اقا پارس تلفنی برام تخلیه نمیکنه، 195 تیکت بزنم اقدام میکنن؟
Printable View
سلام. فکر نمیکنم هیچ شرکتی تلفنی تخلیه انجام بده. اگر هم انجام بدن قانونی نیستنقل قول:
برای تخلیه نیازه که یه فرم رو پر کنین (حداقل از شرکتهای دیگه که دیدم اینطور بوده) و حضوری درخواست بدین
های وب رو تلفنی تخلیه کردم. شاتل هم از سایت درخواست بدید نیاز به حضور نیست. اسیاتک هم از سایت تخلیه کردم و با تلفن پیگیری کردم فقط!!نقل قول:
این شرکت دیده بان هم که یک ماه داشتم تلفنی بود... پس قانونی بودنش قانونیه! فقط میمونه چقدر شرکتی بخواد اذیت کنه مشترک رو.
اگه سرویس جشنواره دارید باید یه مبلغی احتمالا برای تخلیه بدید.... (5000 تومن). البته فرم رو ایمیل میتونن کنن و پول هم کارت بکارت بگیرن و حضور فیزیکی الزامی نیست.نقل قول:
اما اگه عدم همکاری دیدید حتما 195 بابت رفتار بد پرسنل و عدم همکاری در تخلیه شکایت کنید (این با شکایت بابت عدم تخلیه فرق داره)
تو خود پنل کاربری درخواست جمع اوری سرویس هستنقل قول:
کسی هست با وصل شدن سایفون مشکل داشته باشه ؟
این گزینه داخل پنل کاربریشون قابل اعتماد نیست متاسفانه. برا خود من یادمه اخر پاییز اول درخواست داخل پنل دادم که اس اومد ظرف 48 ساعت با شما تماس گرفته خواهد شد! بعد از سه روز که خبری نشد، پیگیری کردم گفتند چیزی ثبت نشده در سیستم ما !! کلا نیروی انسانی این شرکت 180 درجه عکس خدمات فنی و وضع فنی خوبشه! هرچقدر پینگ و تک کانکشن و سرعت خوب داره زیرساخت شرکت پارس، نمایندهای فروش و پشتیبانی استانیشون افتضاح هستند.نقل قول:
دوستان یه راهنمایی می خواستم
این سرویس جشنواره ای 6 ماهه 3 مگ 720 گیگ قابل تمدید هست؟
من 6 ماه پیش مشترک پارس انلاین شددم و این سرویس رو گرفتم منتها 2-3 روز دیگه مهلتش تموم میشه
اگه نمیشه تمدید کرد چه سرویسی بگیرم بهتره؟
یه سرویس پرسرعت و کم حجم با قیمت کم می خوام
حدود 10 گیگ در ماه مصرف دارم
بنده برای مخابرات، صبانت و پیشگامان این مورد رو دیده بودم که درخواست حتما میبایست حضوری ثبت بشه برای تخلیهنقل قول: