آقا برای تخلیه کردن از زمانی که درخواست میدی اینترنتت قطع میشه ؟! در کل از کجا میفهمی خطتت رو تخلیه کردن.
Printable View
آقا برای تخلیه کردن از زمانی که درخواست میدی اینترنتت قطع میشه ؟! در کل از کجا میفهمی خطتت رو تخلیه کردن.
هر وقت چراغ ADSL مودم روشن نشد و خاموش بود، یعنی اینکه خط آزاد شده و ADSL روش وصل نیست.نقل قول:
بزار سرویس رو تخلیه کنم بعدش زنگ میزنم فحش بارونشون میکنم مال منم 40 روز مونده نت حجمی دارم ولی بیخیال شدم میخوام تخلیه کنمنقل قول:
من كه مجبور شدم و سرويسم رو محدود كردم. 2 مگ 40 گيگ با دانلود شبانه. گرونتره و محدود ولي چاره اي نداشتم.
بیزحمت وضعیت دانلود شبانتونو رو با این سرویسی که گفتید اعلام کنید تا شاید منم اومدم روی این سرویسنقل قول:
دوستان گرامی
طبق مصوبه کمسیون تنطیم مقررات شماره ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴
بند ۵ - اراییه کننده بر اساس قرارداد موظف به انجام تعهدات تا پایان قرار داد می باشد.
بند ۶- اراییه کننده خدمات باید در بسته های تعرفهای خود نرخ بیت ریت ( سرعت) و مدت زمان اراییه خدمات را به صورت شفاف و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.
برید قوانین مربوطه مطالع کنید با فحش و تحیت و لعنت، سپردن طرف به خدا و پیغمبر سرعت اینترنت شما بر نمی گرده شاکایت پیگیری کنید تا آخرش سازمان تنظیم میگه بر اسا مستندات باید حرف زد خود قرار دارید شکایت کنید ندارید باید ار شرکت SLA کنید اونها موظف هستند برای شما ارسال کنند. این هم آدرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم آلان واقعا داغ دارم با این وضعیت، چون بیشتر کار روزانه ام با اینترنت بود و هست، هنوز سر درگم هستم و در حال پیگیری، کار به جایی رسیده که بندگان خدا، اپراتورها که هیچ کاره هستند عذر خواهی می کنند از من!!!
اما در هر صورت تا آخر شکایت پیگیری می کنم!!!
من هم امروز تغییر دادم به دومگ با 40 گیگ و شبانه رایگاننقل قول:
تا دو ماه پیش که داشتم، شبها با سرعت 250 دانلود می کرد و شبی تا 4/5 گیگ می گرفت ولی الان با این وضعیت نامحدودها نمی دونم هنوز هم اونطوری هست یا نه ؟ امشب معلوم می شه ...
من بد صحبت نمیکنم ، منتها با هرکس بر اساس شان خودش حرف میزنم...نقل قول:
شما هر پستی که تو قسمت نت این فروم گذاشتی این بوده که : چقد شماها کم دانلود میکنید و من پشت به پشت هر شب دانلود میکنم و عکسامو ببینید و رازمو به کسی نمیگم و... در صورتی که هیچ روشی بلد نیستی و اساسا شاتل که حتی در قسمت فیلترینگ کشور هم مشاوره میده و کار میکنه ، اینقد آماتور نیست که کسی مثه تو بتونه دورش بزنه و دلایلی که اینقد دانلود کردی رو در پست قبلیم بهت گفتم...
باشه شما به راحتی میتونی به همون چند دلیلی که گفتی خودتو قانع کنینقل قول:
شاتل از آدم تشکیل شده من آدمم پس میشه انقد خودمونو دست کم نیگیریم دوست من فک نکن خیلی باهوشن اینا همیشه راهایی هستش برای نفوذ گلم
دوستانی که میگین تغییر سرویس دادین و حجمی گرفتین خواهشا وقتی اعتبارتون تموم شد تخلیه کنید! والا حجمی بقیه شرکتها از این فن آوای لکنتی خیلی بهتره. شما اگه تخلیه نکنید باعث میشید اینا هر بلایی که خواست سرمون بیان و مطمئن باشن که ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و خودمون رو با شرایط وقف میدیم!