شما کدوم شهر هستید ؟!نقل قول:
Printable View
شما کدوم شهر هستید ؟!نقل قول:
یک لطفی میکنید با cmd از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیرید ببینیم چطوریس؟
البته تو روز
با تشکر
نتیجه ی تستی که همین حالا گرفتم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خراسان جنوبی
سلام
من از شاتل به تنگ اومدم سرویسم 512 اکو هست با 8.8.8.8 پینگش 293 و با 4.2.2.4 پینگ 239 سرعت دانلود روزانه 246 (دانلودمنیجر) و در ساعات رایگان 2 الی 6 هست
مصرفم بالاس ماهانه 20 گیگ و میخوام از آسیا تک سرویس کیمیا بگیرم حالا موندم شبانش خوبه ؟ پینگش چطور ؟
سرویس نامحدود طلای و برنزی چه فرقی دارن ؟
هزینه ماهانه نت من 110 هزار تومن میشه که با تعرفه آسیا تک 20 گیگ در ماه و سرویس کیمیا میشه 65 هزار تومن حالا همینو بگیرم یا نامحدود ؟؟؟
لطفا به همه سوال ها جواب بدین دمتون گرم در ضمن هیچ کس از شاتل دزد چیزی نخره که اگه یه شب دانلود کنید 1 گیگ 20 روز محدود میشید!
در ضمن من شیرازم
من خودم سرویس کیمیا دارمنقل قول:
دانلود شبانه اسیاتک مزخرف شده و تازه ساعت 4 صبح به بعد سرعتش نسبتا نرمال میشه
دیگه سرویس نامحدود طلایی و نقره ای و ... نداره و همشون یکی شدن (انگار المپیک هست که طلایی و نقره ای و برنزی کرده بود :دی)
دمت گرم ماهی 110 هزار تومان پول بابت اینترنت میدی !!!!
تو که این همه پول بابت اینترنت میدی خب برو سراغ اینترنت ماهواره ای
فقط میتونم بگم آسیا تک یکی از مضخرفترین و بدترین سرویس دهنده های اینترنت هست شبها از ساعت 2 به بعد دانلودش واقعا افتضاح هست گاهی به 5 هم نمیرسه از دایل آپ هم کمتر میشه .
نقل قول:
دو طرفه کهمجوز میخواد یک طرفه هم اکانتاش هکی هست و گرون یعنی اگه بخوام بگیرم باید خودم -- کنم که اکانت اوپن وی پی ان - سرور میکروتیک و کارت دی وی بی و کلی دردسر داره آخر هم نمیشه شیر کرد !!!
دم افطار رو رایگان کردن که اینقدر سرعت میاد پایین؟؟؟؟
نه داداش یکی از بچه ها نمایندگی آسیا تک داره ازشون سوال کردم چرا بعضی وقتا اینقدر سرعت پایین میاد گفتن امسال آسیا تک اومده پهنای باندی که از مخابرات خریده بوده رو کاهش داده تا هزینه کمتری پرداخت کنه به مخابرات و گاهی اوقات در اوج شلوغی پهنای باند کم میاد .نقل قول: