دوستان سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهرم گذراندم و الان یگانم توپخانه 55 اصفهان و از آنجا مامور شدم به بنیاد شهید یزد//حالا سوالم دوستان پدرم در طی سال های 62تا64 که زمان جنگ بوده در نیروی هوایی ارتش خدمت کرده(3 ماه آموزشی شیراز و 21 ماه باقی مانده را درفرودگاه یزد)به نظرتون میتونم کسری بابت خدمت پدرم بگیرم ویا اینکه چون پدرم خدمتش در منطقه(اهواز-کردستان و...) نبوده کسری بهم تعلق نمیگیره؟؟///سوال 2-دوستان من در دوره کد 20 روز اضافه برام زدن اینم از رد کردن موارد چرت و پرت توسط اغده ای ها (سردوشی سبزهای کادری ارتش) بگم خندتون میگیره(10 روز به خاطر اینکه چروک بود روی آنکارد تختم و 10 روزم به خاطر اینکه 3 روز بهمون مرخصی داده بودن باید صبح ساعت 8 میامدم من ساعت 11 صبح اومدم اونم 10 روز جمعا 20 روز شده)من چون یزدم نمیتونستم برم یگانم از آجودانی بپرسم ثبت شده یا نه ولی یکی از هم خدمتی های یزدیم که تو دوره کد باهم بودیم و الان توپخانه 22 شهررضاخدمت میکنه اونم مثل من 20 روز در دوره کد خورده و رقته آجدانی یگانش و گفتن ثبت شده به نظرتون بخشیده میشه؟؟؟ چه طور میگفتن دوره کد اضاف نداره؟؟؟