نقل قول
نوشته شده توسطsohrab doaby
نقل قول :
بله ....ببینید مناگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دوطرف با هم منظمباشند....حالابعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاهبخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبورهکه فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
تاایتجاشاوکی
حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطیکه کمکلمه دارن فقط راست چینبشن.همین آیا میشه ؟؟
من وقتی فقطخطوط کم خط رو انتخابمب کنم وراست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که ایننامنظمه....
واگر متنی 4000صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه
امیدوارواضح گفتهباشم چی میخام
از تلاشتونبرای کمک بمن ممنونم
سلام
دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن استبرای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
1 - CTRL+H رامیزنی
2 - کرسر را در کادر find what میزاری
3- از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب میکنی
4 – كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
5 - مجددا از دكمه Special این بارگزينه tab caracter رو انتخابمیکنی
6 - replace all رو میزنی
ضمنا فایلنمونهای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم میتونی در آدرس زیر اونو ببینیفکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برات آرزوی بهروزی دارم
ممنونم دوست عزیز ...کاملا جوابداد....
سوالدیگه ای که پیش اومده اینه که وقتی footnes می زنی و پاورقی می نویسی.خط روی پاورقیها فقط چند سانت طولشه...راهی هست که خط در کل عرض صفحه ادامه داشته باشه؟؟
بازم سلام دوست من
بعد از ایجاد footnote به وضعیت draft میری بعد show note رو کلیک میکنی تا باکس note ظاهر بشه ازاونجا گزینه Footnote continuation separator روانتخاب میکنی این جوری خط کامل میشه از اون یه کپی میگیری مجددا ازباکس note گزینه Footnote Separator رو انتخاب میکنی تا اون خط کوتاه پیدا بشه حالا خط بلندی را که کپی کردی به جای او پیست میکنی .حالا خط footnote عرض صفحه رو کامل میپوشونه.
امیدوارم این مشکلت هم حل بشه