خوب از کجا می تونم فایلشو گیر بیارم؟نقل قول:
Printable View
خوب از کجا می تونم فایلشو گیر بیارم؟نقل قول:
کدوم فایلو؟ :31:نقل قول:
فایل آپدیت فک کنم نیست آپدیت با ویندوز هست. شایدم باشه ولی کم. با ویندوز آپدیت شده زیاده.
آخه من یه دی وی دی ویندوز ایکس پی خریدم به همون نام و گذاشتم برای نصب ولی نصب نمیشه یعنی مثل ویندوز معمولی تا اونجا که 25 دقیقه مونده تا نصب به پایان برسه میره ولی بعدش رو همونجا می مونه و من 45 دقیقه هم صبر کردم دیدم از 25 دقیقه جلوتر نمیره در حالی که خط نصب ویندوز پر شده بود.نقل قول:
البته تا همونجاشم که پیش میرفت یه مقدار کندتر از حالت معمولی نصب ویندوز پیش میرفت.
فکر کنم واسه اینجا باشه یعنی رو جلدش اینجوری نوشته:
aladdin software
مشکل از چی می تونه باشه؟
نوشته ویندوز با هسته ویندوز اورجینال MSDN با پشتیبانی هاردهای sata , sata2
سلام
من یه مشکلی با ویندوز اکس پیم دارم
هر موقه میخوام لاگ این شم خودکار لاگ اوت میشه و میره تو صفحه خوش آمد گویی ویندوز.
و با هر دو عدد اکانت هام نمیتونم برم داخل ویندوزم.
چون خیلی وقته دارمش نمیخوام عوضش کنم و در ضمن من ویندوز 7 هم دارم و نتونستم ویندوز اک پی ام رو ریپیر کنم خواهشا یکی کمک کنه
ممنون.
فکر کنم بهترین کار Repair ویندوز باشه.نقل قول:
چرا نمیشه؟نقل قول:
در ضمن من ویندوز 7 هم دارم و نتونستم ویندوز اک پی ام رو ریپیر کنم خواهشا یکی کمک کنه
مشکلی نداره فقط وین 7 از منوی بوت پاک میشه که درست کردنش راحته
در ویندوز ایکس پی به جز نسخه پروفشنال کدومشون بهتره که من دانلود کنم؟
سلام.
بچه ها اگر پسورد ادمین ویندوز رو فراموش کنی و فقط با یه یوزر Limited بتونی به سیستم Login کنی و از Dos هم نتونی Netuser رو اجرا کنی و ...
راه برداشتن این پسورد ادمین چیه ؟!
سلامنقل قول:
وارد Safe mode بشید Run رو باز کنید توش وارد کنید:
control userpassword2
و تیک گزینه ی ... Users must enter username and password رو بردارید
بعد میتونید واد یوزر ادمین بشید بدون پسورد
نسخه پروفشینال بهترین نسخه XP هست نسبت به بقیه هم امکاناتش بیشتره، بقیه نسخه یه سری امکانات کم دارندنقل قول:
علی جان عرض کردم خدمتت :نقل قول:
با Limited user نمیتونم Control Passwords2 رو اجرا کنم . امتحانش کردم قبلا .نقل قول:
فقط با یه یوزر Limited بتونی به سیستم Login کنی و از Dos هم نتونی Netuser رو اجرا کنی و ...
؟ :41: