گاراژ مال استیو دوست بروسی هست.وقتی ماشینی رو که استیو میخواد باید ماشین رو اونجا ببرید.وقتی تمام ماشینهایی رو که استیو میخواست براش بردین اونوقت دیگه هر ماشینی براش ببرین بهتون پول میده.
Printable View
گاراژ مال استیو دوست بروسی هست.وقتی ماشینی رو که استیو میخواد باید ماشین رو اونجا ببرید.وقتی تمام ماشینهایی رو که استیو میخواست براش بردین اونوقت دیگه هر ماشینی براش ببرین بهتون پول میده.
پس این گاراژ هم واسه کاسبیه.نقل قول:
نمیشه ماشین تیونینگ کرد.
حیـــــــــف.
ممنون دوست عزیز.
من که پیداش نکردم....
فکر کنم شما توی ماموریت اون رو باز کردین
اره.نقل قول:
حتـــما تو یکی از این ماموریت های بروسی باز شده و من نفهمیدم.
يه مرحله هست که سوار ماشين پليس ميشي بايد بري تو کامپيوتر پليس بايد چه کار کني با کامپيوتر پليس؟؟؟
چند تا مرحله اینجوری هست ولی اگر منظور شما ماموریت بروسی هست باید یک اسم در کامپیوتر پلیس جستحو کنید.وقتی وارد کامپیوتر میشید راهنمای اینکه چکار کنیدبالای تصویر میاد.اگر اشتباه نکنم اسمی که باید وارد کنی lyle rivas هست.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:وقتی همه ماموریتهای اصلی بروسی +ماشینهایی رو که ایمیل میکنه انجام دادید با شما تماس میگیره و میگه شماره شما رو به دوستش استیو داده تا براش کار انجام بدبد.ماشینها رو استیو به همراه عکس و ادرسش براتون sms میکنه.نقل قول:
یه ماشین اسپرت پیدا کردم گفتم بزارم ، چون خودم بار اولی بود که یه ماشین اسپرت شده میدیدم (مطمئناً مدل ساده این ماشین رو دیدید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت ماشین هم خیلی خوب بود ، شتابش هم عالی بود.فرمونش هم بدک نیست.
فکر کنم کارای Race بروسی رو انجام بدیم ماشینای اسپرت بیشتری بیاد.
من تا الان 6-5 تا Race رفتم.
منم این ماشین رو توی ریس دیدم. ولی فقط نسخه pc بازی این ماشین توش هست و توی نسخه xbox من همچین چیزی ندیدم.نقل قول:
راستي اين ريس هاي بروسي تمومي داره يا نه؟ البته خيلي آسون هستند يه لامبورگيني گير بياري حله
بعد هر ریس ماشین رو میده به خودت یا این که اون رو با خودش میبره؟