حرف دوستمون رو تایید میکنم این شرکت باید تنبیه بشه همگی باید تخلیه کنید منم شنبه تخلیه میکنم با این که 40 روزم مونده به اعتبارم
Printable View
حرف دوستمون رو تایید میکنم این شرکت باید تنبیه بشه همگی باید تخلیه کنید منم شنبه تخلیه میکنم با این که 40 روزم مونده به اعتبارم
سلام
داستان چیه یعنی من 1 گیگ دانلود کنم کل ماه محدود میشم به سرعت 30-40 ؟؟؟
(2 مگ نامحدود)
تخلیه کنیم کجا بریم دقیقا؟نقل قول:
قیمت بهتر اگه سراغ داری شما همه میایم.
سلام مصرف منصفانه ها اجرا شدهنقل قول:
2 مگ bu اگه هستی شما بعد از دانلود 87 گیگ با سرعت عادیتون ، اگه روزی بیشتر از 1 گیگ و خورده ای دانلود کنیاینترنت شما تبدیل میشه به اینترنت 128 تا 512 اون روز، باز روز بعد سرعت عادی میشه ( تا زمانی که جیره ! اون روزتون تموم شه که همون 1 گیگ و.. هست ) . این قضیه ادامه داره تا سر ماه که دوباره ریست میشه همه چی و شما 87 گیگ داری دوباره...
نقل قول:
اطلاعاتی که من به دست آوردم به این صورت هست:
اینها برای اینکه مشتری بیشتری کسب کنند تلاش کردن که تا اونجا که می تونن اجرای این سیستم دانلود نامنصفانه عقب بندازن بر عکس شرکت های دیگه مثل آسیاتک و پارس آنلاین، شاتل و غیره...
بعد که متشری زیاد شد دیدن نمی تونن اینطوری جواب گو باشن به سود خودشون هم نیست، پس چیکار کردن در یک حرکت غیر حرفه ای، و نامنصفانه به جای اینکه هنگام فروختن سرویس های جدید این طرح اجرا کنند یکدفعه روی تمامی سرویس مشترکین قدیمی و جدید با هم اعمال کردن....
حالا به این صورت که هر سرویسی که دارن به صورت معمول ۱ به ۸ هست یعنی مثلا ۱۰۲۴Mb/ps تقسیم به ۸ باید به شما حدود ۱۱۰Kb/ps آلان اینها یکبار دیگه هم اینو تقسیم به ۸ کردن که شده ۱۶Kb/ps یعنی فاجعه
روش کارشون اینطوریه شما روزی ۱ گیگیابات اجازه دانلود دارید با همون سرع معمول خودتون غیر از اون سرعت شما کم میشه در حد همون ۱۶Kb/ps!!!!
یعنی آلان کل خانواده به من میگن فقط حرص نخور...
واقعا هیچ نهادی، سازمانی، وزارت خونه ای، چیزی نیست که بگه شما ای شرکت فن آوا که مجوز کار داری، داری تخلف می کنی!!! و کارت غیر قانونیه، آلان سازمان تنظیم مقررات نمی بینه این همه اعتراض داره میشه، یا وزارت ارتباطات کجاست که رسیدگی کنه به این مورد غیر قانونی؟؟؟
به اون جدول"حداقل ترافیک " توجه نکنید همش دروغه ، عملا نمیشه 87 گیگ در 2 مگ بی یو دانلود کردنقل قول:
1 مگ بی یو 1 گیگ در روز باسرعت 80 کیلو میشه دانلود کرد (خودم تجربه کردم)
2 مگ بی یو 1.4 گیگ در روز با سرعت ؟ کیلو میشه دانلود کرد (چند پست قبل یکی از کاربرا اشاره کرده )
من از 02/07 تا 02/30 کل حجم استفادم 40 گیگ هست چرا محدود شدم؟؟؟؟:n04:
این که فاجعست من موزیک و فیلمم انلاینه یعنی رسما داغون شد زندگیم که:n03:
نامردیه به خدااااااا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون و درست متوجه نشدم.نقل قول:
منم خودم الان 1 مگ bu دارم.
شما سر شروع دوره که بشه 1 مگ Bu سرعت میشه همون 120 تا وقتی که 40 گیگ بگیری دیگه و بعدش شروع قضایای منصفانه و ... الان اگه سرعتامون اومده پایین به خاطر اینکه منصفانه رو رد کردیم دیگه..
دوستان یه سوال ، الان 1 مگ نامحدود دارم وضعیتش بعد 40 گیگ همه میدونیم دیگه میاد روی 12kb یعنی عملا هیچی
حالا این سرویس نامحدود پارس چطوره؟
512 نامحدود
8 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 20 گیگ حجم ترافیک اول ( یعنی نت 4 mb)
4 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 15 گیگ حجم ترافیک دوم( یعنی نت 2 mb)
بعد 35 گیگ ( کع تقریبا میرسه به همون limit 40 گیگ فن آوا ) سرعتش میشه نت 512 تازه. یعنی 60kb
بین کل isp ها که گشتم با این حدود قیمت فکر میکنم این بهتر باشه ، نظر دوستان چیه؟
قیمتش هم 90 تومنه . در صورتی که الان 2-3 تا از دوستان 2048 فن آوا حجمی 40 گیگ در ماه گرفتن 110 هزار تومان.
پارس آنلاین به صرفه تر نیست در این مورد؟
نت 2 مگ ؟ سرعننون الان چنده ؟نقل قول:
اگه 1 مگ هستید که درسته اما 2 مگ باشید نه ، تماس بگیرید با اون پشتیبانی... :|
در این مورد مطمئنید؟نقل قول:
ولی این جور که من میبینم محدودیت ها روزانه هستند شما به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهی بندازید متوجه میشید ، ایشون گفتن بعد از 4 روز از شروع سرویس محدود شدن
آها متوجه شدم یعنی شما میفرمایید از اول هر دوره کلا روزی 1 گیگ؟؟نقل قول:
نه عزیز این محدودیت برای بعد 40 گیگ هست و بله این دوستمون نمیدونم قضیه اش چیه
و البته من این حرف رو با توجه به تماسهام فهمیدم و مستقیما همین سوال و پرسیدم و جواب همین بود که محدودیت برای بعد 40 گیگ هست