شما هنوز سرعتت 5 مگه ؟اگه آره یه اسپید تست بزارنقل قول:
Printable View
شما هنوز سرعتت 5 مگه ؟اگه آره یه اسپید تست بزارنقل قول:
پورت من هنوزم تا 5 مگ بازه اما سرعت کلا ریخته بهم شبانه فقط میشه تا 640 با IDM دانلود کرد. چون پهنای باند منطقه ما فوق العاده کم شده...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
640 تارو کامل میده شب ؟نقل قول:
من داشتم میامدم مخابرات که ظاهرا ترکیده
شما کدام مرکز مخابراتی هستین ؟
نقل قول:
فکر کنم منظورش حجم دانلودش هست:n02:نقل قول:
بله شبانه کاملا سرعت افزایش پیدا میکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم عکس ADSL log خط ...
مرکز مخابراتی استقلال ... که بیشترین حجم کاربر ADSL در استان از این مرکز هست...نقل قول:
سلام و با عرض خسته نباشید خدمت شما
بابت غلط املایی و بی احترامی همچنین پر حجم بودن مطلب پیشاپیش عضر خواهی میکنم.
آقا داستان ما از اینجا شرو میشه که خط من رو dlc هست 4 ساله با مخابرات سوختمو ساختم
منطقه جنوبی نجف آبادم هستم.
خدمتتون عرض کنم که 5 ماهه اصابم بد جوری خورده ، از لحاظ فنی هم نگران نباشید که کارم همینه
5 ماهه پینگ به شدت افت کرده یعنی این شدیدی که میگم پارت میکنه اگه گیمر باشی سرعت دانلود 0-20 میشه
تو روز ، حدود ساعت 3-5 درست میشه یعنی اگه کارت دانلود باشه اتفاق قبلی برات پیش میاد،مستندات رو آخر مطلب میزارم
متاسفانه ملت همچنین شهر ما انقدر تو سری خرند که آقا یکی پا نشده بگه چرا این در حد کره شمالیه،
و از اونجایی که من گوشام درازه نمیفهمم که یه تعداد زیادی کاربر رو با هم شیر کردند، جوری بهتون بگم که اونایی که ختشون سیم
مسی هست کاملا از نت مخابرات لذت میبرند تو شهرمون ، ما که خونو !@#مون تا دسه تو شیشست اینجروریه.
البته بگم که اینجریم نیست که کاری نکردم، به مدت 1 هفته کلا پیش رئیس مخابرات مرکزیمون بودم که آخر کار گفت نمیتونم کاری برات
بکنم زیر دساشم که بی شرمانه تو صورتم میخندیدند مگفتند یا وایمکس یا وایرلس ، یکی نیست بگه این پوله بی ارزش که مفت مفت میره تو
جیب شمارو ما نداریم،2030 که کلا واسه خندس،به شماره هایی که دادید هم زنگ زدم ادامه هم داره که بدلیل افزایش حجم مطلب نمیگم.
کل اینترنت هم زیرو رو کردم همینجارو فقط پیدا کردم.
راستش ما دیوارمون خیلی کوتاس و دیگه نمی دونستم چیکار کنم که گفتم بیام اینجا یه چی بنوسم دله سوختم ذغال نشه.
از اونایی که منت گزاشتند خوندند چیزی نمیخام فقط میخام اگه آدرس یا شماره بدرد بخری دارند لطف کنند بدند.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=895ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1038ms TTL=39
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=750ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=979ms TTL=39
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=967ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1075ms TTL=39
ان تست با طرح 10mb ولادت تا ولایت هست
خاهشا به اعداد دقت کنید
دوست عزیز این دستور رو توی cmd بزن و یک عکس از نتیجش بزار:نقل قول:
tracert -d -w 1 8.8.8.8
مثل اینکه مرکز شما به شدت کمبود پهنای باند داره.تنها کاری که میتونی بکنی اینه که به تنظیم مقررات شکایت کنی
این سایتشه برو شکایتت رو ثبت کن:
اگر هم وقت داری و حال و حوصلشو داری برو ساختمان مرکزی مخابرات اصفهان وپیش اصل کاری ها حرفات رو بزن.شاید به جایی رسید
با این دوستمون موافقم بهتره شکایت کنی... منم این کار را انجام دادم در گذشته نتیجه مطلوبی گرفتم...نقل قول: