با سلام
مسنجر من تو یه یوزر کار می کنه تو یوزر دیگه کار نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوباره نصبش کردم مشکلم حل نشد
Printable View
با سلام
مسنجر من تو یه یوزر کار می کنه تو یوزر دیگه کار نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوباره نصبش کردم مشکلم حل نشد
وقتی سرعت پایین باشه اینجوری میشه! البته من تجربه خودمو میگم. منم یه مدت یه نرم افزار نصب کرده بودم که تمام سرعت اینترنتمو میگرفت، بعد هی dc میشدم. بعد اینکه اونو uninstall کردم درست شد.:23:نقل قول:
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
نمیشه، وقتی یه عکسی رو شیر میکنی میتونه سیو کنه. و اگر اتچ کنی بازم میتونه سیو کنهنقل قول:
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
احتمالا خوب نصب نشده. من پیشنهاد میکنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید از اون جا نسخه 11 رو دانلود کنید. شاید مشکل حل بشه. شایدم به خاطر سرعت اینترنتتون باشهنقل قول:
نه. معمولا وقتی با کسی چت میکنی و تو اون محیط قرار میگیری اگر از اونجا بیرون نیای این روی صفحت میمونه. شما باید خودت بری روی گزینه no imvironment کلیک کنی تا دیگه نیاد.نقل قول:
سلام
من میخوام از امکان voice call استفاده کنم اما چند روزیه که نمیتونم ازش استفاده کنم و ارور میده سیستم شما به شبکه متصل نشد!
میتونم وب رو استفاده کنم اما!
این ارور چیخ و برای رفعش چکار باید کنم؟
ارور :
your computer is not connected to the network.
!!!
کلا یه طرفه شده انگار
یعنی من میتونم فقط وب بدم
اما دوستم که بخواد وب بده مثل همون وویس کال اصلا درخواستش هم بهم نمیرسه
!!!
من یه راه ساده دارم. که خودم همیشه همین کارو میکنم. برید توی یاهو سرچ کنید how i change my password in yahoo mail بعدش توی نتایج جست جو روی هفتمین نتیجه کلیک کنید. صفحه که باز میشه یه لینک داره با فونت آبی نوشته شده Yahoo: Change Password. با کلیک بر روی اون میتونید پسوردتون رو عوض کنید.نقل قول:
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
برای ویدئو کال که احتمال زیاد سرعت پایین باشه. برای ویس هم باید میکروفن داشته باشید که روی بعضی لپ تاپ ها نصبه و روی بعضی دیگه نصب نیست.نقل قول:
من نتم که کاملا سرعتش خوبهنقل قول:
512 دارم
میکروفن هم وصله
من دقیقا هفته پیش ویس کال داشتم اما الان دیگه ندارم!!!!
اول اینکه با اینکه میشه با دو کامپیوتر همزمان لاگین شد، اما وقتی یکی میاد بالا، اون یکی پایین میره، که شما میتونی متوجه بشی که شخص دیگه ای هم با آیدی شما لاگین شده. دوم اینکه توی کامپیوتر سیو نمیشه، اما میتونید وقتی با مسنجرتون آن شدید Alt+shift+v رو همزمان بگیرید. این جوری هیستوریه چت هاتون رو میتونید ببینید. البته متونید توی ایمیل در قسمت کانورسیشن هم چت ها رو ببینید.نقل قول:
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
احتمالا آیدیتون رو -- کردن. بهتره که آیدیتون رو ببندید یا پسوردتون رو عوض کنیدنقل قول:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
مشکل از میکروفنتون نیس؟ شاید اون ایراد پیدا کرده.نقل قول:
---------- Post added 01-03-2012 at 12:03 AM ---------- Previous post was 29-02-2012 at 11:59 PM ----------
یه مثلث کوچیک داره اونو بزنید میره بالا. یا اینکه روی اون آیدی مورد نظر واستید بعد هم دکمه del رو بزنید.نقل قول:
نه مطمئنا ربطی به مایکروفن ندارهنقل قول:
چون لب تاپ ها اصلا نیاز به هد ست و اینها ندارن که.
بعدشم ایراد جای دیگست...میگه شما به شبکه متصل نیستید!!!
الان دیگه خیلی قاطی پاطی شده! همه از همه جا میاننقل قول:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
هر بار که آواتارتون رو عوض کردید یک بار ساین آوت شید و دوباره لاگین کنید. بیشتر مواقع با این کار عوض میشهنقل قول:
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
یه سری سوال هست که باید اون موقع که داشتید آیدیتون رو باز میکردید جواب میدادید، یا باید جواب اون سوال ها رو بدونید یا اینکه یه ایمیلی رو باید وارد میکردید همون زمان باز کردن آیدی، باید به اون ایمیل دسترسی داشته باشید.نقل قول:
جدیداً نمیتـونـم Rename کنـم خودمُ .
همـش میگـه A Contact With The Same Yahoo ID Already Exist .
همـه چـی رو همـین میگـه یعنـی اگـه به فرضِ مثـال بزنـم [ Alkxjk jha ] هـم همینـو میگـه ! :31: