روگزینه وایرلس خودتون کلیک کن کنارش تیک گزینه اتومات بزار.نقل قول:
دوست عزیز شما گزینه anble nat کردی ؟
اگه نشد یه بار تنظیمات رو bridge بزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روگزینه وایرلس خودتون کلیک کن کنارش تیک گزینه اتومات بزار.نقل قول:
دوست عزیز شما گزینه anble nat کردی ؟
اگه نشد یه بار تنظیمات رو bridge بزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو با چه ویندوزی کار میکنی تا راهنماییت کنمنقل قول:
من از مودم D-Link DSL-2520U استفاده می کنم و سرویس اینترنت را هم از مخابرات مرکز فرد اسدی گرفته ام و بدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل میشم و تقریبا با سرعت 13-14 دانلود میکنم ولی چراغ اینترنت من در مودم روشن نمیشود و راه های زیادی را امتحان کرده ام ولی جواب نداده از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم کمک کنند و در ضمن آیا راهی وجود دارد که مودم را مستقیم به گوشی برای دانلود وصل کرد بدون نیاز به کامپیوتر .only p30world
با سلام
من مودم D-link 2640U دارم و از مخابرات اینترنت گرفتم. امروز به اینترنت وصل نشدم. مودمو ریست کردم و سی دی نصب رو دوباره گذاشتم ولی نمی تونه مودم(روتر) را بشناسه. مطابق دستور العمل خودش عمل مب کنم و تمام کابلها رو هم وصل کردم همه چراغهای ال هی دی موم هم روشنه. میتونین راهنمایی ام کنید؟
باتشکر
با win7 کار میکنمنقل قول:
سلام
اگه کسی با مودم Linksys wga120n به مخابرات وصل شده لطفا تنظیماتش رو بذاره.
خیلی ممنون میشم
با سلام من یک مودم ال فکس دارم می خوام اونو برای ای دی اس الم تنظیم کنم لطفا راهنمایی کامل کنید
علت تنظیم هم تغییر شرکت ای دی .. هستش
من اونو از پشت ریست کردم و لی نمی دونم باید حالا چکار کنم
ممنون
مودم SMC را هم لطفا اضافه کنید
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
من یک مودم SMC خریدم. قبلا با استفاده از asus به اینترنت وصل می شدم. حالا اصلا نمی تونم این مودم را setup کنم. می خوام با استفاده از وایرلس اسن مودم به لب تاپ وصل بشم. باید کانکشن جدید بسازم؟ اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون.
سلام
من حدود 3 ماهه یه مشکل دارم با جفت مودمام
اینه که دو بار چراغ لینک چشمک میزنه یعنی 1 بار میزنه ثابت میشه بعد دوباره خاموش میشه و از دوباره چشمک میزنه بعد ثابت
این باعث شده من وقتی مودم رو pppoe ست میکنم و یوزر و پس رو به خوده مودم میدم که وقتی روشن میکنم اتومات خودش کانکت شه دیگه نمیشه اییی خداااا 98 تومن دادم مودم وایرلس گرفتم الان بخاطره این مشکل افتاده یه گوشه اعصابمم خورد کرده نه تنها این قضیه چشمک زدن دوبار برا این مودم هست بلکه برا اون یکی مودمم که معمولیه هم هست
من کلا میخوام مودم وایر لس رو وصل کنم به یه خط که وقتی روشن میکنم اتومات کانکت شه که از اون ور با لپتاپ و گوشی بهش وصل شم که الان نمیشه :19:
اینم یه کلیپ از مشکل من
2 مگکد:http://rapidshare.com/files/379564616/20052010021.mp4.html
مودمام
وایر لس:604g
معمولی:602
برند asus
سرویس دهنده صبانت
با سلام
من یه مودم asus 604 دارم و میخوام توی suse 11.2 راه بندازم. ولی هرکاری میکنم، تب مربوط به dsl در network manager فعال نمی شه. اگه دوستان منو راهنمایی کنن ممنون میشم