سلام دوست عزيزنقل قول:
تو صفحه هاي 676، 678 و 699 اين تاپيك چيزايي رو كه به نظرم ميرسيد، نوشتم. اميدوارم مفيد باشه براتون.
اگه بازم سوالي داشتيد در خدمتم.
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
تو صفحه هاي 676، 678 و 699 اين تاپيك چيزايي رو كه به نظرم ميرسيد، نوشتم. اميدوارم مفيد باشه براتون.
اگه بازم سوالي داشتيد در خدمتم.
اولندش منم دوباره به محسن خان تبریک میگم،ایشالا عروسیش:31:
بعدش شما کجا از خودتون میخواین این آزمونارو بگیرین؟
تو خونه که نمیشه که کسی 4ساعت کاری به کارمون نداشته باشه!(شایدم بشه!)
کتابخونه میرین؟
منم به Sabayon عزیز تبریک میگم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش موفق و سربلند باشه:11:
ولی در مورد تاپیک جمع بندی:
به مدیر بخش (Marichka) خصوصی زدم گفت:
یعنی تو همین تاپیک مطالب رو قرار میدیم ایشون هم در پست اول لینکشون میکنه...نقل قول:
مطالب جمع بندی شده رو شما آماده کنید بنده به صفحه ی اول همون تاپیک اضافه می کنم.
پس هر کی تا الان هر آزمونی زده می تونه اگه دلش خواست درصداش رو + نکته هایی که به نظرش مهم اومده و کلا چیزایی که ممکنه برای دیگر دوستان مفید باشه رو اینجا قرار بده
*اگه آزمونا رو به ترتیب نمی زنید هم مشکلی نداره مثلا اگه کسی اول 88 رو زد ، مطالب مربوط به 88 رو بذاره
من خودم تا چند ساعت درصدا + نکات 82 داخل رو میذارم (البته تو این آزمون فقط شیمی رو نوشتم)
از دوستان هم دعوت میکنن همکاری کنن تا بتونیم یه جمع بندی عالی داشته باشیم:5:
....
با نام او
قلمچی 31/2/1389
دیفرانسیل 24
هندسه 28
گسسته 45
فیزیک 45
شیمی 38
تراز اختصاصی 5641
ادبیات 73
دینی 69
زبان 62
تراز عمومی 6191
تراز کل 5779
رتبه کل 5085
رتبه منطقه 789
....
چه جوره؟
سلام سروش جان! خوش اومدی!:11:نقل قول:
به نظرم یه برنامه ی فشرده برای بالا کشیدن اختصاصی ها مخصوصا شیمی که زود میشه بالا اوردش بذار. مطمئن باش اگه تو دوران جمع بندی خوب تلاش بکنی می تونی خیلی پیشرفت بکنی و به قول خودت "موفق بشی!"
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
به نظرم توی خونه بگیریم بهتره! چون یه صدایی هم بیاد و به سروصدا موقع آزمون عادت بکنیم چون ممکنه توی حوزه کنکور سروصدا باشه!!!نقل قول:
قبل آزمون هم هشدار می دیم باهامون کاری نداشته باشن!:31:
موقع ازمون گرفتن سعی کنید تو شرایط سخت باشید تا امادگی هر نوع پیش امدی رو داشته باشید.
منم پیشاپیش فیزیک رو اقتادم
سلام. خوش اومدینقل قول:
دیفرانسیل اینطوری نبودیا! ولی طوری نیس الان امتحانا بوده و فکر نکنم می تونستی خیلی تست بزنی. کارنامه منم که شاید دیده باشی. آفرین هندسه زدی (می دونی که چون خودم نمی تونم اینو می گم)! :46: شیمی رو هم چون احتمالا بین خوندنش و آزمون دیروز زیاد فاصله افتاده اینطور شده. مثل من. ولی توجه نکن چون شیمی پیش2 به مرور بیشتر نیاز داره و اگه اونطور که گفتم باشه با یه مرور خوب میتونی راحت به 60 - 70 برسونی.
گسسته دقیقا مثل من و شیمی 1 درصد بیشتر از من! :rambo:
تراز عمومیت 70 تا از من بیشتر شده. :31: فقط به خاطر ادبیاتت. کاش تو که می تونی ادبیاتت رو بیشتر هم بزنی دیگه عالی میشه. من زبان رو 20 تا ازت بیشتر زدم ولی تو ادبیات رو 15 تا از من بیشتر زدی. خب این یعنی تاثیر ادبیات سریع تره! :20:
منم به آقا محسن گل تبریک میگم و براش آرزوی موفقیت میکنم در همه ی آزمون های زندگی!:40::11:
منم با اینکه آزمون ها رو توی خونه بگیریم بیشتر موافقم و اتفاقا نباید به خانواده هم هشدار بدیم !نقل قول:
به نظر همین که فقط بشون بگیم که داریم آزمون میدیم صدامون نزنن و ازمون کاری نخوان کافیه و به هیچ وجه ازشون نخوایم که آروم حرف بزنن یا ساکت باشن یا صدای تلویزیونو کم کنن و غیره....
به همون دلیلی که چندتا از دوستان گفتن ! (حوادث غیر مترقبه در روز آزمون و احتمال بی فکر بودن و ابله بودن مراقب آزمون!:دی)
** راستی اگه برنامه منو دیده باشین من آزمون 4 تیر قلمچی رو شرکت نمیکنم ! به چند دلیل که یکیش میتونه احتمال تضعیف روحیه در کمتر از یک هفته مونده به کنکور سراسری باشه!
نکته ! : در مورد آزمون فیزیک فردا هم پیشنهاد منو یادتون باشه ! شاید اومد (خدا رو چه دیدین):10: :
طرز کار آنتن رو در مورد امواج الکترومغناطیس با شکل خوب یاد بگیرید....(چون تا حالا به همچین چیزی تو تستا دقت نکردیم! گفتم که از چشمتون دور نمونه!)
همین طور صفحه ی 178 کتاب درسی.
موفق باشید....
فـــــــــــــــرزاد
خوب به خانواده بگو 4 ساعت کاری به کارت نداشته باشن!نقل قول:
من خودم نصفشو کتابخونه میرم نصفشو خونه
ولی به نظرم کتابخونه بهتره چون هم تو کتابخونه لباس بیرون تنته هم نوع سر و صدایی که تو کتابخونه هستش بیشتر شبیه سر جلسه آزمونه
صدای ورق خوردن و جابه جا شدن ورقها و گذاشتن و برداشتن مداد و خودکار صدای جابه جا شدن صندلی و رفت آمدها و کلا خیلی چیزا بیشتر شبیه جلسه آزمونه تا خونه
مدیر مدرسه ی ما گفته هر روز خواستین می تونین بیایین تو کلاسای خالی انفرادی یا با هم دیگه آزمون بدین واسه خودتون شما هم بپرس شاید تو مدرسه تون بشه از این کارا کرد به نظرم این از کتابخونه نزدیک تره شرایطش به کنکور مخصوصا اگه بتونی با دوستات هماهنگ کنی که با هم برین این کارو بکنین منو دوستام 8 نفریم تازه بیشترم قراره بشیم بعدانقل قول: