مرسی من فردا میرم اونجا
دانشکده
ببینم چی میگن
میزارن که برم؟
Printable View
مرسی من فردا میرم اونجا
دانشکده
ببینم چی میگن
میزارن که برم؟
نه باید 3 ماه قبل وقت قبلی میگرفتی !نقل قول:
اره عزیز چرا نذارن
نقل قول:
سلام
من به خاطر اینکه شاغلم و شغلم 24 - 48 هست یعنی یه روز سرکار و دو روز خونه مجبور شدم دانشگاه رو پیام نور انتخاب کنم و الان دو ترم تو پیام نور درس خوندم ولی الان بدجور دلم رو زده خیلی بی صاحابه و.......
از دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که در مورد دانشگاه ازاد که ایا ویژه شاغلین چیزی داره( رشته ام فلسفه است) یا کلا کلاساش اجباریه یا نه میشه یعضی هاش ر و نیومد اونروزایی که به کارم میخوره کلا واسه شاغلا خوب هست یا نه ؟البته مشکل شهریه که نیست! یا میشه با استادا هماهنگ بود! یا چیزی داد که بیخیال ما بشن! یا......؟یه خواهش دیگه در مورد کنکورش هم بگید واسه رشته فلسفه هم باید کنکور بدم یا بدون کنکور هم میگیرن؟و اینکه کنکورش کی هست؟
البته اینو تو فروم اصلیم مطرح کردم منتها دیدم منبعش اینجاست اینجا هم پرسیدم
ممنون
دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
از دوستان کسی هست که این شرایط رو داشته باشه یا شاغل باشه بگه چجوریه؟
ممنون
ممنون میشم
کسی هست بدونه حداکثر چند واحد توی یک ترم باید پاس کرد تا ترم حذف نشه؟؟
چند واحد میشه حذف کرد؟؟
اگه شخصی هیچ کدوم از امتحاناش رو نده ، اتوماتیک ترمش حذف میشه ؟ ( حذف ترم میشه ؟ )
کلاسای آزاد همش اجباری هستنقل قول:
حداقل 6 واحدنقل قول:
هر ترم 2 یا 3 درس رو میشه حذف کرد
فکر نمیکنم! تا 2 یا 3 درس مجاز هستید امتحان ندید که خودکار حذف میشه ولی بقیه رو صفر منظور میشه( غیبت غیرموجه)نقل قول:
نمیشه رفت دانشگاه صحبت کرد که ترمو حذف کنن ؟نقل قول:
تو هر ترم هر درسی حدود چند تا کلاس داره و تا چند تا جلسه میشه تو هر ترمی غیبت کرد بعد عزیزان میشه برنامه کلاسیشون رو بگن تا ببینم معمولا برنامه کلاسیها معمولا چه شکلیه؟بعد یه چیزی من هنوز ثبت نام نکردم واسه کنکورش ایا هنوز وقت دارم یا من یادمه پارسال یه سری رشته ها رو که داوطلب زیاد نداشت همینطوری بعد کنکور برمیداشت ایا هنوز اینطوری هست یا نه؟نقل قول:
کلاسای آزاد همش اجباری هست
واقعا ممنون میشم اگه کامل جواب بدید
ممنون
با آشنا میشهنقل قول:
معمولا برای هر درس 10، 12 جلسه کلاسه شایدم بیشترنقل قول:
فقط 3 غیبت میتونید در هر درس داشته باشید
واسه کاردانی به کارشناسی همین الان برین سایت سنجش ثبت نام کنید
الانم بعضی واحدها بدون کنکور میگیرن ، باید ببینین کدوم واحدا هستن که بدون کنکور میگیرن
اقا كارت ورود به جلسه رو كي بگيريم و اينكه ازمون حدودي كي هست من كلا اطلاع ندارم؟؟؟؟؟