اگر با این سرعتی که من دیدم شب خوب دانلود کنی میتونی ساعتی 950مگابایت دانلود کنی و توی 6ساعت رایگان 5.7 گیگابایت دانلود میشه کرد.
البته همه اینا فقط در صورتی است که بشه با 270کیلوبایت دانلود کرد. مثل تست بالا که قرار دادید
Printable View
اگر با این سرعتی که من دیدم شب خوب دانلود کنی میتونی ساعتی 950مگابایت دانلود کنی و توی 6ساعت رایگان 5.7 گیگابایت دانلود میشه کرد.
البته همه اینا فقط در صورتی است که بشه با 270کیلوبایت دانلود کرد. مثل تست بالا که قرار دادید
مثل اینکه افزایش پهنای باند مبین از 2.5 گیگ به 4 گیگ جواب داده واسه بعضیا:31:نقل قول:
حالا چرا بعضیا ؟نقل قول:
دیشب که دانلود داشتم سرعت خوب بود امیدوارم ادامه داشته باشه
تو سایتشون که هنوز طرح های جدید بهاره رو نزدننقل قول:
پس اگه تلفنی بهشون اسم طرح جدید رو بگیم برامون فعال میکنن درسته؟؟
اینجوری گفتم چون یهو کلی آدم نیان بگن بابا چرت نگو وضع ما بدتر هم شده.نقل قول:
آخه مطمئنا برای خیلیها تغییری نکرده چون بحث سرعت تو وایمکس به سه نوع محدودیت در لایه ارتباطی یا لینک بستگی داره.
1. محدودیت در لایه َAccess یا AIR. یعنی لینک ارتباطی از "مودم" تا "سایت"(R1)
2. محدودیت در لینکی که از "سایت مورد نظر" هست تا "gateway مبیننت" که اکثرا از لینک مایکرو ویو(برای درون شهری) + لینک خریداری شده از شرکت زیر ساخت(برای بین شهری) استفاده میشه تو ایران، البته به ندرت فیبر هم استفاده میشه(R6).
3. محدودیت در لینکی که از "Gateway مبیننت" هست تا "اینترنت" که همون پهنای باند خریداری شده از شرکت زیر ساخت هست(این لینکو میگم جدیدن به 4 گیگ تغییر کرده)
خوب حالا اگه تو هر کدوم از این سه مسیر لینک پر بشه سرعت محدود میشه برای یوزرها.
نتیجه اینکه وابسته به منطقه یا شهری که از سرویس استفاده میکنید لینک شماره 1و 2 شما ممکنه فرق فوکوله و اگه یکیشون پر شده باشه شما افزایش پهنای باند اینترنت که در شماره 3 هست رو رو احساس نمی کنید یا کم احساس میکنید.
امیدوارم واضح و قابل فهم گفته باشم:20:
بچه ها راهی نیست که بشه سایتهای شیلتر را با همون سرعت سا.ک س باز کرد؟ من الان حتی هات میل هم برام باز نمیشه اینکه دیگه معنی نداره که! چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا یکی کمکم کنه.
س ا ک س چرا هنوز مشکلش حل نشده ؟؟
من دارم بیچاره میشم. یک سری از کارام فقط همین دو سه روز باید انجام بشه. هم سا.کس دارم هم چیز فلان ان... هیچکدوم کار نمی کنه (وصل میشه اما باز نمی کنه) از اون ضایع تر ایمیلمه... مثلا همین هات میل؟ این چرا باز نمیشه؟ بچه ها جدا اگر کسی راهی بلده دریغ نکنه تا اخر عمر مدیونتون میشم.
داداش نميشه از صبح دارم 1000 تا راهو تست ميكنم . نامردا از بيخ و بن زدن :دي
همه شرکت ها وصل شده به غیر از مبین نت یه راه هست که فکر نکنم اینجا بشه گفت
و P ان هم جواب نميده كه ... چيكارش كنم