سلام من به اینترنت میلی زوری سلام من به دوران ماقبل تاریخ سلام من به قبر....
بچه ها از فردا لوازم مورد احتیاج برای ایجاد دود رو تهیه کنید که شیوه ارتباط داخل ایران همینه:33::15:
Printable View
سلام من به اینترنت میلی زوری سلام من به دوران ماقبل تاریخ سلام من به قبر....
بچه ها از فردا لوازم مورد احتیاج برای ایجاد دود رو تهیه کنید که شیوه ارتباط داخل ایران همینه:33::15:
افتضاح میباشد چون :) صفحات نصفه باز میشننقل قول:
اره واسه من میره با سرویس جدید inet همه سایت ها باز میشه در ضمن از مخابرات دارم اینم ادرس سایتی که ازش خریدم ادرسش تو لینک زیرهنقل قول:
البته یه روش جدید هم هست برای دور زدن فیلترینگ و کلا این فیلترینگ جدید که 5 یا 6 نفری با دوستاتون vps بگیرید و توسط vps فیلترینگ جدید رو دور بزنید اما خوب یکم هزینش بالاست :n16:من چون تست کردم میگم جواب میده البته یکی هست که میفروشه اگه خواستید پیام بدید ایدیشو بدم
نقل قول:saied72 دیگه هرچی من میخواستم بپرسم رو قبلا گذاشت رو دایره :n02:نقل قول:
آقا شما که برای دله خودت فیلم میگیری اگه یکی از قشر سعید و من :n02:
بیاد ازت چند تا بولوری بخاد بهش میدی، که اونم بتونه فیلم با کیفیت تصویر، صدای آینه ببینه جیگرش حال بیاد ؟ :n02: بهرحال هرچی باشه ما متوسطیون حرف همه باید بهتر بفمیم :n02:
حالا ازینا گذشته شما به نظرم یه دستگاه میکروتیک ( Mikrotik ) معمولی بگیر و سه تا لینک ها توی همون دستگاه با هم ادقام (Loadbalance ) کن یه خروجی سه مگ بگیر روی پی سیت.
بعد تاجایی هم که میتونی دانلود کن که روایت داریم بسیار صواب داره و هر بایت به مصابح آجریست در آن دنیا :n06:
:n16:
الان تنها سایتی که واسه من باز میکنه همین p30 خودمون هست !!!
اینترنت داره قطع میشه شماها هنوز دنبال روشهای جدید دور زدن فیلتـرینگ هستین!؟:دی جالبه یاهو میل user/pass اشتباهه!معلوم نیست موقع login به کجا redirect میشده!!:n09: البته با پروکـسی باز شد حالا شما دنبال تحریم شکن جدید باشید تو یک دور باطل!جوک بگید که کی چقدر چی دانلود میکنه کی بازی میکنه کی چه سایتی میره و فحش بدین خنک بشین آفرین به این همه تدبیر و تاثیر :n08:خلایق هرچه لایق ...
فکر کنم این مشکلتون برمیگرده به ناشی بودن فروشندهنقل قول:
چون اینجور که من متوجه شدم سورس راه اندازیش روی سرور ویندوز فقط ۲۵۰ کانکشن همزما کلی برای همه یوزر ها قبول میکنه! اگر یکم تعداد یزر ها زیاد بشه اینجوری میشه
جایی که میخرید باید مطمین باشید روی سرور لینوکسی باشه که این محدودیت نداره
الان جک نگیم دنبال دور زدن نباشیم چی بگیم پس؟:n02:نقل قول:
باو خودت مگه نمیگفتی فکرتون خطرناکه؟ ما هم زدیم تو کار بی خیالی دیگه؟:n08:(زدیم تو کار اصل..احات دوران طلایی)
نکنه نظرت به نظر یکی از دوستان همین تاپیک نزدیک شده که باید دینامیت بریزیم همرو بترکونیم از اول؟:n02:
یا شاید طبق نظرات قبلی بر این باوری که عادی سازی کنیم اینترنت رو مثل موبایل؟:n02:
با ارباب سایه ها موافقم عملا نت رو قطع کردن با 4 تا خط و وایمکس و رایتل و مایتل بازم نمیشه مثل آدم توی اینترنت بود ! بیخیال من که رفتم آهنگ رانندگی در مستی شاهین رو گوش بدم الان میچسبه :n28: تو مستی آدما دوباره مهربون میشن حتی برادرای توی ایست بازرسی :n30:
دوست گرامینقل قول:
بنده 2 تا سرور دارم الان هر دوتاشون وصل نمیشن.
وقتی اتصال به پورتها رو می بندن دیگه نمیشه کاریش کرد.
البته اگر دوستتون راهی بلده بگه ما هم از خماری دربیایم. :n24:
وسایل موردنیاز جهت شبکه جدید اطلاع رسانی :
1- چادر سرخپوستی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به تعداد نفرات
2- هیزم خیس جهت ایجاد دود . . . . . . . . . . . . . . . . 2 تن
3- وسایل آتش زنه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به میزان لازم
4- پتو جهت ایجاد صفر ویک . . . . . . . . . . . . . . . . . . یک تخته
5- چپق دوستی جهت استفاده بعد از ایجاد ارتباط . . . . یک فروند
راهنمای استفاده از شبکه جدید به زودی در همین پیج