــــــــی مـــــــــــــیگه؟:n23::n02:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگو افتاده بودم رو گیت وی تک رقمی:دی
ولی دمش گرم که خداروشکر سرعت دان خوبه.
خو چي ميگه ؟نقل قول:
اين واسه كدوم شهره؟
امروز سرعت خوب شده:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ امروز
اما سرعت دانلود تعریفی نداره ، بین 1 تا 60 میره و میاد
512 نامحدود