دوست من وقتی سرعتت اینجوریه مطمئن باش یه جای کار میلنگه.دیگه حد اقلش اینه که مرکز مخابراتتون مشکل داره وگرنه دیگه پارس اینجوریا هم نیست.من 128 دارم توی روز حدود 100-130 سرعتمه و ساعت رایگان هم زیر 40 نمیادنقل قول:
Printable View
دوست من وقتی سرعتت اینجوریه مطمئن باش یه جای کار میلنگه.دیگه حد اقلش اینه که مرکز مخابراتتون مشکل داره وگرنه دیگه پارس اینجوریا هم نیست.من 128 دارم توی روز حدود 100-130 سرعتمه و ساعت رایگان هم زیر 40 نمیادنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بگین دان استریمتون دقیقا رو چه سرعتی بسته شده ؟؟
2048 دقیقانقل قول:
یعنی دان استریم 128 رو بیشتر از 256 میبندن ؟؟نقل قول:
من خودم 256 دارم رو 1728 بسته شده!!
بعد اگه رو 2 مگ بسته باشن که تو روز سرعتشون باید بالای 200 باشه که !!
سرعت دانلود ما هم با سرویس 256 قبلا ها خوب بود اما الان شب ها که رایگانه میره رو 20 و این حالت تا 6 صبح ادامه داره و وارد ساعت 6:01 صبح میشه سرعت دانلود میشه 194 ثابت تا 6:58 که دیسکانکت میکنم
خوش به حالت برای من قبلا همینجوری بود اما یکماه از ساعت 6 سرعت رو صفر ثابته دانلود منیجر بدبخت هی زور میزد یعنی محدود کردن؟یک هفته هم نشد فهمیدند محدود کردند:18::19:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mahya78
10 دقیقه طول کشید تا تست سرعت انجام شد .
دوستان نظر شما چیست :
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
ساعت 1:30 بامداد
سرویس 256 پارس انلاین محترم
-------------------
ای جانم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از شهرهای خراسان . نزدیک مرز .نقل قول:
همو data rate دیگه؟روی 2048نقل قول:
من(تهران-شمالغرب) شاتل بودم روی 512بسته بود-یه مدتی شهراد گرفتم 2048 بود، یه مدتی صبانت گرفتم 1024 بود دان استریم حالا هم منتظر پارس آنلاین وصل بشه ببینم چطوریه، دان استریم چنده، و سرعت چقدره؟
از نظر پشتیبانی هم: شاتل خیلی خوب بود، روزه اولی که وصل شد رو گوشیم زنگ زد، گفت راضی هستین؟ چطوره؟ بعدش یه خانومه زنگ زد گفت چرا از ما مودم نخردین؟(مودم linksys داشتم) گفتم:این بهتره (تو دلم گفتم نمیخواستم پول بدم به شما،که بعد میاری پول عوارض شهرداری هم بگیری!) چند روز بعد 5دقیقه بعد اینکه ترافیکم تمام شد زنگ زد،خودشون هم اعلام کردن(بیکارن)
یه روز رفتم مخابرات که از مخابرات سرویس بگیرم گفتش تا 5سال آینده تضمین میدم که پورت نداریم، اومدم بیرون دیدم تبلیغ رو کاغذ از شرکت شهراد افتاده رو زمین، زنگ زدم گفتم سرعتتون چطوره؟ گفت 128 میدیم اما تا 1مگ بازه(درحالیکه هیچ جا اینرو شفاف نمیگن!) واسه ثبت نامم همه مدارک رو اینترنتی فرستادم( اسکن قبض تلفن ناخوانا افتاد، رسید پرداخت هم فک کنم ندادم) اما سریع وصلش کردن؛ بعد 1ماه که عضویت تمام گفتن دیگه 1ماهه نداریم فقط 3ماهه!تمدید کردم، بعد 3ماه گفتن دیگه 3ماهه 128با 3 گیگ ندارم فقط 3ماهه با 15گیگ ارایه میدیم بدلیل محدودیتهای پورتی، گفتم جمع کن بابا، 1هفته ای جمع آوری شد
چندماه دربه در بودم،دنبال پارس آنلاین که پورت خالی بشه، اما نمیشد، تا به صبانت زنگ زدم گفتش امکان ارایه واسه ما هست، همون روز یه زنگ دوباره زدم پارس گفتش پورت آزاد شده! از 3ماه 2ماهش گذشت،لغو کردم، پارس گفت 1ماه دیگه سرویس وصل میشه
سرعت بامداد امروز که اصلا جالب نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موثر در قبض برق!دانلودهای چند روزه ی ناتمام....