نقل قول:
بین سبک های تلفظ های انگلیسی اگه بخوام یکیش رانتخاب کنم و کار کنم کدام بهتر و مقبول تر و بدردم میخوره.
منظورتون لهجه های انگلیسی هست؟
خب اگر منظورتون این هست که باید بگم کاملا سلیقه ای هست! و بستگی به این داره که (اگر) قصد دارید بعدا به کشوری مثلا سفر کنید سعی کنید همون لهجه رو فرا بگیرید.
البته این رو بگم شما هیچوقت تا در محیط اون کشور قرار نگیرید اون لهجه رو خوبی پیدا نمیکنید و حتی زمانی که به اون محیط هم برید شاید تا سالیان سال یا تا همیشه لهجه تون چندان تغیری نکنه...اما بطور کلی ما به دسته تقسیم میکنیم:
British
Wales
American
( خب این کاملا ابتدایی هست، یکی از استادان من مثلا میگفت در محله قصاب های انگلیس درس میخونده و کاملا از لهجه اش مشخص بود که کوچه خیابونی حرف میزد)
دقیقا مثل لهجه های کشور ما! فارسی معیار طوری هست که من و خیلیا صحبت میکنیم! اما ما لهجه های خراسانی ( که باز تقسیم میشه) ، اصفهانی ، (تهرانی) و غیره داریم!
من خودم شخصا American صحبت میکنم (سعی میکنم) و خب البته من بدلیل اینکه در اون محیط بزرگ شدم تا یک سنی دست خودم نبوده انتخاب لهجه! اما مطمئنا لهجه های British و مخصوصا Wales خیلی Formal تر و (باحال تر:دی) هست:دی
'ello Govena!
سلام رفقا!
Hey dudes!
سلام رفقا!
اولی بریتیش بود و دومی امریکن! بریتیش و مخصوصا Wales تقریبا اون اصالتش رو حفظ کرده و تقریبا زبان سلطنتی هست...اما American خب شاید گاهی راحت تر و خودمونی تر باشه...
اما سلیقه ای هست باز هم!