توی چه حالتی دود میده؟ تحت فشار و تو سربالایی دود میده و یا صبح؟نقل قول:
مقدار کم کردنش زیاد نیست. شما روغن خوب استفاده کن ببین بهتر نمیشه. اگه بهتر شد فعلا دست نزن
Printable View
توی چه حالتی دود میده؟ تحت فشار و تو سربالایی دود میده و یا صبح؟نقل قول:
مقدار کم کردنش زیاد نیست. شما روغن خوب استفاده کن ببین بهتر نمیشه. اگه بهتر شد فعلا دست نزن
امروز یکم دقت کردم ماشین روشنه چه صبح و چه وقتی گرمه دود خیلی ناچیزی میده یا اگرم بده معلوم نیست و کمه ...وقتی میخوام حرکت کنم گاز میدم یهو دود زیاد میشه ولی باز دوباره کم میشه...سربالایی رو راستش تست نکردم...من میگم در حالت فشار چون رینگ ها خوب کار نمیکنه دود میده بیرون نظر شما چیه؟نقل قول:
روغن هم بهران تکتاز میریزم اگر جنس بهتر سراغ داری معرفی کن لطفا
پس احتمال ضعیف شدن رینگ زیاده. البته بهران هم وضع روغن هاش خیلی خرابه (مخصوصا همین تکتاز و رخش)نقل قول:
شما روغن دیگه امتحان کن ضرر نداره نهایتا بعدش موتور تعمیر میکنی. کلا تجربه نشون داده روغن های کاسترول خیلی کمتر از بقیه کم میکنن (نمیگم کیفیت خیلی عالی دارن ولی تو این مورد خوب هستن). روغن ایرانول 8000 و 12000 هم به این تکتاز ارجحیت دارن و بهتره از اونا استفاده کنی
دوباره این ماه وضعیت روغن رو بررسی میکنم ببینم چقدر کم میشه...ممنونم ازت جهت راهنمایی دوست عزیزنقل قول:
سلام خدمت دوستان.
پراید مدل ۹۳ دارم. چند وقتیه که آمپر بنزین درست کار نمیکنه و بیشتر از مقداری که توش هست بنزین رو نشون میده برای همین یه مدت هست بنزینو که میزنم کیلومتر رو صفر میکنم و بر حسب مصرف ماشین تو ۱۰۰ تا به طور تقریبی بنزین باک رو کنترل میکنم. مشکل از شناوره؟ برای تعمیر راهنمایی بفرمایید.
سلام
برای روآ (موتور 1600) و 405 (موتور 1800) چند لیتر روغن باید زد ؟
3.5 یا 4 ؟
سلامنقل قول:
برای روا با فیلتر روغن زیر 4 لیتر
برای xu7 هم حدود 4.3 لیتر کفایت میکنه
کلا سعی کنید همیشه روغن یه مقدار زیر خط فول باشه:n39:
سلامنقل قول:
احتمالا از شناور هست، نشیمنگاه صندلی عقب رو از سمت تکیه گاه بکشید طرف خودتون تا دربیاد، زیرش پمپ بنزین هست، فیش و لوله های پمپ رو بکشید تا پمپ آزاد بشه و دربیاد (مقداری بنزین از لوله ها میریزه بیرون، بطری چیزی آماده دم دستتون باشه کثیف کاری نشه)، شناور به پمپ وصله، شناور به یه مقاومت متغییر وصل هست، مقاومت به آمپر متصل هست، با بالا پایین رفتن سطح بنزین مقاومت تغییر کنه و آمپر کم و زیاد میشه. مقاومت رو با امتر چک کنید ببینید سالم هست یا جاسم!
سلام دوستان من یه پراید مدل 92 دارم صبحها با یه استارت ماشینم روشن میشه ولی وقتی به مقصدم میرسم بعد نیم ساعت اگه بخوام ماشینو استارت بزنم 3بار باید استارت بزنم تا ماشین روشن بشه (ماشین استارت میخوره ولی روشن نمیشه باتری سالمه، شمع ها سالمن ،حتی سنسور میل بادامک رو هم عوض کردم) ممنون میشم کمکم کنید.
سلام استفاده از شمع ایریدیوم اتولایت به نظرتون مناسبه؟ این اختلاف هزینه ارزشش رو داره؟ بعضی از دوستان میگفتن بوش بهتر از اتولایته همخوانی بهتری با پزو داره
۲۰۶sd 1600