پس این ورژن 10 چی شد؟ یهو از 9 پرید 11!
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
بله می خوره. من خودم کاسپر جدید رو با فایلهای آپدیت ورژن قبل آپدیت کردم.نقل قول:
Printable View
پس این ورژن 10 چی شد؟ یهو از 9 پرید 11!
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
بله می خوره. من خودم کاسپر جدید رو با فایلهای آپدیت ورژن قبل آپدیت کردم.نقل قول:
10 چی شد؟داداش مثل اینکه خواب هستی ؟ورژن 10 یکسال داره استفاده میشه
دوستان ورژن جدید کاسپر را با ورژن قبلی ابدیت کنید اتگاه به اینترنت کانکت بشید و اپدیت بکنید. حجمش حداکثر دو تا سه مگ میشه. من انجام دادم شد
ورژن جدید 11.0.0.232 Kis آپدیتش مربوط به 2010/05/07 میباشد و حجمی در حدود 23 مگابایت واسه آپدیت لازم داره و لایسنس ورژن قبل هم ساپورت میکنه
سلام
دوستانی که نسخه 11 نصبیدن چطوره؟
مثل ورژن 10 سنگینه یا نسبت به 10 سبکتر شده؟
چون قبلا از نسخه 9 استفاده کرده بودم سبک بود ولی نسخه 10 برای pc من یه کم سنگین بود
اگه دوستان نتیجه رو اعلام کنند ممنون میشم
نقل قول:
خیلی تفاوت نداره با 2010 از لحاظ سنگینی. ورژن 2010 ورژن 9 بود. و حالا شده 11.
اگه نسخه 9 برای سیستم سنگین بوده اینم سنگینه.
آخرین ورژن پایدار KIS چی هست.
من از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم. آیا ارتقاء به نسخه کنونی پیشنهاد میشه یا نه؟!
در یک شبکه کامپیوتر ادمین شبکه توسط کاسپر اسکی usb های سیستم ها را بسته و برنامه کاسپر اسکی هم کلمه عبور داره چطوری میتونم usb را باز کنم یا کلمه عبور را پیدا کنم
واسه من که از نظر سنگینی زمین تا آسمون فرق دارهنقل قول:
2010 واسه من خیلی سنگین بود ولی 2011 خیلی سبکتره
واقعا دیگه یه آنتی ویروس کامل شده 2011.
11.0.0.232 هست. ورژن final شده می تونید نصب کنید اما قطعا بازم ورژن کامل تر از این میاد با بهبود های بیشتر.نقل قول: