منم افت داشتم امروز ولی نه خیلی محسوس... قبلا هم در این حد بوده
همین الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
Printable View
منم افت داشتم امروز ولی نه خیلی محسوس... قبلا هم در این حد بوده
همین الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام شما میانگین سرعتتون چقدره ؟؟؟؟ ( و اینکه حداکثر سرعتتون چقدره؟
چون ایرانسل میگه محدود نمیکنه ولی در منطقه ما من 24 ساعت چک کردم هیچ وقت سرعت بالای 4 مگ نمیره
درس ساعات شبانه افت سرعت دارید؟
میشه در اندروید تغییر دکل داد ؟ یعنی تعیین کرد به کدوم دکل وصل بشه؟
والله شب تا حالا دانلود نداشتم چون دائمیم . سرعت دانلود با پی سی حدود ۷ تا ۹ مگابایت هست معمولا که میشه ۵۶ تا ۷۲ مگابیت. ولی با خود گوشی تو ای دی ام به ۱۱ هم رسیده ...
خب وقتی بسته های اینترنت ارزون رو برداشته از اون طرف براش 10 برابر جبران میشهنقل قول:
این همراه طرح دانلود شبانه داره؟چقدره؟
فاصلتون تا دکل چقدره؟نقل قول:
۲۰۰ -۳۰۰ مترنقل قول:
ایرانسل:VPN استفاده کنید با تعرفه آزاد محاسبه می کنیم!
ایرانسل اعلام کرد در صورت استفاده کاربران از فیلترشکن، با وجود خریداری بسته اینترنت، هزینه را براساس تعرفه آزاد محاسبه می کند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه
ایرانسل با بسته و سرعت بالا مشترک زیادی جذب کرده ولی با شروع اندازی فیبر مخابرات و رقابت با ایرانسل یهو سرعت ایرانسل کم شده !!!
دوستان که میگن بسته های به صرفش هم برداشتن
تازه میخواستم احوال TD رو بگیرم !:n02:
یعنی این کار ایرانسل خودجوش بوده و یا فشار دوستان بالا ؟؟؟؟ حالا بالا میشه انحصار و قدرت مخابرات !!
جالبیش اینجاست
ثبت نام فیبر مخابرات اوج گرفت
ایرانسل رفت زیر فشار و همه کوچ کردن!!!
اتفاقیه /؟؟؟؟:n13:
من تو فکر اومدن سمت نت ایرانسل واسه خونه بودم!
نقل قول:
جان ؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟
مگه داریم ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
عجیبه ؟
:D اقا بیاید اینترنت رو از سر کوچه ما بخرید ارزونه
این فیبر نوری چیه دیگه قضیش
نقل قول:
منظورش فک کنم نت ملی ست
اره ديگه نت ملي آي پي داره
غير اون آي پي ها باشه نت ملي نيست
براي همون اسم v P n اورده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
لینک این قضیه که ایرانسل پفته رو لطفا میزارید ؟
نه، این درسته. شما وقتی به وی پی ان وصل میشید، ارتباط از خارج از شبکه/کشور برقرار میشه و چون خیلی ها نمیدونن، ایرانسل فقط هشدار داده. (البته فکر کنم منظورش سایتهایی که گفته نیم بها حساب میشه، اگه vpn بزنید همون قيمت عادی حساب میشه)نقل قول:
مثلا سایت هایی مثل فیلیمو، لنز و … که با اپراتورهای داخلی قرارداد حجم دارند، اگر با vpn وصل بشید، اون سرویس نمیفهمه شما از کدام اپراتور هستید و حجم شما کم میشه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
یه بسته یک ساعته گرفتم تستی تا نیم ساعت اول خوب بود ولی بعدش یهویی تا میخوام دانلود کنم فوری دیسی میشد مجدد وثل میشد رفته رو اعصاب چرا اینجوریه ؟ در حالیه هنوز 20 دقیقه همین حدود باقی بود تا تموم بشه ؟؟ یهویی تا میزدم idm دانلود فوری قطع بعدش 30 ثانیه وصل :n24:
معمولا اگر بسته ديگه اي نداشته باشي اينجوري ميشهنقل قول:
سعي كنين روي فورجي هم قفل نكنين شايد بياد تري جي قطع نشه
#باخبرباشیدنقل قول:
قبلتر گفته بودیم اگه بدون خرید #بسته و با تعرفه آزاد، از یک سری وبسایتهای ایرانی دیدن کنین، #تعرفه مصرف آزادتون نصف محاسبه میشه.
این به شرطی هست که IP شما ایرانی باشه و از نرمافزارهای تغییر IP استفاده نکنین چون IP شما کاملا تغییر میکنه و امکان تشخیص این که IP شما ایرانی هست از بین میره.
به طور مثال بسته ویژه ۵+۱ که قبلا معرفی کردیم، اگه قادر به شناسایی IP شما نباشه، یک گیگابایت رایگان برای شما محاسبه نمیشه و طبق روال همیشگی، حجم مربوطه از بسته عادی شما کاسته میشه.
اطلاعات بیشتر:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADنقل قول:
اصل خبر اینه که یه سریا به صورت خود جوش عوض کردن
ترافیک داخلی ، با v...pn کار نمیکنه
همون اول هم شرط كردهنقل قول:
بايد طبق آي پي باشه
يعني اگر سايت داخلي هم خودش اي پي رو عوض كنه بازم داخلي حساب نميشه
تا سازمان تنظيم مقررات دوباره ليست رو آبديت كنه و اي پي داخلي حساب بشه
مخصوصا سايت هاي دانلود كه زياد آي پي دارن احتمالا به مشكل ميخورن
به نظرم باید برای سایت های داخلی امتیازات بیشتری در نظر بگیرن مثلا بسته 50 گیگ 20 هزار تومن یا همچین بسته هایی
نه اینکه یه سری سایت ها نصف محاسبه بشه اونم توی مصرف ازاد، فکر نکنم کسی با مصرف ازاد از نت استفاده کنه
در کل ترافیک داخلی خیلی برای اینا مفت تموم میشه اما نمیدونم چرا انقدر خسیس بازی در میارن، اگر بسته های درستی بدن ترافیک خارجی هم ازاد تر میشه و کیفیت میره بالاتر
من نمیدونستم
یعنی ما اگه از ip داخلی 1 گیگ دانلود کنیم 500 مگ از بسته کم میشه؟
سایت های دانلود رو اصلا نمیارن داخل این طرح خیالتون راحتنقل قول:
اينم حرفينقل قول:
ولي شاتل شاتل لند رو گذاشته
فيليمو و آپارات
از هر داخلي نهنقل قول:
از ليست كه گفتن
ایرانسل دانلود از سایت های خارجی رو محدود کرده؟
من سرعت دانلودم از سایت های ایرانی مثل پی سی دانلود 3-4 مگابایته ولی همه ی سایت های خارجی زیر 50 کیلوبایته
واسه شما هم اینجوریه؟
قضیه نیم بها در سایتهای داخلی فقط برای تعرفه آزاد هست یعنی شامل بسته ها نمیشه و از اونجایی که کسی مغز خر نخورده با تعرفه آزاد هر گیگ بابت چهل هزار تومنی وبگردی یا دانلود کنه پس این نیم بها بیشتر در حد حرف و تبلیغ هست عملا اثری بحال عامه نداره (البته در اینترنت موبایل) چون روز اول چنان دست اپراتور رو در تعیین سقف قیمت آزاد گذاشتن که بسته ها رو بقول خودشون با نود درصد تخفیف میفروشند و بازهم سود میکنند. در مورد adsl هم فردایی روزی که نیم بها شدن داخلیها بهشون ابلاغ شد شرکتها ارائه دهنده در یک اقدام هماهنگ ابتدا آپلود را که رایگان بود پولی کردند و بعد هم شبانه رایگان و طرح های جشنواره رو برداشتند. متاسفانه اینترنت از روز اول بسیار گران و چندین برابر سود در ایران عرضه شده و ارائه دهندگان هم به لقمه های گنده گنده عادت کرده اند کسی هم جلودارشان نیست حتی دولت که بهر صورتی میخواد با طرح و لایحه و دستور اینترنت رو ارزون بکنه شرکتها یک جوری جبرانش میکنند و مانند گربه مرتضی علی چهار چنگولی زمین میان.
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
مگه دولت توی این آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات نگفتن هر گیگابایت حداکثر 3 هزار و خورده ای باید باشه؟
پس چرا ایرانسل خیلی از بسته هاش قیمتش بیشتره؟
اون مصوبه واسه اینترنت موبایل نبوده؟
مگه دولت توی این آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات نگفتن هر گیگابایت حداکثر 3 هزار و خورده ای باید باشه؟
پس چرا ایرانسل خیلی از بسته هاش قیمتش بیشتره؟
اون مصوبه واسه اینترنت موبایل نبوده؟
نقشه های ایرانسل اشتباه نیستن ؟
چون من هر جا شهر تست کردم جایی 4 جی نبود در حالیکه تو نقشه تقریبن کل شهر 4 جیه !
احیانا به گوشی خودت شک نکردی اونوقت ؟ [emoji1]نقل قول:
به نظرم ایرانسل به خاطر فشارهای سازمان مقررات و اپراتورهای دیگه اوردن بسته هاش رو برداشته پس اگر خرید مجدد رو دارید خوب بخرید. دیگه هم مطرح نکنید تا گشت نامحسوس سازمان مقررات بهش فشار نیارهنقل قول:
بالاخره هر کی بستشو داشته باشه اونو می بینه و می فهمه
یکی از طمعها و عقب افتادگی های ایرانسل اینه که بسته رزرو حالیش نیست و از همون لحظه فعال میشه
اگر رزرو داشت خیلی ها همون بسته های محبوبشون رو یکی دو ماه قبل از اتمام رزرو می کردن تا حداقل با حذف ناگهانی متضرر نشن تا اون موقع هم یه فرجی میشد
الانم بد نیست تیم فنی ایرانسل معنای بسته رزرو رو بفهمه
معناشو ساده میگم تا بفهمن بسته رزرو یعنی بسته ای که بعد از اتمام بسته قبلی فعال میشه ( نه از لحظه خرید)
به همین سادگی
اگر بسته ها مشابه باشننقل قول:
دومی میره توی رزرو فک کنم
با دوتا گوشی تست کردمنقل قول:
فکر کنم "خرید مجدد همین بسته " برای بسته های حذف شده برای کسایی هنوز فعاله که تعداد دفعات زیاد اون بسته رو خریداری نکردن . بسته 100 گیگ 6 ماهه برای من 30-40 روزه تموم میشد شاید به خاطر همین با حدف این بسته خرید مجددش برام فعال نبود .
خیر اینترنت موبایل همانطور که گفته شد روز اول بنای قیمت رو حسابی بالا گذاشتند اول که اومده بود هر کیلوبایت 0/7 ریال بود یعنی هر گیگ هفتاد هزار تومن! بعدا به اصلاح ارزانش کردند شد نیم ریال و حالا هم 0/4 ریال یعنی چهل هزار تومان برای هر گیگ. حالا این قیمتها بر چه اساس تعیین شده نمیدونمنقل قول:
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
ایرانسل هم زد تو کا رحجم دزدی ها.....1 گیگ حجم خریدم ..یه سریال 400 مگی دانلود کردم....1 گیگش تموم شد.....
مسخره دزد.....نمیدونه ما با هزار تا نرم افزار حجم مصرفیمون رو اندازه گیری میکنیم...
حرومش باشه 600 مگم...netlimitter دارم bandwithmanager دارم bandwithcalculator دارم رو همه اینها زده 404 مگ دانلود شده..
اومدم یه فیلم 600 مگی دانلود کنم که حجمم تموم شه...یهوی اس داده حجم شما مطابق مصرف آزاد حساب می شود...خشکم زد اصلا
من تجربه ۸ سال استفاده از ایرانسل رو داشتم و مشترک ایرانسل بودم ،یک خاطره جالب واس شما بگم ،سال ۸۶ که هنوز جاده ها تحت پوشش ایرانسل نبود،من داشتم از قم برمیگشتم تهران و توی اتوبان پوششی نبود و یک ساعت بعد وقتی رسیدم تهران شارژمو چک کردم دیدم ۲۰۰ تومن کم کرده و بعد تماس گرفتم پشتیبانی و جالبه واس اون تماس هم باید پول یک دقیقه مکالمه رو میپرداختم و اینجور شد که کلا بیخیال ۲۰۰ تومن شدم . البته ۲۰۰ تومن سال ۸۶ ارزشش از ۲۰۰ تومن الان بیشتر بود ،این فقط یک مورد بود و ایرانسل بارها از شارژ و بسته نت من می دزدید و تا در نهایت ترابرد کردم . ایرانسل ید درازی در دزدی داره اینو بدونیدنقل قول:
این مصوبه ای که شما میگی برای اینترنت ثابت هست . برای اینترنت همراه اگه سیم کارتتون اعتباری باشه هر کیلوبایت ۰/۶ ریال و اگه سیم کارتتون دائمی باشه ۰/۴ ریال میوفته ؛ یعنی هر گیگ ۶۰ یا ۴۰ هزار تومن و اگه اپراتورها بسته های اینترنتی براتون میزارن دارن به من و شما لطف میکنن و به اون قیمت نجومی نمیفروشن و این حق براشون محفوظه که هر زمان دلشون خواست بسته ها رو حذف کنن .[emoji19] [emoji19]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
با مسدود بودن مصرف آزاد و نداشتن بسته نرم افزارهای ایرانسل من و فیلیمو کار می کنن و حتی با کامپیوتر هم سایت فیلیمو باز می شه ولی نرم افزار لنز اینطور نیست.
یکی ازین نامزدا نیومد بگه من اینترنت رایگان یا ارزون میدم اگه یکی اینو میگفت کلی رای میاورد
دوستان. دانلود شبانه 2 هزار تومنی فقط سه ساعته؟ آغاز و پایان این 3 ساعت چجوری محاسبه میشه؟ از شارژ پولم کم نکنه