[QUOTE=aha2012;6734813]فعلا برای کنسولهای فت اومده.کنسولت فته دیگه نه؟:20:
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
اره دیگه فته
[QUOTE=aha2012;6734813]فعلا برای کنسولهای فت اومده.کنسولت فته دیگه نه؟:20:
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
اره دیگه فته
سلان دوستان من جالا یک مشکل دیگه دارم وقتی بازی رو نصب میکنم اول بازی این پیغام میاد
failed to authorize disc ممنون میشم کمک کنید
من احتمال میدم به خاطر این داشبورد جدیده هست.نقل قول:
اگه update کردید باید بازی های رو دوباره پچ کنید و با رایتر مخصوص رایت کنید.( باید iso اصلی بازیو داشته باشی نه اینکه این بازی هایی که 97% رایت شده رو ازشون iso بگری و پچ کنی.) حتماً و فقط باید از dvd verbatim که printable هست و تکنولوژی MKM داره استفاده کنی واسه رایت. MKM001 و MKM003 مدل هایی هیتند که پشتیبانی میشن
دوست عزیز امکانش هست version قدیمی رو بریزمنقل قول:
چون من بازیا رو میخرم خودم رایت نکردم که بلد باشم
نه عزیز امکان ریخنن داشبورد قدیمی تر نیست.نقل قول:
جالا باید چکار کنم شرکت یا کسی رو میشناسید که به همون روشی که گقتید رایت کنه ؟نقل قول:
باید صبر داشته باشی. LT3 تازه اومده. بازیای پچ شده میان یواش یواشنقل قول:
آقا داستان این Driver Sanfrancisco چی شد؟ من که شش ماه پیش آپدیت کردم ( همون آپدیت اسلیم!) روش اجرا نمیشه باید ال تی 3 بریزم روش حتما؟؟ داستانی داریم به خدا با این ایکس باکس و پچ و بقیه چیزاش!
بچه ها
این lt3 اومد؟؟
راستی...این هارد اسیب دیده ی ما قابل تعمیر و بازیابی هست یا همه چیز ما پرید و باید یه هارد نو بخریم؟؟
سلام
من 3ماه پیش xbox slim 250 خرید کردم تو این مدت مشکلی نداشتم تا اینکه بازی Battlefield 3 خریدم وقتی dvd گذاشتم این error بم داد unrecognized Disc - this disc is unreadable 1.clean the disc with a soft cloth 2. restart the console
بعد از اون Mortal dc universe هم همین error داد ممنون میشم کمکم کنید :x
میگم بریم اریجینال بخریم بهتر نیست؟؟:31: آدم با شنیدن بعضی چیزا ناراحتی قلبی میگیره:31: همچنین اگه خبری از lt بعدی اومد خواهشا اطلاع بدید.. این فریمور رو چقدر شایعه درست کردن براش آخرش هم اینجوری شد قرار بود مثلا کار x360 را یکسره کنند!!:19:نقل قول:
دوست عزيز مگه LT3 اسليم اومده ؟ چون دستگاه من اسليم هستنقل قول:
خیر،LT 3 هنوز برای اسلیم ها نیومده...................
روشی که الان برای رد شدن از قفل XGD3 ارائه شده روش پر مرحله ای هست نمیشه بگم سخته چون سختیش به داشتن امکانات هست ببینید شما یا باید دیسک اورجینال بازی رو بگیرید و یک DVD Drive لایت آن که فریمور بخصوصی داره بخونید ایمیج رو در واقع ایمیج حجم کامل و 100 رو داره یا اینکه از تورنت خودتون دانلود کنید ایمیج کامل رو بعد چیزی که شما نیاز دارید یک فقره رایتر لایت آن (مثلا iHAS324 یا iHAS 524) هست با دیسک ورباتیم شما قبل از رایت کردن باید فریمور مخصوصی که C4eva براش ارائه کرده فلش کنید رایتر رو بعد همون ایمیج فایل رو 100 درصد رایت کنید در این حالت چنانجه ال تی 3 داشته باشدی می تونید بازی ها رو از هارد بخونید علی الخصوص دیگه مشکل کرش کردن فورزا 4 هم با این روش از بین می ره و در ضمن لایو هم در خدمت شماستنقل قول:
شاید فکر کنید اینهمه دردسر... یه دفعه آدم میره اورجینال می گیره دیگه... بله مسئله اینجاست روشی که برای گذشتن از این قفل ارائه شده می تونه باعث بشه که قضیه جی تگ بیشتر مورد توجه قرار بگیره... به هر حال پس از مدتها مایکی یه قفلی اختراع کرده که تونسته جلوی پایریسی رو بگیره
درسته یکم دردسر داره اما فقط کافیه بازی با رایر مخصوص رایت بشه روی DVD مخصوص و پچ شده باشه. یکم صبر کنیم شرکتها بازیارو Ok می کنن. چون الان با LT3 فقط اینجوری بازیا درست اجرا میشن.نقل قول:
الان یک سایت پیدا کردم نوشته همه بازیاش رو DVD verbatim هست و با رایتر iHAS و Burner MAX رایت شده. و همشون با LT3 سازگاری دارند.
