خیلیا هنوز بسته های بلند مدت دارن موقع تمدید که بشه صداشون درمیاد.نقل قول:
Printable View
خیلیا هنوز بسته های بلند مدت دارن موقع تمدید که بشه صداشون درمیاد.نقل قول:
والا من هم تقریبا ضرر زیادی کردم چون الان باید برم دوباره پول مودم مبین نت هم بدم چون adsl ما نویز بسیار زیادی داره به دلیل دوری مرکز و حداکثر 1 مگابیت اونم به زور قطع شدن هر چند ساعت یک بار جواب میدهنقل قول:
اصلا به وضع مالی ربطی نداره بله من الان میتونم برم معادل همون 100 گیگ رو گیگی 3000 تومن به ایرانسل بدم ولی پول مفت من هرگز به کسی نمیدم , گیگی 1600 تومن رو ایرانسل اومد کرد گیگی 3000 تقریبا دو برابر واسه چی ؟ جنگ شده ؟ تحریم شده ؟ پهنای باند کم شده ؟ نه به خاطر این که یک مشت حرومی فقط به فکر سود بیشتر و بیشتر هستن و سود میلیاردی حال حاضر براشون کافی نیست و تریلیاردی سود میخوان واسه همین 70 گیگ مونده بستم تموم بشه میرم مبین نتنقل قول:
نقل قول:
داداش اونا حجمی نمیخرن که قیمت داشته باشه ، پورت میخرن مثلا 100 مگ میخرن 100 تومن حالا چه دانلود بشه ازش چه نشه اون نا محدود شبانه کلا سوده حتی 1 ریال قیمتش باشه !!!
ارهنقل قول:
مبين نت هم رو به سرازيري داره مياد
كم كم كاربراش زياد ميشن
اونم بايد بررسي بيشتري انجام داد
اينكه مخابرات كيفيت قابل قبولي نداره شكي درش نيستنقل قول:
ولي حداقل نت رو با قيمت قابل قبول داري كه اونم حالا جاي بحث داره
اين كه به خاطر نت سيم adsl رو جمع كني اشتباه
حالا يكي شركت adsl رو نميتونه عوض كن تخليه كه نكنه
چون همون پورت رو هم ميدن به شخص ديگه برگشت هم نميتوني بزني
دو تا سرويس مخابرات داشتم
يكيش فيبر كه هنوز دست مخابرات دارم استفاده ميكنم يعني استفاده كه هيچ فقط اسمش كه نت داره
يكيش رو آزاد كردم الان شاتل
يك خط ديگه هم دست صبانت
با اينكه آنتن خيلي خوبي هم روي ايرانسل و همراه اول دارم ولي هر سه adsl رو نگه داشتم براي محيط كار
در كل فعلا انتخاب بين بد و بدتر
با سپاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
کسی تونسته از ایتجا دوباره تمدید کنه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تمديد كردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
عزیزان این بسته 30 گیگ دو ماهه رو زدن حذف کردن ؟! این دو سالی که از 4g ایرانسل به عنوان نت ثابت استفاده میکنم ، بسته 30گیگ تنها بسته ای بود که مدام تمدیدش میکردم که به نظر میاد اینم به باد رفت ...
قدم بعدی هم حتما بسته های شبانس :n29: خدا بخیر کنه ...
پ.ن : پسورد اکانت اصلیم رو چند وقته یادم رفته و ایمیلی هم که باهاش ثبت نام کرده بودم چند ساله دستم نیست ... 2 بار به مدیریت هم ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم برای حل مشکل . فکر کنم مجبورم از اول فعالیتم رو شروع کنم (هر چند که اکانت قبلی رو تا 4 سال اصلا یادم نبود وجود خارجی داره D: )
member.php?u=711060
اگر از درجات بالا کسی این پست رو میبینه ، خواهشا به یه طریقی ارتباط بگیره با من برای حل مشکل یا کلا قبلی رو حذف کنه :n16:
به صورت رزرو شده میمونه ؟؟نقل قول:
یهو پاک نشه
فكر نكنم حذف بشه فقط احتمالا بعد يك مدت گزينه تمديدش رو بر ميداره
ایرانسل،دیگه دوست ندارم.[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17]
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
یک هفته پیش به همراه اول کوچ کردم به خاطر کیفیت و آنتن دهی افتضاح ایرانسل
الان با این حذف بسته ها خیالمو کامل راحت کرد
الان ایرانسل هیچ بسته بهتر از 20 گیگ همراه اول نداره
گفتن تحریم و اعلام و ابلاغ تحریم فایده ای نداره
یعنی من فکر نمی کنم کاربری به خاطر پاییبندی به بحث تحریم دیگه بسته اینترنتی از ایرانسل نخره بلکه باید ببینه براش مقرون به صرفه نیست تا نخره و بهترین کار طرح راه های جایگزین و انتخاب درست هست.
شخصا بسته 6 ماه سی گیگ یا دو ماه سی گیگ می گرفتم که خیلی وقتها هم زودتر تموم میشد و دوباره تمدید می کردم اما الان مصرف اصلی رو بردم روی ای دی اس ال و از بسته های روزانه استفاده بیهوده نمی کنم و مصرفم رو می خوام مدیریت کنم. ( الانم مشخصه اسپید تستهای کاربرها خیلی کمتر شده و حجمشون رو هدر نمیدن ) و در شروع سال بسته 48 گیگ یکساله خریدم.
نتیجه این میشه که خرید بسته کم تر میشه و خود به خود ایرانسل متوجه میشه چقدر ترافیک شبکش کمتر شده
دوستانی که می گن تاثیر نداره و ایرانسل گردن کلفته به نظرم اشتباه می کنن چون چه عنوان تحریم بیاد چه نیاد شیوه مصرف و خرید بسته های کاربرها تغییر خواهد کرد.
هدف ایرانسل اینه که شبکه شلوغ همراه رو با شبکه تی دی که فقط کاربری اینترنت داره شریک کنه تا هزینه های نگهداری شبکه موبایلشم بیاد پایین و شایدم کیفیت شبکه اف دی بره بالا ( در دید خوش بیننانه) اما به نظرمن این طرحش جواب نخواهد داد
حتی در بسته ترکیبی هم باز سیاست مصرف گرایی رو پیش گرفته مثلا 90 گیگ 135 هزار قیمت خوبیه اما نه برای سه ماه. طرحهای یکساله هم قیمتهاشون بالاست اونم با شرایط نامعلوم حالا اگر یکی اومد و ترافیک همراه ( اف دی ) رو تموم کرد چه خاکی باید بریزه سرش . از طرفی هنوز خیلی جاها پوشش تی دی ندارن اگرم پوشش داشته باشن با سوق دادن کاربرها به تی دی اونجا توی بحث سیگنال مشکلات بیشتر میشه
--
من که مخابرات دارم و 12 مگ فیکس سرعت و صد گیگ یکساله 90 هزار تومن
ضمنا بسته شش ماه همراه اول که 20 گیگه حدود 60 تومن هست که می تونه برای خیلی ها توی شرایط فعلی خوب باشه
اگر اپراتورهای دیگه مثل شاتل زودتر توی تی دی وارد بشن و مبین نت هم پوشش تی دی رو گسترش بده قطعا این رقابت شکل دیگری به خودش می گیره
ایرانسل من بالا نمیاد
احتمالا دارن گزینه تمدید بسته 100 گیگ و 30 گیگ رو برمیدارن توله سگ ها
من محلمون یه 2جی نداره مثل بمب داره باطری میخوره گوشیمو همراهنقل قول:
صد رحمت به ایرانسل
دوستان یکم کمکم کنین
برای دانلود شبانه ایرانسل باید یه مدم بخرم؟td/lte بخرم یا 3g/4g بهتره برای گیمینگ؟بعدش یه طرح و یه سیم کارت حل میشه؟
من adsl جمع نکردم کلا دوتا خط تلفنو نابود کردم.نقل قول:
باور کن مرکز مخابرات منو به اسم میشناخت انقدر اعلام خرابی کرده بودم.اواخرش تلفن خونه زنگ که میخورد اینترنت 10 دقیقه قطع میشد کلا.مشکل سیم کشی هم نداشتم همه جورم عیب یابی کردم.آخرش قاطی کردم رفتم مرکز گفتم یا خط منو مسی کن که بتونم از شرکتهای دیگه اینترنت بگیرم یا خط تلفن نمیخوام گفت نمیشه منم تا جایی که تونستم از دوتا خط تلفن استفاده کردم قبضاشم ندادم و قطع شد رفت.داشتن adsl به روانی شدن نمیارزه که میارزه؟ وقتی کار و زندگیت وابسته به اینترنت باشه قطع شدن یک روزه و دوروزه و سه روزه و کندی سرعت غیر قابل تحمل میشه.هفته ای یه بار کابل برگردون بود قطع میشد.یه بار سه روز قطع بود هی زنگ میزدم فایده نداشت حضوری میرفتم دیگه کار بجایی رسیده بود شماره تماس شخصی تعمیرکار مرکز مخابراتیو داشتم.دلیل همه این مشکلات به دلیل نبودن تخصص و خریدن جنس های آشغال چینی اتفاق میفتاد.
خدایی الان چند سال هست که ایرانسل نجاتمون داده یا بهتر بگم از زمان اومدن دولت جدید وضعیت اینترنت واقعا بهتر شد.اما به نظرم اینکه با سیاستهای دزدانه ایرانسل هم بخوایم کنار بیایم اشتباهه.منم مثل دوستی که بالاتر اشاره کرد پول دارم بسته گرون قیمت اینترنت بدم ولی چرا باید اینکارو بکنم؟ اگر همگی بتونیم با هم هماهنگ عمل بکنیم مطمئن باشین ایرانسل طبق میل ما عمل میکنه.تا جایی که یادمه یکبار این اتفاق افتاد. #تحریم ایرانسل
ما پول میدادیم بقیه با تخفیف برامون تمدید میکردن مثلا ۱۵۰ تومن میدادیم برای ۱۰۰ گیگنقل قول:
الان اگر گزینه تمدید فقط برای خودمون فعاله که نمیصرفه تقریبا
دوستان عزیز قصد توهین ندارم ولی حرف زدن راحته باید واقعا عمل کنیم.
به هیچ عنوان از نت ایرانسل استفاده نکنید تا حساب کار دستش بیاد. تا کی دزدی و حجم خوری؟
دوستان این لینکو یه بررسی بکنید
ببینید چجوریاست
یعنی یک ماه اگه بیش از 10 گیگ استفاده کنیم (سطح7)
هر مگابایت میشه 3 تومن
1024 رو ضرب در 3 کنیم میشه 3072 تومن (هر گیگ)
3072 رو هم ضرب در 30 کنیم (30 گیگ در ماه) میشه حدودن 90 هزار تومن
اگه 20 گیگ در ماه بگیریم میشه 60 هزار تومن
درست حساب کردم یا خیر؟
بعد پولش چجوری پرداخت میشه؟
ویرایش:
۹ درصد مالیاتو باید بدی که اونم برات تصاعدی میره بالا حساب میشه.
پ.ن : جواب دادنشونو نگاه توروخدا! یارو ماهی دومیلیون میگیره میاد چرت و پرت تحویل ملت میده. بار فنی هم که ندارن هیچکدوم.
سلام دوستان .
الان دکمه "خرید مجدد همین بسته" برای من فعاله به نظرتون میتونم دوباره همون بسته رو بگیرم ؟ کسی تا حالا امتحان کرده ؟
ایرانسل قیمت سیمکارت اعتباری خود را ۵۰ درصد کاهش داد. قیمت سیمکارت دائمی ایرانسل ۶۰ هزار تومان شد.
http://www.zoomit.ir/2017/4/29/155693/irancell-50percent-off-post-paid/
در طرح جدید ایرانسل، نهتنها قیمت سیمکارت نصف شده است، بلکه بر اساس اعلام این اپراتور در صورت خرید یا ترابرد کردن سیمکارت دائمی، در ماه اول ۲۰ گیگابایت و در ۶ ماه بعد، ماهی یک گیگابایت حجم رایگان اینترنت برای استفاده از اینترنت همراه ایرانسل در انواع نسلهای اینترنت شبکه ایرانسل از 2G تا 4.5G در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت
تمديد ميشه براي من كه اينطور بودنقل قول:
منم هنوز درگیر هزینه اینمنقل قول:
اخه سیم کارت اعتباری ممکنه هزار تومن توش باشه بعد چجوری میخواد تا یک ماه سطح بندی کنه، کلا خیلی گنگ و مبهمه شاید میخواد فیلمی سوار کنه جیب مشترک رو خالی که چون هیچ توضیح درست و حسابی نداده:n13:
این شماره 2115 اگه مال ایرانسل نیست پس مال کجاست ؟ :n35: 500 ت هزینه پیامک کسر میشه
مگه چندبار فرستادی که اینقدر شاکی شده؟ دفعه بعد میاد در خونه . مربوط به ایرانسله ولی کم میکنه .نقل قول:
برای دریافت سیمکارت هدیهات باید یه پیامک به ۲۱۱۲ بفرستینقل قول:
سلام دوستان سرعت فورجی کسی محدود شده؟
آره لحن ـش یه کم خشنه :n37:نقل قول:
این شماره حقوق بیکاری که نمیگیره . این 500 بالاخره یه جایی میره .
اتفاقا اگه به عکس دقت کنین در جواب 2112 اومدهنقل قول:
ولی خود ایرانسل میگه به 2115 بفرست . خودش میگه خودشم تکذیب میکنه
سلامنقل قول:
برای من چه شب چه روز شدیدا افت کرده
مدم ایرانسل چی بخرم برای کامپیوتر و دانلود
هرچی بسته خوب داشت حذف شده ، دیگه برای چی میخوای مودم بخری و بیای سمت ایرانسل؟ ما خودمون داریم فرار میکنیمنقل قول:
ما که ایرانسل بیخیال شدیم رفتم واسه ftth مخابرات ثبت نام کردم لا اقل ۱۰۰ مگ سرعت که میده stable. هست
سرعت دانلود 3G ایرانسل از 1.5MB/s رسیده به 800kB/s :n37:
خط به خط ایرانسل،500 انتقال میدم،موجودی میگیرم 100 تومن انقال داد!500 هم کم کرده؟؟!!
سرعت 4جی و 3جی منم کم کم 40 درصد کاهش یافته
سلام دوستان
این 50 درصد کاهش قیمت سیم کارت داعمی مشخص نیست فقط مدت محدوده یا خیر..؟
با سپاس :n40:
قیمت سیم کارت دائمی 60 تومن شده . تخفیف نیست که مدت محدود داشته باشهنقل قول:
دوستان دیروز بسته 100 گیگی 6 ماهه رو از طریق دکمه ی "خرید مجدد همین بسته" فعال کردم . احتمالا یه باگ تو سیستمشون هست که هنوز متوجه نشدن .
جالب اینجاست که بسته جدید هم دوباره همون دکمه رو داره .
دوستان مجاور خونه ما دکل ایرانسل وصله ولی هیچ وقت نتم به این وصل نمیشه ( با برنامه Open Signal تست کردم و اصلا این دکل رو در برنامه نداره ) چه جوری میشه فهمید نت دکل مذکور فعاله ؟؟؟