سلـــــــــــــــــــــام سلام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-اگه اوني رو كه ميخواستي بهت نمي دادن (البته حالا كه دادن!) باهم مي پريدين پشت اتوبوس و فرار؟:ي
نه...امکان نداشت با اتوبوس بریم با هواپیما در میرفتیم کلاسش بیشتر بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ما رو عروسي دعوت مي كني؟
آره ...چرا که نه ( تعارف الکی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-عروسيت مخطلته (معاذ الله!)يا جدا؟
ها مختلطه ..خانواده ها با کلاس بیدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-خودت تو عروسيت مي خوني؟(اونجا ديگه حموم نيست بري توش بخونييا)
نه من اونموقع لپام گل انداخته روم نمیشه بخونم ...میگم بابام بخونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-روز خواستگاري رو مختصرا شرح بده!(چايي رو كه روخودت نريختي؟)
نه ...اتفاقا چایی رو که آورد کلی هم شیطنت در کردیم از خودمون حال داد ...هیچی مثل همه خواستگاری ها بود . فقط عروس و دومادش خیلی پر رو و بی حیا بودن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-راستشو بگو طرفو چطوري تور زدي؟(آخه كي به ديونه دختر مي ده؟:ي)
دوست عزیز مگه ماهیه که تورش کنم ؟؟؟ خیلی محترمانه و با چلاس بهم پیشنهاد داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم قبول کردم ( ببینه اینجا گردنم رو خورد میکنه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
بازم بیا ...