لینک رو پ.خ کن پلیز :دینقل قول:
الان یک سایت پیدا کردم نوشته همه بازیاش رو DVD verbatim هست و با رایتر iHAS و Burner MAX رایت شده. و همشون با LT3 سازگاری دارند.
دوست عزيز من كنسول اسليم دارم مگه شما نميگيد كه LT3 هنوز واسه اسليم نيومده خوب چجور من بايد بازيايي رو بگيرم كه به اين پچ بخوره ؟نقل قول:
من واسه کنسولهای فت که LT3 اومده گفتم. شما پس حالا حالاها باید صبور باشی :دینقل قول:
خوب دوست عزيز وقتي براي دستگاه من LT3 نيومده هنوزم بايد به اون روش بازيام رو رايت كنم ؟نقل قول:
نه لازم نیست پچ کنید.چونLt+2دارید.نقل قول:
فقط باید با بورنر مکس رایت بشه تا کل بازی رایت بشه!
من بازيام رو ميخرم خودم رايت نميكنمنقل قول:
حتمن بايد خودم بازي رو رايت كنم تا وقتي تو هارد نصب ميكنم دستگاهم اجرا كنه ؟
درود بر شما ................:31:نقل قول:
نه خیر یه مقدار صبر کنی شرکت ها هم بازی هاشونو با برنر مکس رایت میکنن بعد برو بخر..................
البته قیمت هاشم احتمالا بره بالا:5:.................
البته قبلش میتونی بازی هاتو رو بریزی دور:18:...........................
از دلگرميتون ممنون معلوم نيست تا كي بايد صبر كنم ؟نقل قول:
دوست عزیز بورنر مکس روش جدیدی نیست و چند وقته که ازش استفاده میشه.نقل قول:
شما بازی شرکتی میخری؟اگه آره که فکر کنم اوناهم بورنر مکس داشته باشن.
ولی خوب چه کاریه شرکتی ها خوب نیست برو بازی معمولی بگیر و بهش بگو با روش بورنر مکس رایت شده باشه
سلام دوستان...
من امروز برام یه مشکلی پیش اومد که دیروز نداشتم !!!
وقتی می خوام یک بازی رو عوض کنم میام توی داشبورد بعدش دیسک رو میارم بیرون و یه بازی دیگه رو میزارم و پلی می کنم دیروز همین کار رو می کردم و بازی اجرا می شد ولی امروز نمیشه وقتی میره توی بازی بعد از چند ثانیه میزنه Disk not authorized وقتی هم ok می کنم ریست میشه و بعدش که میاد بالا روشن می کنم به راحتی میره توی بازی... دوباره بخوام بازی عوض کنم همین جوریه داستان ....
تا حالا هم کنسول رو به اینترنت وصل نکردم ...
چکار کنم ؟؟؟
خوب این داشبرد آخری رو که ندارید؟نقل قول:
ببینید یه سری مشکلات هست که نمیشه دلیل درست و حسابی براش آورد و احتمال میدم مشکل شما هم اون نوع باشه.
ببینید یه چند ساعت کنسول رو خاموش کنید و هیچ کاری ازش نکشید و دوباره با یه بازی های دیگه تست کنید.اگه مشکل حل نشد شاید به لنز درایو مربوط باشه ولی خوب چون که بعد اجرا میشه ممکنه بهش مربوط نباشه که به نظرم مربوط نیست.
اگه میتونه اون بازی هارو جای دیگه هم امتحان کن و بازی های دیگه ای رو هم رو کنسولت تست بکن.ولی پیشنهادم اینه که کلا یه چند ساعت خاموشش کنی گرما بعضی وقتا این مشکلات رو پیش میاره.
امروز زیاد ازش کار کشیدی؟
حدس خودم هم از گرمای زیاده الان یه چند ساعتی هستش که خاموشه میرم تست می کنم ...نقل قول:
داشبردم 13599 هستش ...
برادران عزیز من می خوام Slim بخرم ( باندل کینکت )
به نظر شما 4 گیگ بگیرم یا 250 ؟
-- شده یا آکبند ؟
قیمتش تو چه حدودی هست ؟
:Dنقل قول:
اینجا باید مطرح بشه ولی برای جلوگیری از اسپم اینجا جواب میدم ولی سوال های بعدی رو اونجا بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه پولشرو داری250گیگ خیلی بهتره.
خوب تو ایران کپی خور شده کار میده دیگه!!ولی معمولا اونایی که باز هستند فقط کپی خور شدن و خریدش مشکلی نداره".
250گیگ:550تومن
4گیگ:500تومن
به نظر شما الان مناسب هست بخرم یا منتظر بمونم ؟نقل قول:
سوال بعدی این که می خوام آخرین بازی ها رو بالا بیاره و آخرین داشبورد یا همون آپدیت رو داشته باشه .
چی باید بگم به فروشنده ؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
سوال بعدی این که -- کردن دستگاه آسیبی به دستگاه نمیزنه ؟ یا طول عمرش رو کم نمی کنه ؟
خوب قیمت ها بالا رفته و به نظرم حالا حالا ها نمیاد پایین.الان هم بخری بهتره چه کاریه صبر کنینقل قول:
خوب باید بگی داشبرد13599وlt+2داشته باشه درسته داشبرد های جدیدی هم اومده ولی مشکل سازه وlt+3هم هنوز برای اسلیم نیومده و به زودی میاد.
-- کردن هم هیچ مشکلی برای دستگاه نداره
سلام دوستان تو رو خدا جواب الکی ندید من اگه بازی رو نصب نکنم و از طریق دی وی دی رام کنسول اجراشون کنم مثلا حالا یک بازی برای کنسول خیلی زرر داره یا نه
نه بابا اون طورام نیست دیگه :دی ولی طبیعیه هر چی از درایو کمتر استفاده شه ، عمرش بیشتره...
به کی جواب دادی ؟نقل قول:
xbox با کینکت یه چیزه دیگست به امتحانش می ارزه
البته اضافه کنم اگه مدل های قدیمی با برد های قدیمی این کنسول رو دارید میتونه مشکل ساز بشه ها!!مثلا همون3چراغ معروف.ولی اگه فت با برد جسپر و اسلیم داری جای نگگرانی نیست و همونطور که دوستمون گفتم فقط عمر رو کم میکنه!نقل قول:
-------------------------------------------------------
احیانا حس نمیکنید اسپم بود؟نقل قول:
این الان مرتبط با چی بود؟
----------------------------------------------------
خوب به پست بالاییشون معلومه دیگه!!!!نقل قول:
---
هیچ ربطی نداره... اگه قرار به RROD باشه چه روی هارد باشه چه از رو درایو اجرا شه ، به هر حال کنسول پردازش میکنه و دما میره بالا و RROD پیش میاد...نقل قول:
البته اضافه کنم اگه مدل های قدیمی با برد های قدیمی این کنسول رو دارید میتونه مشکل ساز بشه ها!!مثلا همون3چراغ معروف.ولی اگه فت با برد جسپر و اسلیم داری جای نگگرانی نیست و همونطور که دوستمون گفتم فقط عمر رو کم میکنه!
بحث سر این بود که نصب نکردن بازی رو هارد کنسول چه مشکلی بوجود میاره که اونقدرا حاد نیست...
خوبه ذکر کرده بودن جواب الکی ندین :|
جواب الکی ندادم!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
هارد هم دمایی تولید میکنه که اون دما باعث افزایش دمای محفضه مادربرد هم میشه که روی کل کنسول تاثیر میزاره!
البته اینم یادم رفت بگم که اساسی ترین مشکل رو برای خود درایو به وجود میاره!!!به علت گرمه که به خاطر اصطکاک درایو به وجود میاد
پارسا جان من هم موافق این نیستم که اجرای بازی از رو دیسک تاثیر منفی نداشته باشه وگرنه استفاده از هارد و USB های 16 گیگ و ... کاملا کار احمقانه به حساب میومد که در واقع اینطوری نیست و همیشه نصب کردن دیسک توصیه میشه دلایل دیگه ای هم هست مثلا اگه یک بازی که خط داستانی داره اگه نصب نشه رو هارد مطمئن باشید داخل بازی یه جا گیر می کنه و جلو نمیره من بازیهای زیادی رو داشتم که نصب نمی شدن و اتفاقا همگی توی یه قسمت از بازی گیر می کردن... و البته چرخیدن دیسک داخل دستگاه منجر به خش افتادن روی دیسک میشه و حالا من از گرم شدن صرفه نظر می کنم چون گرمای تولید شده به واسطه چرخش دیسک توی درایو در مقابل دمای داخل محفظه خیلی ناچیزه و بدون شک استفاده این جوری اشتباهه
درسته و من هم همیشه خودم گیم هامو نصب میکنم...نقل قول:
پارسا جان من هم موافق این نیستم که اجرای بازی از رو دیسک تاثیر منفی نداشته باشه وگرنه استفاده از هارد و USB های 16 گیگ و ... کاملا کار احمقانه به حساب میومد که در واقع اینطوری نیست و همیشه نصب کردن دیسک توصیه میشه دلایل دیگه ای هم هست مثلا اگه یک بازی که خط داستانی داره اگه نصب نشه رو هارد مطمئن باشید داخل بازی یه جا گیر می کنه و جلو نمیره من بازیهای زیادی رو داشتم که نصب نمی شدن و اتفاقا همگی توی یه قسمت از بازی گیر می کردن... و البته چرخیدن دیسک داخل دستگاه منجر به خش افتادن روی دیسک میشه و حالا من از گرم شدن صرفه نظر می کنم چون گرمای تولید شده به واسطه چرخش دیسک توی درایو در مقابل دمای داخل محفظه خیلی ناچیزه و بدون شک استفاده این جوری اشتباهه
اما ایشون گفتن فقط 1 بازی... دیگه واسه یه بازی تاثیر خیلی ناچیزه...
یعنی ، 1 دفعه اجرای یک بازی ، درایوو میپوکونه هیچ ، RROD هم میکنه؟؟؟ : )) جللخالق :دینقل قول: