1 - هر وقتی که توش یک Exploit پیدا بشه .نقل قول:
2 - دوستمون جوابتون رو دادند .
3 - بله میشه .
Printable View
1 - هر وقتی که توش یک Exploit پیدا بشه .نقل قول:
2 - دوستمون جوابتون رو دادند .
3 - بله میشه .
بچه ها یه سایتی چند وقت پیشا پیدا کردم دیدم برا منی که کنسولم با فریمور -- شده خیلی به درد میخوره گفتم شاید به درد شما هم بخوره
[HTML]
http://www.ps3iso.com
[/HTML]
کلا درباره پلی 3 و دانلود بازیا و تمام نکاتش بحث و گفتگو داره ولی خارجیه اما یه قسمتش خیلی به درد میخوره توی تاپیک های Fixes که وارد شی Eboot و param اکثر بازیا رو روی تمام فریمور ها داره.
مثلا مورتال کمبت روی 3.55 یا 3.41 و تمام بازیای جدیدم که میاد دستکاری میکنه و eboot رو برا دانلود میذاره و میتونید ازش استفاده کنید مثلا همین بازی L.A.Noir رو Eboot و Param اونو دستکاری کردن و گذاشتن برای دانلود شما جایگزین که کنید بازی روی فریمور 3.55 و 3.41 اجرا میشه.
در ضمن یه قسمت خیلی جالبی که داره قسمت Original Fix Game هست که Eboot و Param تمام بازیهای پلی 3 رو به صورت اورجینال و اولیه گذاشته که به درد من خیلی خورد.چون به مغازه ها نمیشه اعتماد کرد.
من خودم بازی گران توریسمو 5 و کیل زون 3 رو دستگاهم نمیخوند فکر کردم مال فریمور های بالاتره کلی دنبالش eboot توی نت گشتم برای فریمور 3.55 . بعد کلی گشتن و پرس و جو آخر سر فهمیدم اصلا خود این بازیا برای فریمور 3.55 هستن فهمیدن که اون مغازه دار احمق eboot ها رو دست کاری کرده و برای فریمور 3.41 گذاشته بدون اینکه اورجینالش رو بذاره!از این سایت دانلود کردم و جایگزین کردم درست شد .شاید برا شما هم این مشکل پیش بیاد
کلا سایت جالبیه
محمد جان نه مقایسه ای صورت گرفته و نه حرفی زده شده , شما خودت مقایسه رو شروع کردی !!نقل قول:
مقایسه بازی ها هم کلا با مقایسه کنسول ها فرق میکنه !! از همه خواهش میکنم این 2 مورد رو با هم ادقام نکنید .
در مورد باد هوا بودن حرف های من و بقیه دوستان هم خب این دیگه نظر شماست و مثل همیشه برای من محترم.
سابقه ی خوبی دارن این 2 سایت یعنی هم PS3ISO و هم Xbox360ISO .نقل قول:
دوستان من یکم گیج شدمنقل قول:
یعنی هر بازی Eboot جداگانه ی خودش رو داره که باید دانلود کنیم.....؟؟؟؟؟
من با این اینترنت زپرتی چطور میتونم همچین کاری کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلمو خوش کرده بودم و فردا میخواستم یه اسلیم بگیرم...:41:
خب كبريت روشن كن!!!كبريتم اولش ميتوني برداري قبل از رفتن توي تونل---نقل قول:
lanoir رو 3.55 جواب داده »نقل قول:
فروم بازی سنتر »
ماجرای این E-boot و اینا چیه ؟کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=42492
Eboot همون اجرا کننده ی فایلهای اصلی بازی هست .در واقع Eboot آدرس دهنده BigFile های بازی هستن که بدون اون بازی شناخته نمیشه.نقل قول:
و چون هر بازی برای Run شدن Info ها و مسیر های مخصوص به خودش رو داره برای هر بازی یک Eboot اختصاصی ساخته میشه.
معمولا حجمشون چقدره؟؟؟؟؟حداکثر و حداقلنقل قول:
شما کی مدیر شدی؟:31:بودی من ندیدم یا شدی؟اگه شدی مبارک باشه:40:نقل قول:
شما خوب چند صفحه بری عقب تر مقایسه رو میبینی من هیچ وقت الکی یه بحثی رو شروع نمیکنم!یه چیزی میبینم دیگه در ضمن داداش من ایندفعه خواستم از یکی انتقاد کنم مستقیما اسم میبرم خوبه؟چون دقیقا اونایی به خودشون گرفتن که اصلا منظورم با اونا نبود و یه سریا هم فکر کردن با اونا نیستم که دقیقا با همونا بودم چرا بر عکسه؟:31:
از این به بعد خواستم بگم منظورم کی بوده اسمشو رک مینویسم که اینقدر سو تفاهم پیش نیاد.
خوب از مقایسه بازیا میرسن به کنسول ها دیگه.
اصلا قضیه از اینجا شروع میشه که یه کاربر میاد میگه ایکس باکس بگیرم یا پلی 3؟به نظر من یه تاپیک جداگانه برا این مسئله بذارید و چند تا آدم بی طرف بیان مشاوره بدن خیلی بهتره.
مشاوره بدنا اون طرفی که میاد این سوال رو مطرح میکنه اگه واقعا واسش مهم باشه کدومو بگیره باید کامل اطلاعات بده.ازش اطلاعات بپرسن با توجه به وضع مالی نظر و سلیقش بهش بگن آقا این کنسول به درد شما میخوره مثل یه دکتر.اگه حوصلش رو دارن.اگرم نه که خوب این سوال رو توی این تاپیک و تاپیک ایکس باکس ممنوع کنید این عواقب رو نداشته باشه:11:
من چون همیشه بدم میومده یکی یه چیزی رو حوصله نداشت اینجا برام توضیح بده کامل برا شما توضیح میدم امیدوارم حوصله خوندنش رو داشته باشی و متوجه شی:40:نقل قول:
فایل های Eboot و Param بیشتر برای کسانی مصرف داره که پلی 3 رو با روش CFW -- کردن.که فعلا 2 تا ورژن بیشتر نداره فریمور 3.41 و 3.55 . ابتدا بازیا رو با فریمور 3.41 شرکت سونی میزد وقتی که -- شد فریمور رو برد روی 3.55 که دوباره -- شد.حالا جدیدا سونی بازیاش رو روی فریمور های 3.56 و 3.60 یا 61 تولید میکنه.که فعلا این فریمور ها -- نشدن حالا برای اینکه بازیاشون روی فریمورهای ماها اجرا بشه باید یه تغییراتی توی بازی داده بشه.این تغییرات هم روی 2 تا فایل انجام میشه یکی Eboot یکی Param حالا یا رو یکی تغییرات انجام میدن یا باید رو هر دو تاش تغییرات انجام بشه.بعد شما دانلود میکنی و جایگزین Eboot یا Param اورجینال خودت میکنی تا بازی روی فریمورت اجرا بشه.در واقع یه جور کلکه . مثال میزنم
بازی Mortal Kombat 9 روی فریمور 3.56 اجرا میشد که -- نشده هنوز!حالا برای اینکه اجرا بشه شما توی همین سایتی که من آدرسش رو دادم میری Eboot یا Param یا هر دو رو تغییرات توش انجام دادن که برای فریمور های 3.41 و 3.55 قابل اجرا بشه.حالا شما برا هر فریموری رو خواستی دانلود میکنی و جایگزین Eboot و Param اورجینال خودش میکنی.همین
این هم درباره ی همه ی بازیا صدق نمیکنه . فقط بازیای جدید قدیمیا که خودشون روی فریمور های 3.55 و 3.41 قابل اجرا هستن و احتیاجی به کلک و تغییرات ندارن
این بازیای جدید با این کلک قابل اجرا هستن
حجم Eboot هم معمولا و عامیانش 25 تا 28 مگ هست اما مثلا برای COD Black Ops پنجاه و هشت مگ بود.
حجم Param هم معمولا کیلوبایتیه:46:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
منظورت از سابقه چیه؟یعنی این سایت قدمیه یا کارش خوب بوده؟آخه توی همون صفحه fixes بری آرشیوش 12 صفحس فکر نکنم زیاد قدیمی باشه ولی کارش خوبهنقل قول: