-
سلام اساتید بهتر میتونن راهنمایی کنن.
ولی من به شخصه واسه کسی که ماشین آمریکایی داشته اصلا ماشین غیر آمریکایی پیشنهاد نمیدم.چون هرچی هم که سوار بشید بازم دلتون نرمی و راحتی و شتاب آمریکایی رو میخواد الخصوص فایربرد با موتور 400 و اون شتاب وحشتناک.
شما باید به لوازم چیزی هم که میخواید بخرید توجه کنید که فکر میکنم لوازم بیوک از همه فراون تر و ارزون تر باشه.ولی اگه برای مصرف دائم و زیرپایی میخواید بیوک به نسبت اون دوتای دیگه اصلا به صرفه نیست.هم لنسر هم سیویک ماشین های پرطرفداری هستن.ولی شما باید ببینید میخواید از ماشین لذت ببرید یا میتونین با ماشین بسازید.اگه لذت سهم بیشتری داره خوب بیوک یکم خودنمایی میکنه ولی اگه میتونید با ماشین بسازید لنسر و سیویک که البته بین این دوتا هم لنسر فکر میکنم بهتر جواب بده بیشتر خودشو نشون میده.میتونید تو فروم هایی هم که کلوپ میتسو و یا هوندا دارن از اونایی که خودشون دارن سوال کنید
-
دماي كار كرد ماشين شما در حد خوبي پايينه، البته بيش از حد خنك بودن هم مناسب نيست و باعث فرسودگي قطعات و مصرف زياد سوخت ميشه.
درجه نشانگر جيوه اي گذاشتيد يا برقي؟
اما گرماي بيش از حد در كف ماشين چندان عادي نيست مگر اينكه لوله اگزوز به بدنه چسبيده باشه و گرما رو به اون منتقل بكنه.
ميتونيد كف ماشين را عايق فوم بزنيد و من هم قبل از موكت كردن اين كار را كردم و براي صدا گيري و عايق حرارتي خيلي خوب جواب داده.
نوا و كلا ماشينهاي دهه 60 و 70 داراي سيستم سوخت رساني كاربراتوري هستند و كاملا مشخصه كه نميتونه مثل انژكتوري قدرت داشته باشه، اما اگر سيستم انژكتوري سوخت و گيربكس دستي 5 دنده روي نوا سوار بود اونوقت واقعا كمتر ماشيني توي ايران ميتونست از پس شتاب و قدرت و سرعت اون بر بياد.
برداشتن پروانه توي شتاب و كشش و مصرف و صدا تاثير مثبت داره اما اينهم داستانهاي خودش را داره كه توي بخشهاي مختلف اين كلوپ و انجمنهاي خودرويي ديگه ميتونيد دنبال كنيد.
در مورد گيربكس ممكنه توربين يا صفحات گيربكس و يا پمپ ،ضعيف كرده باشه چون توي مدلهاي اتوماتيك هم با تخته گاز كردن ماشين بايد بتونه بكسواد بكنه.
آقا محسن ، جواب شما را در پيام خصوصي دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
ممنون از راهنماییتون.
والا تو دمای 40-50 درجه یزد دماش عالیه.آمپر آب جیوه ایه.و تو حرکت بین 70تا80 نوسان داره بستگی به ترافیک و ... که فکر میکنم خوبه.نمیدونم زمستون اگه پروانه رو باز کنم و یکی فن پرایدی بزارم جواب میده یا نه.
یه سوال احمقانه:
نمیشه سیستم انژکتور رو رو این موتورا سوار کرد؟ecuقابل تنظیم و انژکتور قوی؟
کلا کفش مشکل عایق داره با اینکه عایق کفش سالمه ولی ضعیفه زمستون پای آدم یخ میزنه تابستون آتیش میگیره
-
تغيير سيستم تغذيه سوخت از كاربراتوري به انژكتور مستلزم تغييرات بسيار زيادي هست كه شامل انژكتورها ، ريل سوخت، پمپ مناسب، سيستم الكترونيكي كنترل سوخت پاش، و ECU ، محل نصب قطعات و بخصوص انژكتورها بر روي سر سيلندر و كلي چيزهاي ديگه كه در ادامه مشخص ميشه آيا بازهم تغييرات جديدتر و تنظيمات لازم داره يا نه؟
نمونه خوب اين قضيه هم تبديل سيستم تغذيه كاربراتوري پرايد به انژكتور هست كه در سري هاي اول گويا مشكلاتي داشتن و به نيم انژكتور معروف شد كه دلكو به همان شكل متداول وجود داشت و انژكتور هم بجاي كاربراتور نصب شده بود.
گويا يكي از صنعتگران ايراني يك سيستم سوخت رسان انژكتوري ساخته كه روي تعدادي از خودروهاي كاربراتوري از جمله شورلت نصب ميشه ، ولي اينكه واقعا چقدر كارايي داشته باشه و چه تجربه اي روي ماشينهاي مختلف بدست آورده معلوم نيست و ممكنه چندان موفق نباشه و يا برعكس كارايي خوبي داشته باشه كه اين ديگه برميگرده به اينكه اون سازنده چقدر در مورد وسيله توليدي خودش تحقيق و آزمايش و تجربه بدست آورده؟
لينك اون را براي شما فرستادم.
در مورد حرارت كف اتاق ، بطور استاندارد كف اتاق هيچ عايق خاصي بجز همان موكت استاندارد نداره، و اگر خودتون عايق كنيد بهتر جواب ميده اما كلا قطعات فلزي در گرماي محيط داغ ميشن و اين طبيعيه.
ميتونيد از موكت ضخيم و البته فرشهاي كوچك مثل پادري هم به عنوان زير پايي استفاده كنيد كه هم زيبايي بهتري داره و هم به علت ضخيم بودن نوعي عايق محسوب ميشه.
-
واقعا خوشحالم كه صاحب يك دوو يا MVM نيستم!
نصف روز دنبال پيدا كردن فن دوو يا MVM بودم و هرچي بيشتر گشتم، كمتر پيدا كردم..
به معناي واقعي قطعات يدكي اين دوتا ماشين اينجا پيدا نميشه، دوو كه كلا دوتا يدكي داشت، يكي بيشتر اوراق فروش بود كه قبلا سر زده بودم و نداشت، يكي هم كه هميشه بسته است.
نمايندگي هم كه كلا هميشه بسته است و به تلفن جواب نميداد!
در مورد MVM وضع بدتر بود و به تنها نمايندگي كه سر زدم ديدم هر ماشيني كه بگيد ميفروشه بجز MVM!! حتي يه ماستنگ كروك پلاك اروند آبي بسيار زيبا هم براي فروش گذاشته بود، مابقي هم تويوتا پرادو، ميتسوبيشي پاجيرو، چند مدل مزدا و نمونه هاي ديگه هم داشت كه همه براي فروش بودن، و ظاهرا MVM هاي خودش رو پشت نمايشگاه گذاشته بود تا كلاس كار پايين نياد!!
در مورد فن MVM110 سوال كردم، و گفتن داريم( نمونه 4 سيلندر) و رفت كه بياره...
رفتن همان و معطل شدن ما همان...
ول كردم و برگشتم و تو راه با خودم فكر كردم و به اين نتيجه رسيدم كه در بهترين شرايط مثل فن پرايد عمل ميكنه و زياد به اون اميدي نيست.
واقعا بازم به اببهت و شخصيت و كلاس ماشينهاي آمريكايي كه داريم كه با وجود اينهمه مشكل و تحريم و نبود قطعات و قوانين دست و پا گير و محدوديتها و...هنوز ميشه لوازم اونها رو هم نو و هم دست دوم پيدا كرد و مثل اين دوتا ماشين و بعضا خودروهاي روز مملكتي ديگه، درمانده يه قطعه نشدن..
دو تا فن ،متعلق به 206 و ال 90 هست كه مشخصات اونها را پيدا كردم و با يك نگاه كلي ميشه فهميد كه ال90 فن قويتر و بهتري داره اما توان زيادي هم از برق ميگيره و براي شروع بهتر برم سراغ فن 206.
فن L90
قدرت الكتروموتور : 460 W
تعداد دور : حداكثر 2900 RPM
ميزان دبي هوا: 5000 متر مكعب در ساعت
فن پژو 206
قدرت الكترو موتور : 300w
حداكثر تعداد دور : 2650 RPM
ميزان دبي هوا: 3700 متر مكعب در ساعت
چند روز ديگه تعدادي دياق و پروانه 206 سفارش دادم به دستم ميرسه و آزمايش را شروع ميكنم، اگر جواب گرفتم ، همين فن 206 سوار ميكنم( با يا بدون دياق، با توجه به فضاي قابل استفاده) و اگر نشد، با فن ال 90 آزمايش ميكنم.
يه نفر هم پيشنهاد استفاده از فن كاميون ايسوزو داده بود ( 12 ولت) كه سراغ اون هم رفتم اما پيدا نشد و در عوض يه فن نسبتا ضعيف ( شبيه پرايد) با پروانه مشابه فنهاي متداول خنك كننده كندانسور نشان دادن كه اصلا جالب نبود و قيمت خيلي بالاي هم داشت( 140 هزار تومان)
-
-
صافکار ماشین آمریکایی
با سلام به همه دوستان
کسی صافکار آمرکایی خوب نمی شناسه مخوام ماشینم را بدم صافکاری کنند نوعش هم شورلت c3 است .
هر کسی را میشناسید معرفی کنید.
-
به نظر من به صرفه و منطقي نيست كه اينهمه راه بياييد تا اين كارها را انجام بديد چون:
1. ممكنه بخاطر ايرادات ديگه توي راه مشكل پيدا كنين
2. اگر مشكلي در تعميرات وجود داشته باشه، و بخواهيد براي پيگيري پيش تعميركار بريد، بايد دوباره اينهمه راه برگردين
3. بعضي از اين تعميرات را خودتون ميتونيد انجام بديد ، و داشتن ماشين آمريكايي يعني اينكه خودمون دست به آچار باشيم، حتي توي شهرهاي بزرگ با امكانات كافي خيليها خودشون اكثر تعميرات را انجام ميدن.
ممكنه اولش سخت باشه ولي كم كم تجربه پيدا ميكنين و ياد ميگيريد. شايد به يه شهر نزديكتر بريد بهتر باشه چون اهواز تعميركار خيلي خاص و آنچناني نداره كه بخاطرش اينهمه راه بيايد. شهرهاي نزديكتر به خودتون هم هست كه اگر از اهواز بهتر نباشن، بدتر هم نيست.
براي ساسات هم فكر نكنم نتيجه خوبي بده. ممكنه با سيم بشه به نوعي دريچه دهانه كاربراتور را باز و بسته كرد، اما چقدر اصولي باشه و كارايي خوبي داشته باشه ديگه بايد تجربه كرد..
-
سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
من میخوام روغن گیربکس ماشین روعوض کنم(اتوماتیکه).باید کارتل روغن زیر گیربکس رو کامل باز کنم؟یا میشه با وکیوم یا .... کشید؟پیچ واسه تعویض روغن نداره؟
ممنون
-
اگر از روش معمول بخواهيد استفاده كنيد، تنها راه باز كردن كارتل روغن گيربكس هست، كه البته با اين كار دسترسي به ف ي ل ت ر روغن گيربكس هم خواهيد داشت كه حتما بايد تعويض بشه( اگر از نوع كاغذي بود) و يا كاملا شسته و از براده هاي فلزي و جرم پاك بشه( در صورتي كه از نوع فلزي باشه) و البته رسوبات ته نشين شده در كارتل هم قابل تميز شدن هست.
اما اگر از روش وكيوم بخواهيد استفاده كنيد، احتمالا اين كار انجام شدني باشه و لوله مكش از طريق لوله گِيج روغن وارد شده و روغن را تخليه بكنه.
اگر روغن خيلي كثيف و تيره رنگ بود و احيانا بوي سوختي و اكسيد شدن هم ميداد، بايد با چند بار تعويض روغن، به نوعي داخل گيربكس و مدارات اون شستشو داده بشه و البته اينكار باعث ميشه تا اون مقدار روغن باقي مانده در توربين كه امكان تخليه شدن نداره هم تعويض بشه.
ميتونيد تا قبل از ريختن روغن درجه يك و نو، از روغنهاي ارزانتر براي اينكار استفاده كنيد، البته بشرطي كه صرفا در جا كمي جلو و عقب حركت كنيد و بلافاصله دوباره روغن تعويض بشه تا كم كم رنگ روغن تعويض شده به روشن تغيير پيدا كنه.
در آمريكا كيتهايي براي نصب پيچ تخليه روي كارتل روغن گيربكس و حتي توربين هم وجود داره، اما استفاده از اونها توصيه نشده، شايد يكي از دلايل مهم اين بوده كه حتما ف ي ل ت ر روغن چك شده و داخل كارتل هم تميز بشه.
براي روغن نهايي و اصلي از روغن هيدروليك مارك بهران ويژه گيربكس اتوماتيك استفاده كنيد كه داراي استاندارد ديكسرون جنرال موتورز هست و كيفيت بسيار خوبي داره .
روغنهاي ديگه، حتي نمونه هاي موجود در قوطي هاي پلاستيكي مشكلي با مارك AC مشكوك به تقلبي بودن هستن و توصيه ميكنم از اونها استفاده نكنيد.
مقدار روغن مورد نياز براي اين نوع گيربكس اگر اشتباه نكنم حدود 10 QTS هست كه بر اساس مقدار حجم هر قوطي فلزي بهران ميتونيد اندازه مورد نياز را استفاده كنيد.
براي تعيين مقدار صحيح بايد بعد از ريختن روغن ،ماشين روشن شده و با اون چند متر جلو و عقب حركت كنيد و بعد در حالت پارك قرار بديد و گِيج روغن گيربكس را بكشيد تا اندازه روغن معلوم بشه.