البته همیشه هم اینطور نیستنقل قول:
دوستانی که اموزشیشون در ماه رمضان بوده همگی از شرایط راضی نبودن
Printable View
البته همیشه هم اینطور نیستنقل قول:
دوستانی که اموزشیشون در ماه رمضان بوده همگی از شرایط راضی نبودن
سخت گیری پادگان ها همیشه وجود داره،شاید ماه رمضان زیاد اذیتت نکنن یا دو و تنبیهات کمتر بشه ولی اینم بدونید که تمام آبسرد کن ها رو خاموش میکنند!
مگه پادگان شما اب سرد کن هم داره یا داشت! خوش به حال شما. بیگلری مشگین گردان امام ما تو برف و پاس شب ها دما ۲۵ درجه زیر صفر هم میرفت. ولی خوبی برف این بود صبحگاه و شامگاه نمیبردن و بخور بخواب بود.نقل قول:
عوضش می بردنتون بیرون برفارو پارو کنید:n10:حتی بعضی وقتا که برفارو می ریختن تو کف آسفالت به بچه ها می گفتند برید لگد بزنید تا برفا اب بشه:n08:نقل قول:
من خودم بیگلری بودم پایه اسفند والا دوره اسفند که می گفتن طلایی همش حرف مفت بود ما که بومی بودیم کلش فقط دو روز اول عیدو رفتیم فقط دو روز میفهمی یعنی چی:n02:البته غیر بومیا تا 6ام رفتند اگه اشتباه نکنم و بعضی از بومیا که پارتی داشتند هم همچنین اینو بگم دوره ما فقط تا 6 ام مرخصی دادن یعنی از 7 ام آموزشا شروع شده بود:n04: رژه و سایر خزعبلات:n25:حالا هم بعضیا تو همون بیگلری میگن 9 روز مرخصی دادن که فقط 2 روز بیشتر بود:n27: به قول همون دوست دوره طلایی تو ناجا یعنی کشک الان همه ملت دنبال عشق و حالشونن ولی این نیرو انتظامی برعکس دردسراش و مشکلاتش بیشتر شده همشونم میگن کاش عید تموم بشه طرف که تو روز عادی فقط تا 2 می موند حالا باید بعدظهر هم بمونه تازه جمعه ها هم بیاد:n19:
حالا تو ارتش به طرف از 24 مرخصی میدن تا 16 چه وضعشه آخه:n34:
30 سال تو ارتش خدمت کنی ولی یه روز تو نیرو انتظامی نمونی
سلام
دوستان چند تا سوال دارم میشه پاسخ بدید ؟
من دیابت دارم و احتمالا معاف هستم . مدرکم لیسانس هست و قصد ادامه تحصیل ندارم .
1- کارت معافیت پزشکی با معافیت معمولی شکلش فرق داره ؟
2- روی کارت مینویسن نوع معافیت پزشکی رو ؟
3- درسته که باید برای بعضی بیماری ها از جمله دیابت 3 روز در بیمارستان زیر نظر دکتر ناجا بستری شد ؟ دلیلش چی هست ؟ هزینش چقدره ؟ بیمه میده ؟
4- من میتونم نگم که مشکل دیابت دارم و برم خدمت ؟ میفهمند ؟؟؟؟؟؟؟ چون بیشتر استخدام ها اعم از دولتی و خصوصی معافیت پزشکی رو در گزینش و مصاحبه شرکت نمیدن و استخدام نمیکنن :n03:
5- چی کار کنم . برم یا نرم ؟ با توجه به مشکل استخدام .:n03:
آره واقعا نیروی انتطامی خیلی سخته. همون روز اول هم کل برفارچ پارو کردیم. بالاخره اون هتلی که میگن نیست در مقابل مراکز اموزشی دیگه. در مقابل مرزبانی اصلاندوز خیلی بهتره ولی ارتش نمیشه. هتل ۰۱ تهران نیست که. اره از دیروز تا ۸ام صبح ساعت ۷ مرخصی دادن به همه گردان امام. در کل اوایل سخت بود خیلی اما الان درست شده
به ما هم از 25 تا 15 مرخصی دادن.عجب شیر
ولی بعد عید با تمرین رژه و میدان تیر کارمون ساختس:n02:
من 2هفته آخر مرخصی نیومدم.وقتی اومدیم بیرون یه حس عجیبی داشتم انگار مثل کسی بودم که 2هفته خوابیده.همه اون اتفاقا هم خواب بوده.بره دیگه برنگرده.ایشالله 2 هفته آخرم تموم شه ببینیم بقیه خدمتو چه گلی باید به سرمون بگیریم:n27:
ما آموزشی 01 بودیم همین برج 4 ماه رمضوننقل قول:
تمای ابسرد کن ها باز بودش و روشن میشد استفاده کردش
صبح ها 6 پادگان بودیم ساعت 1.5 هم برگ میگرفتیم
تلو هم نبردنمون برای اردوگاه رفتیم تیر زدیم تا ظهر اومدیم
بهترین دوره اموزشی بودش
کلا 2 هفته اخر که ماه رمضون تموم شد سخت شد و رزه داشتیم
کلا هتل بودش
کاملا با نظر شما موافقم... دی ماه بیگلری بودم و باید بگم آسونی معنایی نداره!!! الان هم افتادم پلیس دیپلماتیک تهران که پاس سفارت خونه ها رو میدیم 4ساعت پست 8ساعت استراحت که حین پست حق خوردن و خوندن کتاب و مجله و...رو نداری.زندگیم شده تو این مدت یه نواخت و پوچ الان افسوس میخورم این کاش بازم آموزشی بودم!!! اینکه بخوای تا اخر خدمتت پست بدی ادمو دیوونه میکنه نه خواب داری نه خوراک که حرفشو نزنم بهتره(تو سه ماه 5کیلو لاغر کردم) !تنها چیزی که براشون ارزش نداره جوون و جوونی ماستنقل قول:
بالاخره خدمت منم بعد از 21 ماه تمام شد اونم کجا، دژبان مرکزی آجا . خواهشا نفرینم نکنید چون تو یگان انتظامی نبودم که بخوام سرباز دستگیر کنم یا اذیت کنم. الان که خدمتم تموم شده مثل کسی میمونم که تازه از زندان اومده بیرون.هیچ حسی ندارم نه میتونم بگم خوشحالم نه ناراحت:n38:.به خدا اینا مارو دیوانه کردند تو این 21 ماه.اگه برگردم عقب هیچ گاه خدمت نمیام به هر قیمت که شده.
نقل قول:
:41::41::41:
درباره معافیت پزشکی دوستم وقتی گرفت با دمش گردو میشکست الان با فوق لیسانس و معافیت پزشکی چند سالی هست که بیکاره ولی از همون رشته خودش با فوق دیپلم و لیسانس سر کارهای صنعتی تو شرکت هایی مثل آلمینیوم و سیمان و ذوب آهن و ... با حقوق مناسب هستند. هر جایی درخواست کار میده تا کارفرما میفهمه معافیت پزشکی داره قیدش رو میزنه میگه شما فردا یه سرماخوردگی ساده هم بگیری یقه من رو بیمه و هزارجای دیگه میگیرن که چرا معافیت پزشکی استخدام کردی.
این بنده خدا الان داره دو دستی میزنه تو سرش و افسردگی هم گرفته.
اگه خودت سرمایه داری بزنی تو کاری بگیر دو سال جلو میوفتی اگه نه برو کل زندگیت رو عقب میوفتی.
یعنی واثعا شما دلیل این مرخصی های ارتش رو نمیدونی؟نقل قول:
اونم بیشتر نیروی زمینیش
فقط دلیلش اینکه دولت اول به اجا و مخصوصا نیرو زمینی اصلا بوجه نمیده و باید خودش درامد زایی کنه
ولی برعکس تا میتونه به سپا و زیر مجموعه هاش و ناجا میرسه
و دلیلی برای کم بود غذا و پوشاک نداره که بخواد تعطیل کنه
نیرو زمینی واقعا بدبخترین یگان هستش اونم اجا
بوجه ای وجود نداره که بخواد سرباز رو نگه داره
قدیما روز برگ معنی نداشت الان فقط سرباز رو میفرستن بره که نخواد چیزی تو پادگان بخوره
هیچی استحقاق هم که نمیدن
کلا زیاد فکر نکنید
نقل قول:اوایل اسفند بودنقل قول:
الان که دیگه فکر نکنم برج دو به کسی بدن
برج چهار هم بدن خدا رو شکر کنید
دوستان اگر کسی امریه باشه و بعد دانشکاه قبول بشه میتونه مثل بقیه سربازا از خدمت بیاد بیرون و بره دانشگاه یا اینکه باید حتما 24 ماه خدمتو انجام بده؟
فک کنم ک تحت هر شرایطی دانشگاه قبول شی خدمت میوفته بعد دانشگاه...نقل قول:
مطمئنید؟نقل قول:
اخه من قلا یکی از دوستام امریه پذیرش شد من اون تعهد نامه رو که همون اولش پر میکنن رو دیدم فکر کنم نوشته بود باید تحت هر شرایطی 24 ماه خدمتو تموم کنن اما مطمئن نیستم دقیق همین بود یا نه
دژبان عزیز حالا که خدمتت تموم شده کمی درباره این دؤبان مرکز برامون توضیح بده:n06:..اگه کسی رو بگیرن میکنن تو زندان؟نقل قول:
کلا کجاها تو طهران وامیستن اینها؟اخه تو یگان مارو حسابی از شما ترسوندن که بگیرنت حسابت با کرام الکاتبینه و زندان و نهست و ... میره تو پاچت:n04:
اینکه خدمت باید تموم شه اونم ۲۴ ماه شکی درش نیس;-)نقل قول:
حالا کی و چه جوری بحث جداس...
مثلا کسایی ک ۱۸ ماه رفتن چند ماه مونده رو باید تو شرایط اضطراری برن...
میشه یکی توضیح بده سرباز فراری رو کجا دستگیر میکنه دژبان؟ فقط جلو خونه میان؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
سال نو بر تمام سربازان وطن مبارک...
پرچم سربازان همیشه بالاست...
اگر قرار شد بیان در خونه وظیفه کلانتری محله اما اگر در خیابون هم پلیس جلوی شما رو گرفت و فهمید فراری هستید میتونه بازداشتتون کنهنقل قول:
دوستان اینکه ارتش هستیم یا سپاه یا نیروی انتظامی دقیقا کی مشخص میشه ؟
اینکه کدام نیرو هستیم چی ؟ مثلا دریایی یا هوایی یا زمینی ؟
تحت تعقیب قرار گرفتنش با متهمای جرم های دیگه( شاکی خصوصی..مواد..) فرق داره؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
بله بگیر نگیر داره خیلی ها هستن سال هاست فرارین هیچ مشکلی هم نداشتن اما مواردی هم بوده که ریختن تو خونه طرف دستگیرش کردن و به زور بردنش به اونصورت که فکر کنید مشخصاتتون رو بدن به کلانتری ها و هرجا دیدنتون دستگیرتون کنند نیستنقل قول:
آقا این پست رو دقیقا سال پیش تو همین ساعات پابانی سال تحویل 29 اسفند 92 همین تاپیک داد ....نقل قول:
اما حالا خودم الان تازه سربازم و اعزامی 93/12/1 و راه دراز ... این رفیقی که ازش اسم بردم خدمتش تموم شد و من تازه شروع کردم
و حالا رفقای خودم امسال تو برجک دارن پست میدن ... و باز هم امسال تو این ساعات برای همه سربازا در تمامی طول سال آرزوی سلامتی و تندرستی دارم ...
الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار
سلام دوستان اعزامي 18 .11 پادگان شهيد كچويي سازمان زندان اموزشي تموم شد شونزدهم تقسيممون ميكنن حين خدمت رفتم دنبال معافي ولي متاسفانه موفق نشدم من هرني يا همون پارگي ديسك تو دو تا ديسكام بود ولي رفتم اونجا گفتن mri بايد از مركز نظامي باشه ... به نظرتون تو يگان دوباره ميتونم اقدام كنم تو ايين نامه كه نوشته بود معاف دايم :n36:
سلامنقل قول:
ميشه يك توضيح بدين محيط اين پادگان چجوري هستش
ده روز قبل از روز اعزام مشخص میشه:n01:نقل قول:
برا من كه سرماش خ سخت بود كه ديگ فك كنم تموم شد كلن اگه مثل من ناقص نباشي سخت نيست تازه بهش ميگن هتل كچويي از هفته دومش ديگ بيشتر سر كلاس ميبرن كه درس هاي مربوط به زندانو ميدن:n26:نقل قول:
نه منظورم پلنگی هستش!نقل قول:
سفید که جداس!
سفید در فصل های گرم موقع ورزش می پوشن!
سلام.من سرباز لشگر23 هستم تیپ دوم.گردان 172-10 روز دیگه خدمتم تمومه....یعنی من تو این لشگر از هیچ کادری خیر ندیدم به جز استوار ملکی-گروهبان پورقاسم- بقیشون یه مشت ..ی ناموسن..تاریخ ترخیصی من اقتاد 94/1/12
یه سرهنگی هست تو بازرسی اردلان قلیچ خدا ازش نگذره فیکس 1 ماه به من اضافه خدمت زد....سره سیگار و...گایی.شانسی که آوردم نیمه اول اومدم مرخصی.ایشالا که خدمت همه زود تموم بشه.از من به شما نصیحت تورو خدا خدمت نرید به خدا خفته خفت
پرچمه هرچی سربازه بالاس....داداش 33 دیگه شده مرا تکاور ابوالفضل شبان-
نقل قول:
داش گلم اگه لشگر 23 بودی میفهمیدی خدمت یعنی چی...شخصا منو انقد اذیت کردن چه کادرش چه وظیفه-آخرای خدمتم فقط با سربازا تو مخی میرفتم و فراری میدادم
نمونه کامل یک عقده ای! :n15: جز تاسف واست چیزی ندارم!نقل قول:
این خدمت آشکشک خاله اس...نقل قول:
چه بخوایم چه نخوایم پامونه...
شخصا اگه راهی واسه نرفتن داشتم یه لحظه توش شک نمیکردم ولی خب نیست...
یالااقل من بلد نیستم...
فقط 7 ماه دیگه
یعنی دیگه کلاهم بیفته توی استان س و ب عمرا برم
بگن ماهی 100 میلیونتم میدیم نمی رم
سلام،
الان ارتش به لیسانسها اکثرا گروهبان یک و بعضا ستوان سومی میده، این ستوان سومی رو بر چه اساسی میده؟ فهمیدیم که این نمرات دوران آموزشی تو تقسیم نقشی ندارند، تو درجه چطور؟
آیا نمرات بالا باشن احتمال هست که درجه ها بالا بره؟
کاملا بصورت اتفاقی هست مگر برخی دوره ها ! مثلا بچه هایی که 31 شهریور در مرقد امام رژه رفتن همگی ستوان سومی گرفتن!نقل قول:
گروهبان یک با ستوان سوم خیلی فاصله دارهنقل قول:
فکر کنم منظورت استوار باشه
برای لیسانس ها اسطوار یک و ستوان سه میدن
اگر معاف از رزم باشی اسطوار دو
میگن نمرات آموزشی مثل امتحان کتبی یا تیراندازی تاثیر داره ولی الکیه
فرمانده گروهان آموزشی هر چی تصمیم بگیره اون میشه
مئلا کسی که تو آموزشی منشی میشه یا زیاد مرخصی میره یا معلومه که با بقیه فرق داره و از ما بهترونه ایشون بالاترین درجه یعنی ستوان سوم میگیره
بقیه استوار میشن