دوستان امشب سرعت دانلود شبانه هاتون رو اعلام کنید با ذکر شهر دارم از فن آوا متنفر میشم
Printable View
دوستان امشب سرعت دانلود شبانه هاتون رو اعلام کنید با ذکر شهر دارم از فن آوا متنفر میشم
این شرکت اونقدها هم درپیت نیس کل پهنای باند علوم پزشکی مشهد رو این شرکت داره پوشش میده.نقل قول:
جالبه ...
من مبلغ 4 ماه یکجا ریختم چند روزه میبینم سرعتم شده 128
افتضاح اومده پایین...
زنگ زدم پشتیبانی میگه از این به بعد شامل مقررات ........... میشید...
خوب آخه........ حروم خوری تا چقدر ؟ من که پول پیش دادم..لا اقل باید بعد از قرار دادم این قانون اعمال بشه....
آخه با این حروم خوری ها به کجا می خواین برسید...
من هم تخلیه می کنم...
من کارم تو مغازه باید نامحدود و سرعت بالا باشه..وگرنه مشتری ندارم...برم ببینم چی کار کنم...
امشب ببينم چشم. ولي آخه خودمونيما ساعت 2 شب بايد پاشم برم كامپيوتر روشن كنم و بعد بخوابم. داستانه ها....نقل قول:
من شكايت كردم اما مشكلم اينه كه نمي تونستم 2 هفته صبر كنم تا جواب بدن. 2 هفته هم پولي كه بابت اين سرويس دادم هدر مي شد و هم تو اين مدت چكار مي كردم با سرعت 12؟نقل قول:
من از اعتبارم 3 ماه مونده بود چون تازه 3 ماه تمديد كرده بودم. بعدش هم من 2 ماه و خورده اي ديگه بايد از اين خونه برم. اگه از ضرر مبلغي كه دادم چشم پوشي كنم، مدت زماني كه براي تخليه و انتخاب و خريد يه سرويس از يه جاي ديگه طول مي كشيد زياد بود و ارزشش رو نداشت. اونم از شانس ما اگه پورت خالي داشتن. وگرنه مطمئنن اين آخرين باريه كه من از فن آوا سرويس گرفتم و ديگه هيچ وقت اين كار رو نمي كنم.نقل قول:
چه قیمتی میخوای؟نقل قول:
یک پیشنهاد برای دوستانی که دنبال نامحدود هستند
مخابرات بعضی از شهرها اینترانت نامحدود میده برید اینترانت بگیرید و با این اکانت های idownload تبدیلش کنید به اینترنت:n09:
البته فکر کنم اسیاتک هم اینترانت محدود میده با گیگی 500 تومن
]چه ربطی داره؟ مشتری اصلیش باید مردم باشن که همین هایی هم که هستن دارن میرن پس در پیت نیست ولی خود پیت هست :n34::n24:نقل قول:
دوستان با این وضعی که این شرکت پیش آورده به هیچ عنوان بهش رحم نکنید و هر چه زودتر تخلیه کنید
من امروز 4 تا خط از دوستان و فامیل که به پیشنهاد خودم واسشون گرفتم را تخلیه کردم ...
فقط تخلیه خط ...
با تخلیه خط درسته اونا ضرر میکنند اما از کجا بگیریم؟نقل قول:
ارزون ترین سرویسی که در حد 1 مگ نامحدود bu هست از شرکتهای دیگه بالای 105 هزار تومنه. :n35:
یه زنگ داتک بزن من شنیدم اونم منصفانه ندارهنقل قول: