تو با این اینترنت کار می کنی وگرنه مال کاربری خونگی نیست استفاده ت .نقل قول:
کارت فیلمه یا چیزی تو همین مایه ها ..
Printable View
تو با این اینترنت کار می کنی وگرنه مال کاربری خونگی نیست استفاده ت .نقل قول:
کارت فیلمه یا چیزی تو همین مایه ها ..
نقل قول:
اولا تو مخابرات مرکز خیلی مهمه حتما جای شلوغی هستی وگرنه همه جا بد نیست من دارم واقعا عالیه اما یه چیز رو در نظر بگیر مخابرات مثل isp نیست درسته که ساپورت خوبی داره و بهترم شده اما کاملا مثل isp براشون مهم نیستی و فقط می خوان سرویست همونی که به همه میدن باشه ...
خلاصه ش این که مشتری مداری isp رو ندارن اما مطلق هم نیست این موضوع من داشتم موری اشتباهی دستم به کلید گوشی خورد ثبت خرابی شد نیم ساعت بعدش زنگ زد بهم !
اما در مورد اینکه چیلتر کار نمی کنه ربطی نداره و چیزی هست که رو پهنای باند کل کشور اعمال میشه همین 30 مین پیش دوستم تو شیراز هم مشکل داشت و گفت وصل نمیشه به سرور ...
پارس آفلاین هم زیاد جالب نیست .
چقدر اینجا اسپم کردم:n02:نقل قول:
من کارم اینترنت و این حرفا نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی معدن حوالی تهران کار میکنم.
چون که معتاد به فیلم و سریال هم هستم و عادت ندارم
غیر ارجینال یا دایویکس ببینم خودم نسخه های اصلی رو دانلود میکنم
نخواستیم بابا اه تازه تورنت و بازی این چیزا درست شده بود . :n28::n28::n28::n28:
خداروشکر:n02::n16:نقل قول:
۲مگ اکثر جاها مجوز میخواد و گرنه میزدی تو گوشش! آب نمیبینی ... مجوز نمیبینی:n10: البته در اون صورت ۳ تا ۲ مگ٬ اتهام اختلاص گر هم بهت وارد بود:n02:نقل قول:
اها پس دستت تو جیب خودته:n16:نقل قول:
پ ن: طبقه متوسط ماهی ۱ تومن درامدش باشه میشه تقریبا ۱ به ۱۰ که برای متوسط زیاده(البته قضیه تو فرق میکنه چون خودت کار میکنی و خرجی هم نداری مشکل نیست)نقل قول:
والا یا ما قشر فقیر محسوب میشیم شما متوسط یا ما متوسطیم شما هم متوسط:n02:نقل قول:
من که از فصل زمستون تا همین عید سیب و پرتقال میخورم:n09: میگم این چیه همش دیگه حالم بهم میخوره! میگه بیشتر از کوپنت حرف نزن همین دو قلم فقط ارزونه(یه همچین بابای لارجی دارم من:n02:)
آره! تقصیر خودته ریا کردی:n02:نقل قول:
کلا شوخی کردم بخندیم:n12::n16:
:n08:نقل قول:
نقل قول:
پس خوب پول میدن !
حالا همون 1080 رو ببین دیگه چه حوصله ای داری مثلا میشینی skyfall 16 گیگ رو دان می کنی !
راستی مواظب باش تو معدنی اخبار حوادثش کم نیست چیزی که مهم نیست برای اینا جون انسانه !
خدایا شکر ساکس همجنان با قدرت به کار خود ادامه میدهد :n09:
با ساکس الان فیس بوق و یو.تیوب باز میشه؟نقل قول:
با ساکس تو آندروید میشه وصل شد؟
شما از کجا سرویس داری؟ اگه سرعتش خوبه بهم پی ام کن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
چرا اکانت +t.u.n.n.e.l نمیگیرید؟ جایگزین شده دیگه الان یه هفتس مشکلی هم با چیزترینگ جدید نداره
مشکل اینجاستنقل قول:
شما اهل شعر و ادبی... اونا اهل خریت و نفمیدن...
شما دنبال یه زندگی بی دق دقه... اونا دنبال خفه کردن ....
این دوبیتی را جسارت کردم الان سرودم! :n02:
راستی توی توی این لینک اگه با مرورگر اینترنت اکسپلور بری میتونی اینترنتت رو به سرعت های بالاتر بدون مشکلی ارتقا بدی، در ضمن DNS ها تو هم به 8.8.8.8 عوض کن ( آموزشش توی دو سه صفحی قبلی هست ) احتمال داره مشکل عدم بازکردن صفحات برطرف بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16: