نمیدونم دقیقا چیه ولی از اینجا مبیشه پیداش کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نمیدونم دقیقا چیه ولی از اینجا مبیشه پیداش کردنقل قول:
کلا وضعیت شبانه آسیاتک در شهر قم خوبه و معمولا بیشتر کسایی که در قم هستن ، سرعت شبانشون از سرور داخلی ( دیتاسنتر های آسیاتک ) اوکیه! ولی مثلا منی که در تهرانم اگه سرویس صبحانه آسیاتک رو بگیرم ، با توجه به گیت وی و تعداد بالای کاربرای آسیاتک ، سرعته تایم رایگانم رو 250 محدود میشه! منظورم اینه که اینجوری نیست که چون سرعت تایم رایگان سرویس صبحانه شما بدون محدودیته ، پس در نتیجه برای کل ایران بدون محدودیته!نقل قول:
کلا وضعیت شرکتای اینترنتی شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه و هر کسی باید ریسک کنه و شرکتای مختلفو امتحان کنه و ببینه که کدوم واسش کیفیت و ثبات بهتری داره! مثلا من خودم چند ماه پیش های وب داشتم که وضعیتش برای من خیلی عالی بود ( با اینکه همه تو بخش های وب از قطعی های زیادش شکایت داشتن! ) ولی خب 3تا شرکت هستن که معمولا در بیشتر جاها کیفیت قابل قبولی رو ارائه میدن و عبارتند از : شاتل ، صبانت ، پارس آنلاین
دوست عزیز یعنی شما اینترنت روفقط واسه p30day میخوای؟! 4upld از روی سرورهای آسیاتک رفته و سرعتش محدود شده کیمیا هم نداشتم نمبدونم سرعتش چطوره.:n02:نقل قول:
نوشتم برای دانلود! خوب این مملکت که همجوره به نوعی زندانی هستیم و تصمیم گیرنده کس دیگه هست الان ایترانت فقط سرعت داره اینترنتی مگه گذاشتن سایت دیگه ی برای دانلود انتخاب کنم !!!؟ 4upld حیف شد !نقل قول:
اینترنتی که در کشورهای همسایه داره با قیمت بسیار جزئی و در رقابت فروش میره والا ما هم نمیدونیم در انحصار چه کسانی که باید اینطور باشه.نقل قول:
دقیقا عین ماشین که در انحصار ایران خودرو و سایپاست و اونم زیر نظر فقط یک مرجع!!
هر چیزی انحصار باشه جای هیچ پیشرفتی نداره و اجبار هست و بس.
مهر نوشت: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین نظام قیمتگذاری خدمات ارتباطی خبر داد و گفت: این مدل قیمتگذاری برای اینترنت، تلفن ثابت و موبایل اجرایی میشود. صادق عباسی شاهکوه اظهار داشت: بر اساس مدل قیمتگذاری استاندارد در دنیا، تعرفه خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل تعیین میشود که ما نیز در کشور نظام تعرفهگذاری را تدوین کردهایم تا از این پس در چارچوب این مدل، قیمتگذاریهای خدمات ارتباطی تعیین شود. وی گفت: بر اساس این چارچوب تعرفه خدمات تلفن و اینترنت ثابت به صورت آبونمان و تعرفه موبایل و اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده و به صورت حجمی محاسبه خواهد شد. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه به زودی طرح نهایی این نظام تعرفهگذاری به تصویب خواهد رسید، خاطرنشان کرد: پس از تصویب نهایی این طرح، مدل تعرفهای خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل مشخص میشود. وی تصریح کرد: هماکنون نیز برای تعیین تعرفههای مخابرات و اینترنت از این چارچوب پیروی میکنیم. عباسی شاهکوه، اجرای نظام قیمتگذاری خدمات ارتباطی را در راستای ثبات بازار و اعتمادسازی فعالان بخش ارتباطات کشور عنوان کرد و گفت: به این ترتیب تعیین تعرفهها بر اساس استانداردهای مشخص انجام میشود. وی با اشاره به برنامههای در دست انجام برای تغییر تعرفهها در بخش مخابرات و اینترنت گفت: هماکنون نیز در دنیا نرخ خدمات ثابت بر مبنای آبونمان محاسبه میشود و ADSL به صورت حجمی نیست. از سوی دیگر اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده حجمی و گیگابایتی است که در تعرفههای جدید به این نکات توجه شده است.
بنظرتون حجم adsl را بر میدارن؟!
تو فکر کن یه درصد امکان نداره حتی اجازه نخواهند داد یه تومن حجم ارزونتر بشهنقل قول:
کل این مملکت انحصار هست حالا بعضی جاها یک نهاد یک سازمانی یک چیزی گذاشتن ولی در عمل فقط جنبه تزیینی دارن! مثلا ماشین 20% دولت میخوره بقیه هم سهم دارن که اسم نمیبرن! هر چیزی باید یک سهمی از جیب ملت بره به جیب یک عده خاص!نقل قول:
منم ثبت نام کردم فوقش خوب نبود تخلیه میکنم!
یعنی با تصویب این نظام تعرفه گذاری جدید , ممکن در عمل به اجرا درنیاد؟؟
زهی خیال باطلنقل قول:
بوی گرون شدن میاد داداشا برین یکساله بگیرین :n05:
فقط 2 خط آخرش رو فهمیدم . بقیه اش مثل این نامه نگاری های بر سر و ته بود. اصولا تا وقتی مثل آدمیزاد شرح نمیدن که میخوان چه غلطی بکنن وضعمون بهتر از این نمیشه.نقل قول:
این طرح صبحانه واقعا لقمه چرب و نرمی بود واسه آسیا تک. تا 1 سال همه رو نگه میداره و مجبورشون میکنه فرت فرت حجم بخرن. 30 گیگ حجم اضافه داره با سرعت نور ناپدید میشه . مجبورم یه 30 گیگ دیگه هم بخرم. والله مصرفم اینقدر نیست :n28:
چرا تو بخش ریز مصرف نمیشه تاریخ روز رو مشاهده کرد؟ نهایتا تا سه روز قبل رو میاره
اصلا نظم مشخصی نداره مال منم همیشه یا چند مدت قبلو نشون میده با 2-3 روز آخر هیچوقت کامل نیست لعنتی :n34:نقل قول:
سلام
یک چند وقتیه که شبانه رایگان سرعتش به شدت افت کرده و مثل گذشته نیست
بچه ها برای شمام اینجوری شده؟(تهران هستم)
من قبلا ۲-۱۰ صبح بدترین حالت ۱۰گیگ دانلود میکردم اما الان به زور ۲-۳ گیگ
تو این چندروز اتفاقی افتاده که ما ازش بی خبریم؟
سلامنقل قول:
برای من مشکلی نداره.(مدنی تهران) فقط هفته پیش یه شب کلن مشکل داشت هیچی دانلود نکرد.شاید مشکل از سروری هست که دانلود دارین...
شما چه سرویسی دارین؟در بهترین حالت چقدر دانلود می کنید؟
۲ تا ۱۰ مگه شبانه حساب میشه؟چون تا جایی که اطلاع دارم ساعت شبانه آسیا تک ۳-۴-۶ ساعته...
دوباره Service unavailable رو حتی روی گوگل هم داریم فک کنم باز آقایون کمبود پهنای باند اوردن دارن جبران میکنن.
دوستان يه تست با سرور فرانكفورت ميگذاريد ؟ ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
چند شب پیش دیدم پینگ عالیه
اینستا داغونه و کلیپ واتساپ باز میشه و قطع میشه
DNS عوض کردم خوب شد
بصورت دستی یا با نرم افزار از dns jumper بهتر هم هست؟نقل قول:
منم مشکل اینستا را دارم همیشه , اکثر عکس و فیلم ها برام باز نمیشهنقل قول:
یعنی عوض کردن dns داخل ویندوز روی اینستا داخل گوشی تاثیر میزاره؟!!
چه سرویسی هست ؟نقل قول:
حالا ماجرای ثبت نام من
اول زنگ زدم میگم برای پاسداران پورت خالی دارین میگه آره مشکلی نیست میتونید ثبت نام انجام بدین بعد که ثبت نام انجام دادم و دوباره زنگ زدم میگه نمیتونیم دقیق بگیم کی وصل میشه بر حسب اولویت بندی هست ! بعد میگم به من گفتن پورت موجوده میگه اگر باشه سریع انجام میشه صبور باشید :n13: بحث من صبر نیست میگم نکنه پولو گرفتن و حالا بگن بدو تا برسی تنها شرکتی هست که میبینم موقع ثبت نام همون لحظه پول رو هم میخواد و اگر نریزی ادامه نمیده! فقط میترسم الکی گفته باشه پورت هست و بخوان 1 ماه منو مچل خودشون کنن
دوست عزیز بهترین دی ان اس هایی که تست کردین رو میشه بگید کدوم ها بوده ؟نقل قول:
دی ان اس ها رو تو تنظیمات مودم وارد میکنید یا از طریق تنظیمات لن سیستم ؟
همین الان برو سایت 195 و یه شکایت بکن با موضوع عدم رعایت نوبت واگذاری و در متن شکایت حتما این مورد رو بنویس که پول پرداخت کردی ولی بهت سرویس نمیدن ؛ با این کار سریع کارتو پیگیری میکنن و سرویستو وصل میکنن! اگه پول نداده بودی ، معلوم نبود که کی بهت سرویس بدن ولی چون پول دادی ، مجبورن که سریع اینترنتتو راه بندازن!نقل قول:
سلام.دوستان یه سوال داشتم ازتون.یکی از دوستای نزدیکم میخواد شرکت سرویس دهندهی نتشو عوض کنه.من خودم شاتل دارم بهش گفتم بیاد شاتل. یه ساله صدو ده تومن یه مگ سرعتو با شبانه رایگانو بیستو دو گیگ حجم.بعد رفت حضوری که با نمایندگی شرکت نت قبلش فسخ قرارداد کنه اونا گفتند نمایندگی آسیا تکم هستند.میتونند یه ساله با سرعت یه مگ ساعت شیش تا ده صبح رایگانو دوازده گیگ حجم .سی هزارو خورده ای بهش بدند.خب با دودوتا چهارتا آدم میگه آسیا تک بهتره فقط میخواستم بدونم در حد شاتل پشتیبانیش اوکی هست.یا مثل شاتل گاهی وقتا طرح خرید حجم با نصف قیمت میزاره. یا روزای تولد گیگ رایگان میده یا مـثل شاتل که شاتل لندو داره که گاهی میشه ازش بدون کم شدن حجم دانلود کنی یه همچین پشتیبانیهایی انجام میده.در کل میخواستم بدونم به اندازه شاتل میشه روش حساب کرد(راستی شاتل طرح بهاری داره با همون قیمت که آسیا تک یه ساله میده ولی شهرشون اون طرحو ساپورت نمیکنه.معذرت اگه چشتونو درد آوردم ممنون میشم راهنماییم کنید
چرا 30 هزار تومان با کد تخفیف 9 هزار تومان بگیرید سرعت سرویس صبحانه صفحات قبل سرعت ساعات رایگان غیررایگان هست ولی ولی 6 تا 10 فقط سایت داخلی دانلودش خوبه خارجی حدود 2.5 گیگ شاید بگیره البته پینگ و سرعت کیفیت شاتل خیلی بهتره فقط بدیش گرونیش هست بعدم نمایندگی نمیخواد سایت 1544 بهتر و سریعتر کار انجام میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
با نرم افزار DnsJumper بهترین dns رو خودش پیدا میکنه خودتون امتحان کنید نتیجه رو بگیدنقل قول:
روی حالت عادی چقدر طول میکشه وصل کنن ؟ چون من تازه همین امروز ثبت نام کردم فکر میکنم زود باشه واسه شکایتنقل قول:
معمولا خطت 2-3 روزه رانژه و لینک دار میشه ؛ منتها خود آسیاتک بابت رسیدن یا نرسیدن نامه رانژه خیلی اذیت میکنه!نقل قول:
در 2 صورت شکایت کن : 1- بهت بگن که پورت خالی نداریم و معلوم نیست کی اوکی شه ، 2- بیش از 3 روز بگذره و خطت رانژه نشده باشه...
سرویس شهاب :n35: خط روی 10 مگ بسته شدهنقل قول:
سرعت توی روز به 1.2 مگ هم میرسه ، توی ساعات شبانه هم سرعت نصف (یا کمتر از نصف) میشه ولی اگه از سایت هایی که روی دیتا سنتر اسیاتک هستن دانلود بکنید محدودیت سرعت ندارید
نقل قول:
الان سرعت سرویس شما با طرح جشنواره فرقی نداره! جدیدا شاتل و آسیاتک سرعت 128 با 10 مگ هیچ فرقی نداره! در صورتی که اختلاف قیمت خیلی زیادی دارن!
طرح صبحانه برداشته شد! بجاش طرح تابستانه گذاشتن
بیشترین سرعتی که خط بکشه و میتونن فعال کنن چقدر هست ؟ چون من خطم snr 37.5 هست و فک کنم بتونه بالای 10 بکشهنقل قول:
طرح تابستانه آسیاتک رو من تو سایتشون پیدا نکردم...نقل قول:
بیشتر از ۱۰ مگ فعال نمیکنن حالا هر چقدر خط شما بکشه...نقل قول:
حداکثر 12مگنقل قول:
سرویس جشنواره تابستانه از تاریخ 95/03/18 الی 95/04/30
به شماره مجوز 51161/102 مورخ 08/03/13952 تا 8 صبح نیم بها سرعت 6 مگابایت
بدون محدودیت سرعت درون شبکه ای24گیگ 12 ماه 440000
نه جان من اینم شد سرویس ویژه آخه اصلا به صرفه نیست. :n35:
واحد سرعتم که نمیفهمن چیه سرعت 6 مگابایت :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
24 گیگ یکساله است و شبانه نیم بها از 2 تا 8 دارد، قیمتش هم 44000 تومن.
پیشنهاد میکنم تا فرصت هست برای یک سال دیگر سرویس صبحانه را تمدید کنید.
صبحانه که مال کاربرای جدیده؟!نقل قول:
خودشم از تو سایت برداشتن دیگه همچین سرویسی ندارن
خوب شد سرویس صبحانه رو تمدید کردم این سرویس تابستانه هیچ سودی نداره واسه من که مشکل باز نشدن سایت نداشت تنها مشکلم اینه که تو ساعات رایگان سه گیگ بیشتر نمی شه دانلود کرد که توی سرویس قبلی که شهاب بود تو ساعات رایگان انقدر دانلود کردم که هاردام پره هرچی فعلا به دانلود بیش از این نیاز ندارم که بود سرویس صبحانه خیلی به صرفه بود.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
حدود 2 ماه است که برای کاربران قدیمی هم با 26160 تومان قابل تمدید است و الان هم در لیست سرویسهای قابل تمدید در پنل کاربران است.نقل قول: