کم کردن فاصله حروف و واژه ها
نقل قول:
این فایل رو نگاه کنین
( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم باید آخر هر سطر یک تب بزنم .حالا اگه بخام همشونو با هم جمع کنم و ورد هم همچنان در حالت تنظیم center باشه چی ؟ )
سلام دوست من
پرسش شما رو متوجه نشدم متن شما که درحالت centered نیست بلکه دروضعیت justified است اما اگر قسمت اول پرسش رو درست فهمیده باشم ( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم ) برای کم یا زیاد کردن فاصله واژه ها ( کلمات ) باهم و حروف هر واژه ، Font dialog box رو در تب Home باز میکنی و در سربرگ charater spacing گزینه condenced رو انتخاب میکنی و در روبروی آن عدد مناسی که نظرتون رو تامین میکنه وارد میکنی وضمنا برای بیشتر از نرمال کردن فاصله واژه ها باهم و حروف هر واژه نیز میتونی گزینه expanded رو انتخاب کنی . اما اگر منظورتون کم کردن فاصلهای است که به علت justified بودن متن ایجاد شده . اون که دیگه معلومه بایستی Alignment رو روی centered قرار بدی .
اگه اشتباه برداشت کردم یا بد توضیح دادم بیشتر توضیح بدین تا اگه تونستم پاسخ مناسب بدم خدمتتون .
حذف tad های متنی که justified است
نقل قول :
بله ....ببینید من اگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دو طرف با هم منظمباشند....حالا بعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاه بخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبوره که فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
تا ایتجاشاوکی
حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطی که کمکلمه دارن فقط راست چین بشن.همین آیا میشه ؟؟
من وقتی فقط خطوط کم خط رو انتخابمب کنم و راست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که این نامنظمه....
واگر متنی 4000 صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه
امیدوارواضح گفته باشم چی میخام
از تلاشتون برای کمک بمن ممنونم
سلام
دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن است برای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
1 - CTRL+H را میزنی
2 - کرسر را در کادر find what میزاری
3- از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب میکنی
4 – كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
5 - مجددا از دكمه Special این بار گزينه tab caracter رو انتخاب میکنی
6 - replace all رو میزنی
ضمنا فایل نمونهای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم میتونی در آدرس زیر اونو ببینی فکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
برات آرزوی بهروزی دارم