فک نکنم ربطی به تجمیع داشته باشه چون این مودم 4g معمولی رو هم تجمیع نمیکنه چه برسه به تی دی تو تاپیک انلاک کلی تست و اینا گذاشتن که تجمیع نمیکنه فقط سرعت بیشتری نسبت به بقیه مودما میده .بعدشم سرعت بالا ممکنه به خاطر خلوت شدن دکل باشه .نقل قول:
Printable View
فک نکنم ربطی به تجمیع داشته باشه چون این مودم 4g معمولی رو هم تجمیع نمیکنه چه برسه به تی دی تو تاپیک انلاک کلی تست و اینا گذاشتن که تجمیع نمیکنه فقط سرعت بیشتری نسبت به بقیه مودما میده .بعدشم سرعت بالا ممکنه به خاطر خلوت شدن دکل باشه .نقل قول:
نه به نظرمن او کا و مایمو که هم رو فریمور های وب هس و مبین نت و ایرانسل اینا برا تیدی هس من خودم در تبریز سکونت دارم و وقتی تیدی میندازی رو مودم با کا یا مایمو سرعت فرق میکنه نمی دونم باسه چی هس اگه تست زده باشین رو فریمور جنرال پلاس نمیاد فقط رو های وب و مبین نت وایرانسل میاد یعنی تجمیع کرده به خاطر همین سرعتش اینقدره خوب بوده و تیدی بعضی وقت ها نوسان داره من بیشترین سرعت تو تبریز با تیدی در مایمو 19مگ گرفتم ولی در کا تا 100مگ رو تجربه کردم من دیگه جدیدا تمدید نکردم و تست سرعت نگرفتم نمیدونم قضیه تبریز چی هس و این دوستی هم که تست زده در تبریز سکونت داره....نقل قول:
بعد از انلاک تمام سیم های ایران رو ساپورت میکنه جلوشو بستیم اپدیت نمیشهنقل قول:
یه فایل 21 مگی آموزش rar هست دو بار دانلود کردم ارور خرابی فایل میده....نقل قول:
ببین قضیه این فریمور hiweb و ایرانسل چیه؟ الان شما های وبو از نظر سرعت نسبت به جنرال توصیه کردید، یعنی مودممو لاک های وب نمیکنم با فریم ور های وب؟ ببخشید اگه سوالات مبتدی هست!
عزیز من در فریمور ایرانسل فقط میتونی با سیم همراه اول و ایرانسل و رایتل تیدی ایرانسل مبین نت و اسیاتک استفاده کنی و با نمیتونی با سیم های وب کار کنینقل قول:
ولی درفریمور های وب میتونی با تمام باند های تحت پوشش استفاده کنی!!!
اگه فایلا هم خراب یا دانلود نمیشه با کاربر عزیز دل @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاری و کمک بخوایید
موفق باشید...
کاملا به تجمیع مرتبط هستنقل قول:
بیشترین سرعتی که روی باند 42 میگرفتم قبلا روی مودم دیگه و یا همین مودم 60 مگابیت در بهترین حالت ممکن بوده ! ولی الان به دوبرابر افزایش پیدا کرده
در ضمن من تو فروم دیده بودم از بچه ها با همین مودم روی همراه اول هم تجمیعش کار میکرد
همه جا تي دي رو تجميع ميكنه يا بعضي جاها؟نقل قول:
همين الان روي مودم ديگه يا مايمو تست كردي ببيني چقد ميده ؟
عزیز دل با مایمو و کا با سیم تیدی سرعت در من زمین تا آسمان فرق داره!!!نقل قول:
با سلام خدمت بزرگواران
به سبب تغییر مکان، متاسفانه دیگه نمیشه در منزل از ADSL استفاده کرد. به همین سبب میخواستم سرویس TD-LTE ایرانسل را بخرم که ظاهرا تنها چاره هست.
1- آیا عزیزان به خصوص جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از وضعیت این سرویس به خصوص در تبریز رضایت دارن؟ چون من جایگزین دیگه ای نمیبینم و ظاهرا مودم هایی که هم این سرویس و هم 4G ساپورت کنن هم بالای 1.7 میلیون هستند.
2- در مورد مودم الان ایرانسل مودم Plus 2510 را میده. بین این مودم و 2101 و یا 2101 پلاس آیا تفاوت خاصی هست؟ آیا عزیزان 2510 Plus را تایید میکنند.
3- و نهایتا اینکه در این رنج قیمت آیا مودم بهتر و یا انتخاب بهتری از برند های دیگر هست؟
سپاس فراوان