منم با نظرتون کاملا موافق هستم
Printable View
منم با نظرتون کاملا موافق هستم
حجازی : از خدا میخواهم طوری بمیرم که کسی از مردنم من خشنود نشود !
خبر بهبودی ناصر حجازی بیشک باعث خوشحالی اهالی ورزش و به خصوص فوتبال شده است. ناصرخان که چندی پیش در بستر بیماری بود و به دلیل مشکلات تنفسی نمیتوانست بیش از چند کلام حرف بزند،حالا به همان مرد خوش صحبت گذشته تبدیل شده است. این اسطوره فوتبال حالا با خوشحالی از بهبود شرایطش میگوید:«خوشبختانه نسبت به گذشته وضعیت جسمانیام بسیار بهتر شده است به طوری که الان دو سه روز است احساس خوبی دارم. مشکل تنفسیام هم بسیار کمتر شده است. اگر چه بیش از این بوی ادوکلن و گردوغبار مشکلاتی را برایم فراهم میکرد،اما حالا دیگر چنین وضعیتی وجود ندارد.» شرایط جسمانی ناصرخان تا آنجایی بهبود یافته که حالا روزانه 500 متر پیادهروی و گاهی رانندگی به برنامههای روزانه او اضافه شده است:«دو هفته دیگر باید به بیمارستان و نزد پزشک معالج خودم بروم تا بار دیگر مورد مداوا قرار بگیرم.»
نکته جالب در خصوص ناصرحجازی اینکه او تحت هر شرایطی جزو منتقدان فوتبال به حساب میآید و تحت هیچ شرایطی تغییر رویه نمیدهد. این بار هم وقتی صحبت از فوتبال و مسایل جاری آن میشود، ناصرخان در جملات کوتاه لب به انتقاد میگشاید:«اصلا فوتبالی نداریم که بخواهیم راجع به آن صحبت کنیم.»ناصر حجازی اسطوره محبوب فوتبال کشورمان در حال حاضر شرایط جسمانی بهتری دارد. حجازی که به عنوان مدیر فنی باشگاه دیاسترادا فعالیت میکند، میکوشد تا پس از کسب سلامتی بار دیگر به مستطیل سبز بازگردد. این را از لابهلای حرفها و همچنین روحیه مناسبش میتوان فهمید.
از آخرین وضعیتتان برای ما بگویید.
شکر خدا در شرایط خوبی هستم و فکر میکنم که نسبت به روزهای گذشته بهتر شدهام.
آتیلا در گفتوگویی عنوان کرده بود شما حتی میتوانید رانندگی کنید و به پیادهروی بروید؟
بله... برای پیادهروی به پارک نزدیک منزل رفتم ولی هوا آنقدر آلوده بود که نتوانستم پیادهروی کنم و برگشتم. الان هم برای پیادهروی در سالن و اتاقهای خانه راه میروم.
مراحل درمانیتان را چطور پشت سر میگذارید؟
فکر میکنم حالم بهتر شده... فعلا دو دوره برای مراحل درمانیام به بیمارستان رفتهام و احتمالا هفت، هشت روز دیگر باید برای مرحله سوم درمانم به بیمارستان کسری بروم تا آزمایشات جدید روی من انجام شود.
مردم و فوتبالدوستان به شدت نگران شما هستند و میخواهند از اوضاع و احوالتان باخبر شوند.
در طول این مدت که دچار این بیماری شدم، بیشتر از همیشه لطف و محبت مردم را دیدم. همیشه میدانستم که در دل مردم جا دارم و آنها نسبت به من محبت دارند ولی پس از این بیماری ریه بود که بار دیگر شرمنده محبت آنها شدم و از همه مردم تشکر میکنم.
بازیهای استقلال را تعقیب میکنید؟
بله. من استقلال را دوست دارم. فعلا ترجیح میدهم در مورد این قضیه صحبتی نکنم و فقط امیدوارم که وضعیت استقلال هر چه زودتر درست شود چون این تیم هواداران و دوستداران زیادی دارد.
از دیاسترادا چه خبر؟
به طور مداوم و دقیق پیگیر مسایل باشگاه دیاسترادا هستم. با توجه به بیماری که داشتم نتوانستم به اسلواکی بروم ولی در گفتوگویی که با مسوولان باشگاه داشتم قرار شد از دو هفته دیگر، اردوی آمادگی به مدت یک هفته در دوبی برگزار کنیم. امیدوارم که وضعیت من هرچه زودتر بهتر شود تا به امید خدا بتوانم در اردوی دوبی به بازیکنان تیمم ملحق شوم. این برایم خیلی جالب بود که حتی بازیکنان خارجی تیم دیاسترادا در طول این مدت به صورت تلفنی جویای احوال من بودند.
پس با این حال هنوز به دنبال رویای جام یوفا هستید؟
از همان روز اولی که به دیاسترادا رفتم با شما صحبت کردم و گفتم که میخواهم یک کار بزرگ را در فوتبال اروپا انجام دهم. حالا هم در بازیهای جام حذفی شرایط خیلی خوبی داریم و هنوز هم امیدوارم که با دیاسترادا به جام یوفا برسم. این یک کار بزرگ و یک آرزوی مهم است که انشاءا... به آن میرسیم.
برای هواداران و دوستداران ناصر حجازی صحبت خاصی ندارید؟
هرچقدر از محبت و دعای خیر مردم بگویم کم است. فقط از خدا میخواهم طوری مرا زنده نگه دارد که دلی از زنده بودنم نشکند و طوری مرا بمیراند که کسی از مردن من خرسند نباشد...
برای کسایی که توهم دارن که پرطرفدارترین تیمن:نقل قول:
60 در صد به بالای کل ایران ترک هستن و بقیه کرد و لر و عرب و فارس. هیچ ترکی اولویتش رو که همون تراکتور است تیم دیگه ای قرار نمیده.
وقتی پرسپولیس میاد مشهد،15،000 تماشاگر داره و از 15،000 نفر طرفدار ابومسلم حداقل 10،000 نفر طرفدار استقلالن(و البته بالعکس یعنی وقتی استقلال میاد مشهد....) که همه هم از خود شهر مشهد هستن.
اما وقتی تراکتور میاد مشهد 1000 نفر از تبریز میان و 1000 نفر هم از شهرای دیگه که تازه میشه 2000 نفر.
و فقط در مشهد هم اینجوری نیست بلکه در اصفهان،کرمان،شیراز،مازندران،اهواز،آبادان و .... 90% شهرهای ایران همین وضعه.در حالی که تماشاگران تراکتور به جز تهران و تبریز خیلی نمیشن.....
البته بدون شک تراکتور تماشاگرای خونگرم و دوست داشتنی رو داره و جذابیت لیگ ما با اومدن تراکتور واقعا بالا رفته و خود من هم خیلی این تیم وهواداراشو دوست دارم.ولی این دلیل بر این نیست که پر طرفدارترین تیم باشه
در ضمن یکی از دوستای من ترک هست و تراکتور رو هم خیلی دوست داره اما الویت اولش استقلاله پس ترک بودن دلیل تراکتوری بودن نیست
سايت گل – امروز محله گديل تبريز، محله اي كه مكاني براي پرنده فروشان و بازار خرت و پرت فروشي تبريز است، ازدحام بي سابقه اي را تجربه كرد؛ موضوع مهم، تصميم جمعي آنها براي آزاد كردن نمادين پرندگاني ست كه به نشانه اعتراض به كشته شدن پرنده قرمزرنگي كه در بازي مقابل استقلال توسط هواداران حريف قرباني شد. پرنده اي كه مرگ آن حتي سايت باشگاه استقلال را به واكنش واداشت... تبريزي هاي طرفدار تراكتور قصد دارند در بازي فردا مقابل مقاومت هزاران پرنده را آزاد كنند. بنابراين امروز بسياري از آنها براي خريد پرنده به بازار رفتند و پرنده فروش ها را ميليونر كردند. هر پرنده 1500 تومان به فروش مي رسيد و جالب اينكه برخي نيز با علم كردن بساط رنگرزي، كفترها را به رنگ قرمز در مي آوردند. فردا روز خوبي براي عكاس ها هم هست... پرندگان قرمز در آسمان آبي.
سايت گل - گرچه به نظر بازي تراكتورسازي مقابل مقاومت سپاسي ، مسابقه كم اهميتي است، اما خون تبريزي ها به جوش آمده و ممكن است فردا ركورد تماشاچي در تاريخ فوتبال ايران كه متعلق به داربي سال 61 بين استقلال و پرسپوليس با 120 هزار نفر است بشكند. چرا كه هواداران تراكتور در حركت خودجوش تصميم دارند، يك اجتماع 150 هزار نفري را در اعتراض به برنامه نود سازماندهي كنند. البته ظرفيت ورزشگاه يادگار امام در بهترين شرايط 80 هزار نفر تخمين زده مي شود كه اگر واقعا اين جمعيت به ورزشگاه سرازير شود، بايد حدود نصف آن بيرون بمانند. اعتراض هواداران تراكتور به برنامه نود در پي مشكلاتي است كه در ارسال اس.ام.اس ها به اين برنامه رخ داد. در راي گيري اين هفته نود براي انتخاب پرطرفدارترين تيم ايران تراكتور فقط 200 هزار راي آورد كه اين موضوع با اعتراض هواداران و سرمربي اين تيم مواجه شده است. اين عدد 150 هزار نفر هم از جملات كمالوند در 90 بيرون آمده كه ادعا كرد اگر يك ورزشگاه 150 هزار نفري در تبريز ساخته شود هواداران تراكتور آن را پر خواهند كرد.
با توجه به جو استان هاي ترك نشين فردا هزاران آذري در راه استاديوم خواهند بود .
براي اينكه كسي كه پرنده رو كشت يك نفر هوادار بود و باشگاه هم اين حركت رو تقبيح كرد ولي نشون دادن پول كار يكي دو نفر نبود و توهين مستقيم به كل جامعه داوري بود.نقل قول:
عزيزم اتفاقا به نكته خوبي اشاره كردي! شما حالا به اينجا انديشه كن كه چرا براي نشون دادن يه پول باشگاهي رو جريمه ميكنن اما برا كشتن يه موجود زنده به طرز وحشيانه هيچ نوع جريمه اي در نظر نميگيرن؟
فقط سعي نكن كه صورت مسئله رو پاك كني چون پاك كن نداريم!
اين كبوتر فعلا دستاويز خوبي واسه تراكتوريها شده تا ننه من غريبم بازي در بيارن و پيرهن ... درست كنند. وقتي سر فرهاد مجيدي رو تو تبريز با سنگ نشونه رفتند و عكسش هم بود ميزديد زيرش و ميگفتيد تمارض كرده و بيانيه ميداديد.
از يك باشگاه كه از نظر تعدا هوادار تو دنيا بعد از رئال دومين تيم هست(البته بين فقها در مورد اول يا دوم بودنش اختلافه) بعيده اينكارها رو بكنه.
راستي يادتون رفته تو اون بازي چطور از هواداران تيم استقلال پذيرايي كرديد؟!
خبر خوش براي پرسپوليسيها
باید عمق فاجعه رو درک کرد :31:
اخ جــــــــــــــان طالب لو داره میره!!!!!!!
خبر خوش به پرسپولیسی هــــــــا!:31::31::31::31::31::31::31: