-----------
Printable View
-----------
نقل قول:این تا 50 گیگ شاتل رو مطمئنی؟ آخه وقتی سرویس 128 نامحدوده، شما در بهترین حالت با سرعت اسمی 16 کیلوبایت، 24 ساعته و 30 روز در ماه هم دانلود کنی افت سرعت نداشته باشی زیر 40 گیگ میتونی دانلود کنی. یعنی معقولش اینه که ISP اگه بخواد امتیازی برای کاربر در نظر بگیره جوری باید این کار رو بکنه که باز هم میانگین کل دانلود کاربرا از این سرویس بیشتر از 40 گیگ نشه. اون وقت شاتل میآد تا 50 گیگ برای سرویس 128 نامحدود سرعت بالاتر ارائه میکنه؟ بعد، اون محدودیت 16 و 7 رو کی اعمال میکنه؟ این که نقض غرض میشه. تا 20 - 25 گیگ رو میشه قبول کرد. اما من هم اگه جای این ISPها بودم نمیاومدم واسه سرویسی که دارم هزینهاش رو به مخابرات و شرکت زیرساخت میدم، اشانتیونی بذارم که طرف با سرعت بالاتر بیشتر از حجمی که سرویسش قرار بوده بده، دانلود کنه.نقل قول:
ولی به هر حال، جدای از بحث بالا، من چون خودم تجربه استفاده از سرویس نامحدود شاتل و آسیاتک رو نداشتم، اون نظر چند تا پست قبلم رو که از روی مشخصات سرویسای خود اون شرکتا برداشت کرده بودم، پس میگیرم.:n01:
شاید یه علت دیگه این برداشت غلط من این بود که سرویس 1مگ نامحدودی که ما تو محل کار از پارسآنلاین داشتیم تا همین 2 هفته پیش خیلی خوب بود. سرویس بدون محدودیت روی سرعت 1.75مگابیت بسته شده بود. بدون محدودیت دانلود. یعنی تا همین 2 هفته پیش، پارسآنلاین سرویسهای نامحدود 1مگ و 2مگش رو رو سرعتای حداقل 1.5 برابرش میبست بدون محدودیت. اما از 2 هفته پیش اومده برای این سرویسا هم مثل سرویسای نامحدود پایینتر، محدودیت گذاشته. حالا ما تا 80 گیگ اول سرعتمون 5مگه. از 120 گیگ که رد بشیم میآد روی 1.25مگ. همین اواخر هفته پیش یکی دو روز سرعتمون اومد روی 1.25مگ (حدود 150 کیلوبایت). گر چه دوباره سرعت برگشته به همون 5مگ الآن.
موافقم. خیلی سیستم گزارشدهیش ابلهانه است. یه چیزی شبیه مشکل شما واسه منم پیش اومده بود چند وقت پیش. البته نه دقیقاً به این صورت. واسه من گزارش رو میداد. اما گزارش مصرف یه بازهای این وسط وجود نداشت. حالا یا حذف شده بود، یا به دلیل مشکلات فنی اصلاً ثبت نشده بود نمیدونم.نقل قول:
من الآن، با دو تا سرویس تست کردم. یکیش از اول ماه رو نشون میده. اون یکی فقط از 16 بهمن به بعد رو. ماههای قبلش رو هم کلن نداره.
راست میگی. اینو نمیدونستم. البته آخرش هم نتونستم بفهمم که این یه فایله داره با 4 کانکشن همزمان دانلود میشه، یا برای شبیهسازی حالت معمول استفاده از اینترنت برای وبگردی، 4 تا فایل رو داره همزمان دانلود میکنه.نقل قول:
سلام من خودم 128 نامحدود شاتل دارم و تو این 8 روزی که گرفتم نزدیگ 28 گیگ دانلود کردم و هنوز سرعتم پایین نیومده و رو همون 95 هستش :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که خیلی خوبه. امیدوارم که همچنان ادامه پیدا کنه.:n01:نقل قول:
راستی شما امضات سرویس 2 مگ محدود پارس آنلاینه؟!:n13:
بله سرویس دو مگ محدود پارس هستش که البته با فیلترشکن گرفتمش :n16:نقل قول:
اکثرا از همه شرکت ها نت داشتم و میدونم وضعشون چطوریه
خوش به حالت :n04: من 512 حجمی دارم به زور 80 تا بهم سرعت می دهنقل قول:
اگه تو شهرتو فن اوا سرویس میده از فن اوا بگیر سرعت خوبی میده بهت اینم تست سرویس 1 مگ فن اوا که قبلا داشتم :n16:نقل قول:
نه فن آوا نداریم.در واقع شانس نداریمنقل قول:
از کدوم شهری شما؟؟؟ ببین های وب هم خوب سرویس میده اگه تو شهرتون باشهنقل قول:
من اینقدر دنبال اینترنت تو این شهر خراب شده گشتم که آمار همه چی رو دارم دیگه:n02:نقل قول:
نه های وب داریم نه فن آوا البته شانس هم نداریم:n09:
دوستان وزیر ارتباطات گفته بود 20 درصد تخفیف اینترنت تصویب شده ولی شرکت های pap هنوز اجرایی نکردند. کسی اطلاع داره کی
این تخفیف اعمال می شه؟
ظاهراً قزوین وضعیت اینترنتش خوبه. چون هم شاتلت خیلی توپه، هم این پارسآنلاینت. تازه دیدم تو یه پست دیگه هم گفته بودی که فناوا هم خوبه.نقل قول:
اصن از پارس نگیر پشیمون میشی همش مشکل داره 30 گیگ چیه 10 گیگ مصرف کنی سرعتت 1/3 میشه دوباره 10 تا بگیری میاد رو سرعت معمولی مذخرف کردن این حجم منصفانشو شاتل الان سره :n03:نقل قول:
محدودشو نمیدونم من نامحدودم
یجا خوندم یکی گفته بود همون 25درصاد حجم آپلود رو که رایگان میدن در واقع همین تخفیف قیمت ها هستش!!نقل قول:
فرقی نداره... چه یه فایل باشه چه چهار تا... مهم تعداد کانکشنه و مقصد (destination) هر کانکشن... :n01:نقل قول:
چند وقته سرعتم پايين اومده . از هر جا اينترنت ميگيرم اولش خوبه بعدش گند زده ميشه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
256 محدود دارم
10 روز هست سرعت شب ها پایین اومده. برای من روز ها خوبه.
البته فکر می کنم ایشون منظورش سرویس 256 نامحدود بوده نه 128! ولی در مورد شاتل موافقم... به نظر منم بهتره اول در مورد شاتل تحقیق کنی و همین طور نامحدود مخابرات (اگه تو شهرتون هست) بعد بیای سراغ پارس...نقل قول:
بعدشم کلاً حجم از سرعت خیلی مهمتره!!!! سرعت یه اینترنت 1Mpbs درست و حسابی برای هر کاری کافیه. تازه اگه یه مگ رو روی تک کانکشن بده از این 9 مگه پارس خیلی هم سریعتره!!!!
زیر 20 گیگ برا نامحدود واقعاً یعنی هیچی!!!
اینم یه تست تک کانکشن و یه تست مولتی کانکشن با اختلاف چند ثانیه از سایت leaseweb.net که تو هلنده: (256 نامحدود ساعت 1:50 بعد از ظهر)
چرا باید اینقدر بین تک کانکشن و مولتی کانکشن فرق باشه؟؟ آخه چرا تک کانکشن اینقدر نوسان داره؟؟ دیروز تا ساعت 6 بعد از ظهر تک کانکشن همین سایت راحت 370 بود بعد دوباره گند خورد توش..
حالا شما هی دلتون رو به 9 مگ خوش کنید.. شرط می بندم تک کانکشن همه سرویسا همینه!
سلام
برای دانلود شبانه رایگان باید dc کنیم و مجددا وصل بشیم ؟
یا اینکه از ساعت 2 به بعد به طور اتوماتیک رایگان محسوب می شود ؟
لازم به dc نیست . خودش خودکار رایگان حساب میکنهنقل قول:
1روز ونصفی از ثبت نام من میگذاره ولی تا فعلا خبری نشده
معمولا چقد طول می کشه؟؟؟؟؟؟
کاهش 20 درصدی تعرفه حجم اینترنت کاربران کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه حجم استفاده از اینترنت ارائه شده از طریق فناوری ADSL را برای کاربران نهایی نیز به میزان 20 درصد و به صورت یکنواخت در کلیه سطوح کاهش داد.
سطوح تعرفه بازه حجم ترافیک برمبنای گیگابیت تعرفه هر گیگابایت ملاحظات سطح اول 5 > حجم> 1 36000 - سطح دوم 10 > حجم> 5 28000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول و مابقی مطابق تعرفه سطح دوم سطح سوم 20 > حجم> 10 24000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم و مابقی مطابق تعرفه سطح سوم سطح چهارم 40 > حجم> 20 20000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم، بیش از 10 تا 20 گیگابایت مطابق تعرفه سطح سوم و مابقی مطابق تعرفه سطح چهارم سطح پنجم 40<حجم 16000 تا 5 گیگابایت مطابق تعرفه سطح اول، بیش از 5 تا 10 گیگابایت مطابق تعرفه سطح دوم، بیش از 10 تا 20 گیگابایت مطابق تعرفه سطح سوم، بیش از 20 تا 40 گیگابایت مطابق تعرفه سطح چهارم و مابقی مطابق تعرفه سطح پنجم
البته اینها رو با هزینه برقراری و نگهداری جمع کنید
جدول نرخ ھای مصوب برای برقراری و نگھداری ماھیانه
ھزینه برقراری و نگھداری ماھیانه
(ریال)
نرخ بیت (کیلوبیت
برثانیه)
64 کیلوبیت بر ثانیه 20000
128 کیلوبیت بر ثانیه 22500
256 کیلوبیت بر ثانیه 30000
512 کیلوبیت بر ثانیه 45000
1024 کیلوبیت بر ثانیه 75000
2048 کیلوبیت بر ثانیه 120000
از این حرفا زیاد زدن ولی تا فعلا خبری نشدهنقل قول:
سلام دوستان من از طریق سایت پارس ثبت نام کردم واسه adsl
بعد امروز از نمایندگی شهرمون تماس گرفتن گفتن به این شماره کارت********** پول واریز کن نتت فعال شه ضمن من چن از شرکت دیگه اکانت داشتم اینطور نبود خیلی راحت بود پعداز ثبت نام یوزر .پسورد میدادن بعد از طریق پنل سرویس میخریدی
ایا شرایط پارس اینگونه می باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n13:
من که اصلا با این طرز قیمت گذاری موافق نیستم. اگر هم قیمت ها به زور این مصوبه پایین بیاد شرط میبندم در عوضش کیفیت 3 برابر افت میکنه.نقل قول:
به نظرم اگه یه شرایط رقابتی و برابر برای همه ispها فراهم کنن و پهنای باند رو بدون رانت به ispها بفروشن خود به خود قیمت خیلی بیشتر از این ها پایین می آد!
سلام
دوستان اپ سا ی فون اندروید برای شما هم از کار افتاده؟؟
لطفا اگه اپ جایگزین خوبی میشناسین توی پی ام بهم معرفی کنین
ممنون
آخه این شرکت های خصوصی به جز سودجویی و پشتیبانی ضعیف و سرعت کم چی دارن؟ شاید باور نکنین من از مخابرات اردبیل میگیرم 1 مگ 4گیگ ماهی 18 تومن سرعت دانلود 500 کیلوبایت هم شبانه هم روزانه ثابت.الان حدود یک ساله هر شب 12 گیگ دالنود میکنم!!!!!!!!
الانم 4 تا هارد 4 ترا پر کردم پر از ارشیو بازی فیلم انیمیشن و......................:n20:
عزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .نقل قول:
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه :n09:
15000 تومن پول رانژه هست همین.مواظب باش ازت پول بیشتر نگیرننقل قول:
فک کنم توی مرکز مخابراتیتون فقط شما از پارس نت میگیرین که انقدر سرعتتون خوبه! مال من امروز وصل شد و به معنای واقعی کلمه افتضاحه! 256 محدود سرعت 21 کباوبایتنقل قول:
عزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه
همانطور که گفتید این مشکل از مرکز مخابرات شما هست و بصورت سراسری و بر روی پارس انلاین افت سرعت وجود نداردنقل قول:
سلام . دوستان من با اینکه 512 دارم ولی سرعت دانلود پایین هست . مشکل از خطوط خودم هست یا اینکه مودم ؟ چون از اولم که گرفتم سرعت دانلود در شب نهایتش 70 میشد الان 30 میده !
512 محدود ؟نقل قول:
والله من از 2تا مرکز مخابراتی دیگه هم پرسیدم وضعیت پارس همینجوری داغونهنقل قول:
همانطور که گفتید این مشکل از مرکز مخابرات شما هست و بصورت سراسری و بر روی پارس انلاین افت سرعت وجود ندارد
بله .الان هم snr رو چک کردم 8.5 دسی بل بودنقل قول:
گفتن رایگان هست مبلغی از من نگرفتن فقط چقد طول میکشه چراغ adslروشن بشه از طرف شرکت پارس -معمولا چن روز زمان میبره؟؟؟//نقل قول:
یک هفته کاری
نقل قول: