دوستان تایم استفاده از نت 2 هزار تومنی شبانه 3 ساعته؟ آغاز و پایان این 3ساعت چجوری محاسبه میشه؟ یهو از شارژ پولی کم نکنه
Printable View
دوستان تایم استفاده از نت 2 هزار تومنی شبانه 3 ساعته؟ آغاز و پایان این 3ساعت چجوری محاسبه میشه؟ یهو از شارژ پولی کم نکنه
ایرانسل اپلودو حساب میکنه؟
الان ديگه همه حساب ميكنننقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نه عزیز فکر نکن . من مطمئنم . از همون لحظه فعال میشهنقل قول:
آخه تو همون مناظره تلویزیونی زنگ میزدن بهش آقا بیا رد صلاحیت شدی !!:n09:نقل قول:
امکان نداره شما یه بسته داشتی باشی یکی دیگه بخری از جفتش کم کنهنقل قول:
دومی رزرو میشه
ایرانسل جدیدا یه بسته گذاشته 5 گیگ یه هفته بین ساعت 6 صبح تا 12 ظهر (2000 تومن) چند روز پیش این بسته رو خریدم وقتی وصل میشم سرعت خیلی کمتر از بسته های دیگه است نهایتا 12 مگابیت حتی آنتن هم یه خط بیشتر نشون نمیده.
کسی دیگه هم این بسته رو امتحان کرده؟
رزرو میشه ، اما تاریخ شروعش از همون روزیه که خریدی. در نتیجه به درد نمیخورهنقل قول:
دوستان من از مودم هواوی E3372 برای دانلود استفاده میکنم . به تازگی وقتی لیست اس ام اس هارو چک میکردم دیدم این پیام اومده :
*4*4*1# را شماره گیری نمائید.
Dear Subscriber,
Your handset is not
# and follow the instruction to configure your Internet settings ma
که فکر کنم ناقص اومده پیام .
چی هست و چیکار میشه کرد ؟ لازم به ذکر هست که سیم کارت کلا روی مودم هست و از اش فقط برای دانلود شبانه استفاده میکنم .
سلام
سیگنال باند 3 از باند 7 باید قویتر باشه؟
واسه من باند 3 سیگنال فول هست ولی باند 7 سیگنال 3 خط داره.
مودم E3372
قبلا باند 7 سیگنالش 4 خط رو پر می کرد. الان خیلی ضعیفتر شده.
سلام،نقل قول:
باند 3 (فرکانس 1800MHZ) بدلیل فرکانس پائین تر نسبت به باند 7 (فرکانس 2600MHZ)، برد و ضریب نفوذ بیشتری داره.
چیزی نیست تنظیمات اینترنت مودم تووی خودشه ایرانسل با گوشی اشتباه می گیره و این پیام را که می گه برای شما تنظیمات اینترنت را ندارم ارسال می کنه.نقل قول:
سیگنال شدیدا افت کرده هر دو باند سرعت هم طبیعتا پایین بست ها هم که افتضاح. از فردا دوباره باید بیوفتم دنبال پشتیبانی . مسخرشو در اوردن دیگه!
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ منظور از بسته شبانه 3 ساعته از 2تا8 چیه؟ مبنای این 3 ساعت چیه؟
و اینکه توی 3 ساعت ایرانسل بیشتر دان میشه یا تمام شبانه همراه اول؟
خب شما مابین ساعت 2 تا 8 میتونی(یعنی تو این 6 ساعت) 3 ساعت استفاده کنی هر ساعت هم محدودیت 20گیگی داره یعنی کلا 60 گیگ میتونی بگیرینقل قول:
با ایرانسل بیشتر میتونی دانلود کنی
همراه اول تا ساعت 7 محدودیت 20 گیگ دارهنقل قول:
مبنای شروع هم اولین اتصال به اینترنت از ساعت دو به بعد هست
پس اگر ساعت دو به اینترنت وصل شی از همون موقع سه ساعت شروع میشه اگر دیتا خاموش باشه ساعت سه روشن کنی از همون سه
اگرم از ساعت دو گذشته و اینترنت هم روشنه اگر بسته فعال شد از همون لحظه
سرعت هیچ تضمینی نداره
باید خودتون تست کنید
سازمان مقررات تا چند وقت پیش که آپلود رایگان بود در توضیح علت محاسبه نشدن آپلود نوشته بود بعلت ماهیت نامتقارن adsl آپلود محاسبه نمیشود. حالا نمیدونم اخیرا ماهیت اینترنت تغییر کرده و متقارن شده که دارن محاسبه میکنند! جالبه که بدانید محاسبه نشدن آپلود مانند دانلود رایگان شبانه یک طرح تشویقی با جایزه نبود بلکه اساسا نباید محاسبه شود و الان که محاسبه میکنند دارند دزدی میکنند. مثلا شما یک کلیپ ده مگی برای من ارسال میکنید در اینجا کلا ده مگ اطلاعات داره در بستر اینترنت رد و بدل میشه و اون ده مگ هم پای کسی که دانلود میکنه محاسبه میشه اما اکنون دارند ده مگ با ارسال کننده حساب میکنند و ده مگ با گیرنده یعنی برای انتقال ده مگ اطلاعات بیست مگ پول میگیرند و این دزدی آشکار هست مگر هزینه تماس تلفنی یا پیامک پای دو طرف حساب میشه که اینترنت بشه اما کی به کیه! چرا سازمان مقررات که مثلا ناظر هست جلوش رو نمیگیره با کدوم منطق و دلیل اومدن دارن آپلود رو محاسبه میکنند! مانند اینکه مثلا شما بسته ای رو برای دوستتون پست کنید بعد هم از شما بابت ارسال بسته پول بگیرند و هم از گیرنده بابت اینکه بسته رو بهش رساندند پول بگیرند و این دقیقا کاری هست که اپراتورها در ایران دارند انجام میدن.نقل قول:
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل مودمهای وایمکس مشترکان خود را با مودمهای اینترنت پهنباند ثابت نسلهای 4 و 5/4 تعویض میکند.
کد خبر: ۶۹۰۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰ 02 May 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 2268
ایرانسل مودمهای وایمکس مشترکان خود را با مودمهای اینترنت پهنباند ثابت نسلهای 4 و 5/4 تعویض میکند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مشترکان مودمهای وایمکس ایرانسل که پیش از این از تکنولوژی نسل دو اینترنت ثابت استفاده میکردند از این پس میتوانند با مراجعه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت «مودم»، بخش «تعویض رایگان مودم» و با وارد کردن شناسه وایمکس و نشانی Mac مودمی که در اختیار دارند، مودم خود را با مودم TD-LTE تعویض کنند.
همینطور مشترکان میتوانند از طریق فروشگاه و مراکز خدمات ایرانسل، مراکز ارتباط با ایرانسل، تماس با شمارهی 600 از خطوط ایرانسلی و یا 09366000000 از سایر خطوط و یا مراجعه به فروشگاههای منتخب برای تعویض مودم وایمکس خود اقدام کنند.
علاوه بر تعویض رایگان مودمهای مشترکان از وایمکس به TD-LTE تحویل آنها نیز رایگان خواهد بود. همینطور مبالغ موجود در حسابهای وایمکسی که فعال بودهاند، پس از طی مراحل تعویض به حساب مودمهای TD-LTE مشترکان بازگردانده خواهند شد.
ایرانسل که همواره فاصله بهرهگیری از تکنولوژیهای جهانی و کاربران ایرانی را کاهش داده است، در راستای بهینه سازی استفاده از فناوریهاینو و با هدف بهبود رضایت مشترکان و مشتریمداری، مودمهایی را در اختیار مشترکان قرار میدهد که با پشتیبانی از تکنولوژی IPv6 از قابلیت Port forwarding/DMZ نیز بهره میبرند و تا 32 نفر میتوانند از Wi-Fi و پنل نمایشگر مصرف دیتای آن استفاده کنند.
همراه با ارائه امکان تعویض و دریافت رایگان مودمهای وایمکس با مودمهای TD-LTE بسته سه ماهه 15 گیگابایتی شامل 10 گیگابایت اینترنت 24 ساعته و 5 گیگابایت اینترنت شبانه (2تا8 صبح) نیز ارائه شده است که مشترکان میتوانند با تهیه و فعالسازی آن از بهروزترین تکنولوژی اینترنت ثابت بهره بگیرند.
مشترکانی که شناسه وایمکس خود را در دسترس ندارند میتوانند با مراجعه به قرارداد خرید و یا پیامهای دریافتی مربوط به تمدید بسته اینترنت و همینطور قبوض دریافتی از آن استفاده کنند. همچنین نشانی Mac مودم هر دستگاه روی برچسب پشت مودمی که کاربر در اختیار دارد درج شده است.
ایرانسل به عنوان بزگترین و گستردهترین ارائه دهنده اینترنت پهنباند همراه و ثابت کشور که برای نخستینبار در ایران نسلهای 4 و 5/4 اینترنت ثابت را ارائه کرده، از آغاز ارائه این خدمت در کمتر از یکسال بیش از 150 شهر را تحت پوشش قرار داده است و مشترکان این فناوری میتوانند ازاین پس در تمامی این مناطق از آخرین تکنولوژی اینترنت ثابت بدون تغییر تنظیمات بهره بگیرند.
لطفا اخبار مربوط به TD LTE ایرانسل در تایپیک خودش مطرح کنیدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
:n02::n08:حقیقتنقل قول:
سرعت دانلود دیشب من 800 کیلوبایت !!! 2 هفته پیش 4 مگ بود
کم کم میرم سمت همراه اول دیگه ایرانسل بدرد نمیخوره
از چاله در میای و میوفتی توی چاه:n31:نقل قول:
نقل قول:
اونجا 1000 تومن میدیم برای 3جی اینجا 4 تومن سرعتاشونم یکیه
این بسته خیلی وقته داره ارائه میشه و منم بعضی وقتا که حوصله شب بیدار شدن واسه دانلود رو نداشتم با این بسته دانلودهای سبک و کم حجمم رو انجام میدادم ولی سرعت برای من هیچ تغییری نمیکرد و راضی بودم البته الان یکی دو ماه هست که از این بسته استفاده نکردم نمیدونم الان چطوریه .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دوستان نرم افزاری هست که بشه در اون :
1- باندی که می خوایم بهش متصل بشیم رو انتخاب کرد
2- انتخاب دکل مورد نظر
برای اندروید می خواستم ای او اس که نداره
دوستان خبر خوش اینکه، ایرانسل ظرفیت پهنای باند باند ۳ رو از ۱۰ مگاهرتز به ۱۵۰ افزایش داده، و الان تجمیع به جای ماکزیموم سرعت ۱۸۵ مگابیت به ۲۲۵ مگابیت در ثانیه افزایش پیدا کرده. و خبر خوش دیگه اینکه ایرانسل موردمی رو رو سایت معرفی کرده که ظاهرا از باند ۲۳۰۰ td lte پشتیبانی میکنه، پس یعنی در حال راه اندازی این باند و اضافه کردن آن به td lte هست احتمالا با ظرفیت کاامل ۲۰ مگاهرتز که در پوشش td lte پیشرفت قابل توجهی رخ میده.
چه فایده وقتی اینترنتش گرونهنقل قول:
به روزی برسیم که اصلا سرعت بشه 1 گیگ ولی هنوز حجم وجود داشته باشه ارزشی نداره
اون دیگه با رقابت درس میشه، تا وقتی رقابت نبود هرکی یه ساز میزد، ولی الان که تو رقابت افتادن، مجبور به کاهش قیمت هم میشن. این قیمتا خیلی پایدار نمیمونه
سلامنقل قول:
لطف می کنید بگید کدوم مدل مودم ازباند ۲۳۰۰ استفاده می کنه ؟
ظاهرا این و cat3 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مودم ثابت گرفتن اشتباه محض هست الان تا 1 ساله دیگه ببینید همه میرن سمت فیبر نوری - ارتباطات سیار هیچ وقت بدرد منزل و جای ثابت نمیخورهنقل قول:
با سلام
دوستان عزیز سرویسی رو راه اندازی کردیم که مشکل NAT Type حل بشه
دوستانی که این سرویس رو نیاز دارند پیام دهند
دوستان راجع به فرکانس ۲۳۰۰ زود قضاوت کردم، این مودم هم همانند مودم های قبلی از 3.5Ghz پشتیبانی میکنه. و cat4 هستنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
باند بله نرم افزار signal guru هست که البته نیازمند روت بودن گوشی هست. اما دکل خیرنقل قول:
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
سلام
من سیم کارت همراه اول دائمیم رو به ایرانسل ترابرد کردم! ایرانسل میگه دقیقه ای 499 ریال تعرفشه که خب ارزون تر از بقیه اوپراتوراس!
من یه تستی کردم. با سیم کارتم یه زنگ به یه سیم کارت دیگه زدم و 59 ثانیه دقیق که شد قطع کردم! وقتی قطع کردم نوشت هزینه تماس: 490 ریال که خب درست بود!
ولی تو ایرانسل من چند دقیقه بعد هزینش اومد!
قبل از این تماس کل کارکردم 1795 ریال بود! اما بعدش شد 2333 ریال !!
یعنی به جای 490 ریال که باید کم کنه 538 ریال کم کرده!
لطفا شما هم تست کنید ببینید واسه شما هم اینجوریه؟؟
احتمالا با مالياتنقل قول:
ولي ماليات رو كم ميكنن روي شارژ
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نه ، اینطور نیست!نقل قول:
حالا دیگه مطمئن شدم سیستمشون خرابه! حالا یا برای من فقط اینجوریه یا برا همه!
من ساعت 23:00 کل کارکردم 3111 ریال بود! بعدش یه تماس حدودا 20 ثانیه ای گرفتم!
بعدش ساعت 23:16 کارکردم رو چک کردم دیدم شده 3110 ریال :|
بعنی 1 ریال هم کمتر شده به جای اینکه بیشتر بشه :|
شما سوالتون در تایپیک ترابرد بپرسید فکر کنم اونجا دوستان بتونن از تجربیاتشون بگننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
اساتید این گوشی LeEco Le Pro 3
از تجمیع فرکانس ایرانسل پشتیبانی میکنه 100 درصد ؟ اینترنت 4.5g که تو ایرانسل زده . ولی این مدل گوشی نیست تو لیستش!
اینم لینک مشخصاتش
کلا با بودجه 1300 چی پیشنهاد میدید اینترنت 4.5 ؟کد:http://www.devicespecifications.com/en/model/6c903e90
هنگ نداشته باشه فقط گوشی
توی تاپیک مودم که جواب ندادن گفتم اینجا بپرسم.
مودم هواوی با مارک ایرانسل چه مزیتی نسبت به اصلش با همون مارک هواوی داره؟؟؟