اون با سرچ كنترلر درست نميشه ... شايد شايد چراغه جا به جا شده يا سيم كشی خراب شده ...نقل قول:
اون با سرچ كنترلر درست نميشه ... شايد شايد چراغه جا به جا شده يا سيم كشی خراب شده ...نقل قول:
یه جا شارجر دسته ی XboX360 میداد ، 3.500 تومن ، فکم افتاد !! حتمآ اینا یه روز مصرف هستن دیگه !! کسی توضیحی نداره بده ؟
جان ؟! عكس Charge Kit ايكس باكس رو صفحه ی قبل گذاشتم ببين همونه ؟ شايد از اين شارژر های باتری شارژی ها بوده !نقل قول:
نقل قول:
الان یه چیزی رو به صورت اتفاقی فهمیدم وقتی کنسول رو تکون میدم برای چند لحظه به چراق یک بر می گرده!!!!:18:
صد در صد سيم كشی داغون شده ... پيشنهاد ميكنم اگه تهرانی ببرش Next Gen ببينه چشه ... :46:نقل قول:
سلام
چند روزی هست که دسته ام خود به خود خاموش میشه! باطری هم داره ولی هر چند دقیقه یک بار ، نامنظم خاموش میشه! خیلی ضد حاله وسط بازی! مشکل از کجا میتونه باشه؟
الان با دسته دوم دارم بازی می کنم که مشکلی هم نداره!
باطری ها نو هستن ؟ ... باطری نو بنداز توش ببين دوباره خاموش ميشه يا نه ... چه موقع هايی اين اتفاق ميفته ؟ ( مثلا موقعی كه دسته ميلرزه يا موقعی كه چند تا دكمه رو با هم ميزنی .. )نقل قول:
Charge Kit چند می شه خرید؟؟
فتحی گفته لوازم جانبی تا2 هفته و پرمیوم جاسپر 2-3 روزه میاد.
من بجای اینکه برم پول شارژرش رو بدم رفتم 2 تا باطری شارژی چفت خریدم { یعنی میشه 4 تا _ که سونی هست و 4 تا شد 8 تومان و یک شارژر باطری خریدم که 3500 تومان شد و یک باطری شارژی هم توش بود که بد نبود ولی سونی کجا و اون کجا........فقط بازی ندارم که کلی سفارش دادم اینترنتی و تا بیاد فکر کنم 5 روزی بشه.......هنوز یکیش معلق هست اون یکی هو اماده به ارسال......دی
مشکل از باطری نیست .نقل قول:
وقتی در باطریه دسته رو باز میکنی 4 تا فلز طلایی رنگ میبنی .اگه یکی از اونها برو تو دسته همین جوری میشه.بهترین راه فهمیدنش هم اینه که وقتی دسته با 360 کانکت هست شما در باطری رو فشار بدی و یا اینکه دسته رو تکون بدی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی خود جای باطری یه تیکه فلز هست که اون هم باید تا ته بره تو که اتصال برقرار بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطریه های شارژی کمی کلفت تر از باطری های معمولی هستند .اگه از این باطری ها استفاده کنید به احتمال زیاد مشکلتون درست میشه.
سعید جون تو خود Xbox 360 هیچ سیم کشی وجود نداره .کجاشو میگی داداش !!!؟؟؟نقل قول:
تمام ارتباط Wireless دستگاه توسط یه بورد کوچیک که جلوی دستگاه هست انجام میشه.