سلامنقل قول:
به امید خدا
فقط قبل از خرید یه هماهنگی با من انجام بدین لطفا
واقعیتش اینکه اگه انتخاب دیگه ای داشتین که مبلغش از m50 بیشتر بود بهتون پیشنهاد میدادیم m50 رو تهیه کنین که حتی تا 2 برابر قیمتش ارزش داره ولی هدفونی رو نمیشناسم که این مشخصات صوتی رو داشته باشه و حتی حدود قیمت m50 هم باشه.البته hd518 از هدفونهای محبوب من هست و صدای خیلی نرم و باز و شفافی داره و حتی با اینکه گفته شده بیس قوی داره ولی من عملا بیسش رو متعادل میدونم (البته من کلا از بیس خوشم نمیاد)و برای سبکهایی که نام بردین تو فرکانسهای پایین کم خواهد اورد.در کل اگه بخوایم مقایسه ای بین m50 و hd518 بعمل بیاریم به این صورت خواهد بود که
m50 بیس قوی .های خوب .و مید خوب .soundstage خیلی خوب و باز
hd518 بیس متعادل .مید خیلی خوب.های خوب .soundstage خیلی خوب ولی نه به اندازه m50
m50 از لحاظ کیفیت ساخت متوسط (جنس پلاستیک معمولی و چرم بکار رفته خوب و جنس کابل متوسط)و نحوه قرار گیری روی سر معمولی ولی فشار روی گوش زیاد بطوری که برای افراد مختلف از 15 تا 30 دقیقه باعث ایجاد درد و تعریق میشه.و نسبتا سنگین هست
hd518 با توجه به قیمتش کیفیت ساخت خیلی خوب داره (جنس پلاستیک خیلی خوب و چرم بکار رفته عالی و جنس کابل خیلی خوب)بسیار سبک هست و بعد از استفاده 15 تا 20 دقیقه دیگه یادتون میره که هدفون رویه سرتون هست.فشار روی گوشها خیلی کم اصلا باعث تعریق نمیشه در کل استفاده خیلی لذت بخش و راحتی داره که ساعتها میتونین بدون احساس هدفون از موسیقی لذت ببرین.
hd518 از نوع open هست و بهمین خاطر صدای بازتر و اکوستیک تری داره ولی از معایبش میشه گفت که 70% صدای هدفون به بیرون نشت میکنه.خداحافظ موزیکهای شبانه
m50 بخاطر اینکه از نوع close هست بیس قویتری داره و صدا به بیرون پخش نمیشه و از مزایاش گردش 360 درجه کاپهای گوشی اون هست که حالت دی جی هم میتونه داشته باشه و از معایبش میشه گفت صدای بسته تر و تو دماغی تری نسبت به hd518 داره.
یه سری تفاوتهای تخصصی در زمینه نوع صدا و فرکانسها هم داره که در تخصص اساتید هست که امیدوارم ذکر کنن.
نتیجه گیری کلی از نظر من با توجه به اینکه علاقه ای زیادی به hd518 دارم و نا خواسته تمایل به این برند هدفون دارم ولی اگه از اول بخوام برای خرید هر کدوم برنامه ریزی کنم انتخاب اولم حتما m50 خواهد بود (حالا بخاطر روانشناسی و تحقیقات و برسی هایی که از اینترنت میشه نتیجه گرفت).
ولی از لحاظ جمع امتیاز دهی به این دو هدفون بلحاظ معایب و مزایاشون از نمره 10 من به هر دو هدفون نمره 10 رو میدم با توجه به قیمتشون.
با تشکر