من هر روز حداقل یک ساعت توی تالارهای گفتگوی pesfan , pesgaming , wenb , evo-web , gamingaccess مطالب کاربرانو میخونم و بعضی وقتا توی بحثها شرکت میکنم . اونجا روزانه صدها کاربر مطلب مینویسن همونطوریکه میدونین این 5 سایت مهمترین سایتهای تخصصی این بازی هستن و کاربران بسیار زیادی از سرتاسر دنیا در این سایتها عضویت دارن .
من تقریبا هر روز مطالب تاپیک خودمون رو هم میخونم اینو میتونم به شما بگم که بسیاری از مشکلاتی که کاربران توی تاپیک خودمون مطرح میکنن بندرت دیده میشه که اونجا کسی ازشون شاکی باشه . اما تقریبا همه این اشکالات رو از بازی میگیرن :
- داوری
- سرعت بازی نسبت به دمو بیشتر شده
- بازی آسون تر شده
- دروازه بانها نسبت به دمو بهتر شدن اما بازم ضعیف هستن
اما من تا الان جایی ندیدم کسی از نور شدید توی بخشهایی از ورشگاه شکایت کنه . در ضمن من فقط یک جا دیدم که یک نفر میگفت سرعت بازی متغییره و جالب اینجاست که خیلی هم خوشحال بود و میگفت این مساله رو بر اساس واقعیت ساختن .
در مجموع توی تاپیک خودمون خیلیها از بازی راضی نیستند و جالبه که بدونی توی اون 5 سایت و تالار گفتگو اکثرا از بازی راضین. در ضمن میانگین امتیازی که تعداد بسیار زیادی از کاربران به این نسخه دادن حدود 78 از 100 هستش .
من ایشالا توی همین یکی دو روزه سعی میکنم توی کلوپ نسخه اریجینال بازیو بازی کنم ببینم واقعا تفاوتی با نسخه ما داره یا نه.