جلو قاضی و ملق بازی؟ لووووولنقل قول:
Printable View
جلو قاضی و ملق بازی؟ لووووولنقل قول:
این حرف شما شبیه حرف همون دوستیه که وسط افت سرعت همه هر روز میومد میگفت من 2 گیگ دیشب دانلود کردم و خود جنابعالی باهاش برخورد میکردی!!!!نقل قول:
سلام
بالاخره شارژ نامحدود صبانت راه افتاد یا هنوز در دست تعمیره ؟
بالاخره این تایم شبانه از کی شروع میشه ؟
1 یا 2 ؟
دیشب از 15 : 1 گذاشتم تا 7 ولی کم نکرده بود ...
مگه نگفته بودن 27 ام ؟
خوب مشخصاً یکی دو شب اول رو از همون 1 حساب میکنن که ملت پاشنه تلفنو درنیارن که حجمشون کم شده و نمیدونستن...!نقل قول:
بچه ها زود برید شارژ بخرید......
به اطلاع کلیه مشترکین صبانت می رساند
شرکت صبانت به جهت حضور در امر خیر خواهانه کمک به هموطنان زلزله زده استان آذربایجان شرقی در نظر دارد به ازای خرید هر مقدار حجم ، 50 درصد تخفیف به کل خرید شما بدهد که 30 در صد آن ویژه مشترک و 20 در صد آن به جهت کمک به مردم زلزله زده خواهد بود .
پس با خرید هر مقدار حجم ، هم از تخفیف 50 در صدی صبانت استفاده کنید هم به اندازه 20 درصد کل خرید ، خود را بدون دادن وجهی در امر خیر کمک رسانی به هموطنان زلزله زده سهیم بدانید . این طرح از تاریخ 91/5/28 آغاز و در تاریخ 91/6/3 پایان خواهد پذیرفت .
امید است این فعالیت های خیر خواهانه مورد رضایت حق تعالی قرار گیرد .
سلام بچه جریان چیه ؟ باز میخوان زمان شبانه عوض کنن؟ چند تا چند؟
از قراره عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه اعصاب خرابیدا !
اصلا شما فکر کنید من یه چیزی گفتم بخندیم
خواستم بهتون لطف کنم همین , همتون ترش میکنید رو ادم
مسئولین به ظاهر محترم و نیکوکار صبانت از دزدی حجم کاربرها دست بکشید و اینترنت شبانه رو درست کنید که حق کاربرهاست تا حداقل درآمدتون حلال باشه ، کسب رضایت حق تعالی پیشکشنقل قول:
نوشته شده توسط omidrasool;7164731[SIZE=3
شارژ بخریم که یک ماه بیشتر روی این ISP بمونم ؟نقل قول:
بچه ها زود برید شارژ بخرید......
اصلا . اینم از ترفندهاشونه تا یه مدت شارژ ارزون بخریم و به مرور به وضع جاری عادت کنیم .
من حجمم 2 و خرده ایه .تموم شد معطلش نمیکنم . ISP شرکت برادر هم عوض میکنم .
با این قیمت های کذایی و این گند جدیدشون .