میشه به جای این که خودمون پچ کنیم پچ شدشو بخریم؟نقل قول:
میشه به جای این که خودمون پچ کنیم پچ شدشو بخریم؟نقل قول:
میشه ولی الان نه چون هنوز پچی براش نیومده که فروشنده بهت بفروشه!!وقتی مطمئن شدی که پچ بازی مورد نظرت اوده به فروشنده بگو برای lt+3 میخوام بازی رو تا بتونی با کنسولی که lt+3 رو روش ریختی بازی کنی.نقل قول:
جناب MITAJOON از جوابتون به سوال قبلیم خیلی سپاسگذارم :20:
من با جایی که ازش کنسولم رو خریده بودم تماس گرفتم بهم گفت این LT 3 که الان اومده مال کنسولای Fat هستش نه اسلیم، گفت برای اسلیم 2 هفته دیگه میاد.
مگه فرقی میکنه؟
دوستان خوب هممون دسته جمعی سر کاریم.
باید بشینیم بازی هارو دوباره پچ کنیم که پچ هاشونم اکثرا نیومده که البته گفته بود میاد.!!!
aBGX360هم نیومده که خودش یه مشکل بزرگه.
پچ کردن دستی هم که خوب کار سختی ولی من در تلاشم امروز فردا آموزش کاملشو بزارم.
آفلاین باز ها اصلا آبدیت نکنن فقط دردسر داره براشون.
آنلاین باز ها هم که خوب بازی های کپی پشتیبانی میشه و بازم توصیه میکنم صبر کنید تا همه بازی ها پچ بشن.
----------------------------------------------------
با اجازه.نقل قول:
بله کلا از زمین تا آسمون ساختار درایو ها فرق میکنه حتی سری فت هر درایوشCFWمخصوص داره. و فعلا برای اسلیم ها نیومده باید صبر کنید
خواهش میکنمنقل قول:
بله فت با اسلیم فرق میکنه درایو های اسلیم جدیدتره و خب ه-ک کردن اونها زمانبره.معمولاً فریمور کپی خور شده اول برای فت ها میاد بعد برای اسلیم ها.باید صبر کنید تا برای اسلیم هم بیاد بعد اگه پچ بازی های جدید انشالله تا اون موقع اومده بود،بدید براتون LT+3 بریزن.فعلاً صبر کنید.
ویرایش
ساجد جان من پست رو که زدم متوجه جواب شما هم شدم شرمنده:10:
تعجب نکنیدا:اما فردا می خوام برم xbox رو بدم آپدیت کنن.کجا برم؟توپخونه یا هرجای دیگه .ما شهرک اکباتانیم میشه غرب تهران کجا رو سراغ دارین؟قیمتش چنده؟
دوستان برای پچ کردن بازی های متناسب باLT+3تاپیک آموزشی زدم که با استفاده از اون میتونید بازیهاتونو پچ کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------
اینجور سوالارو نپرسید!!!!!نقل قول:
آقا میثم کارشون درسته+سایتش:
آقا یه مشاوره بدید
من فقط آفلاینم البته در آینده نزدیک ما هم لایو باز میشیم:27:
ولی الان من چیکار کنم
اسلیم دارم
lt2 داره بازی های جدید و قدیمی مثلا مال 2010 رو هم دارم
میدونم اون 2010 اگه آپدیت کنمو و ه-ک جدید رو بریزم احتیاجی به پچ نیست
ولی بقیه جدیدا واس پچ کنی منم که درایو ندارم که بخوام خودم رایت کنم واس دوباره بخرم
حالا من چکار کنم آپدیت کنم یا نه؟
من ازین میترسم که بازیه ای جدید مثل مکس پین رزیدنت اویل هیتمن و غیره واسه ال تی 3 بیان که حتما اینجوریه؟
دیگه نتونم بازی های الان رو بازی کنم
میدونم سوالام گنگ هستن:31: ولی جواباتون شفاف باشه:11:
سلام
دوستان یک Xbox مدا Arcade برای 2009/10 هست که خیلی کم کارکرده در حد آکبنده الان بخام بفروشم چند بدم خوبه ؟
هارد نداره مموری 256 روش هست .
یک دونه هم کیتکت باهاش هست .
لطف کنید به من اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
اصلا اکبند هم باشه 250 تا 350نقل قول:
سلام
دوستان یک Xbox مدا Arcade برای 2009/10 هست که خیلی کم کارکرده در حد آکبنده الان بخام بفروشم چند بدم خوبه ؟
هارد نداره مموری 256 روش هست .
یک دونه هم کیتکت باهاش هست .
لطف کنید به من اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
بستگی به خریدار و شهرتون داره
+
کینکت هم شاید 130 تا 150 بکنه
دوستان برای اپدیت من فروشگاه next jen (nextjen.ir رو به شما پیشنهاد هم خیلی ارزونتر از بقیه می گیره و هم کارشون عالیه و بچه های خوبی هستند!تازه مرکز شهر هم هست!(نزدیک میدان ولیعصر)البته من برام سودی مداره ولی واقعا کارشون خوبه و من فردا دارم می رم پیشش بریزم lt3.0!
دوستای عزیز من رایتر iHAS دارم.
بازی هایی که خریدم مثل Forza4 - AC Revelation و ... که به صورت 97% رایت شدن و تو بازی یکدفه پیغام Disk not Authorized میدن رو میشه ازشون Image گرفت بعد با برنامه دستکاری کرد و با رایتر iHAS به صورت Full رایت کرد؟ یا حتماً باید Image کامل اون بازیو دانلود کرد؟
ممنون:11:
خودت فکر کن میشه؟:13:نقل قول:
از یه چیز خراب یه بار درست رایت کنی خب همون چیز خرابه رو تو یه کپی ازش گرفتی همین:27:
باید فایل iso اونارو از اینترنت یا جای دیگه گیر بیاری:46:
ببین اگه آفلاین بازی میکنی هیچ نیازی بهlt+3نداری حتی اگه بازی های جدید همxgd3باشند و داشبرد جدید بخوان با همونlt+2قابل اجرا هستند.lt+3برای لایو باز هاست و معدود افرادی که نمیتونن باlt+2بازی کند.نقل قول:
من توصیه میکنم هیچ آفلاین بازی بهlt+3آبدیت نکنه
-------------------------------------------------------------
دوست عزیز تاپیک مربوطه:نقل قول:
-------------------------------------------------------------
اگه آفلاین بازی نریز!!!نقل قول:
-----------------------------------------------------------
خوب حتی اگه پچ بشه از لحاض امنیتی کار درست درمونی نیست.بهترین راه100رایت شده هست باfwمخصوصc4برای درایو ها!!نقل قول:
یعنی بازیهای جدیدی که در راه هستن اگه داشبورد 14699 بخوان بازم با lt+2 اجرا میشن؟ :18:نقل قول:
ببین اگه آفلاین بازی میکنی هیچ نیازی بهlt+3نداری حتی اگه بازی های جدید همxgd3باشند و داشبرد جدید بخوان با همونlt+2قابل اجرا هستند.lt+3برای لایو باز هاست و معدود افرادی که نمیتونن باlt+2بازی کند.
من توصیه میکنم هیچ آفلاین بازی بهlt+3آبدیت نکنه
خوب بله چرا نشن اگه قفل جدیدی بسازن که خوب هیچ ولی اگهxgd3باشن اجرا میشن.مثل وضعیت فعلی کنسول من.هیچ فرقی نداره اون داشبرد فقط از لحاض امنیتیdea.binرو تغییر میده و کار خاصی نمیکنهنقل قول:
آهان! من فکر کردم اپدیت جدید داشبورد، lt+2 رو کلا میپرونه
حواسم نبود
مگه داشبور 14699 فایل DAE.BIN رو عوض نمیکنه ؟ من تو سایت C4 خوندم که عوض میکنه ... و اگه عوض کنه مجبور میشیم LT 3 بریزیم چون بعد از عوض شدن DAE.BIN دیگه بازیهای AP2.5 اجرا نمیشن ... پس آفلاین بازها هم آپدیت میخوان ...
بله کسی نگفت عوض نمیکنه عوض میکنه.اینهمه روش tuو پاک کردن کش هم برایdea.binهای آبدیت شده اومده دیگه پسر: دینقل قول:
حتی من با پچ کردن بازی روی lt+2هم تونستم یه بازی رو اجرا کنم.
c4خیلی کارش لنگ زده رو این فریم ویر جدید ولی با آبدیت بهLt+3درست نمیشه و بهترین موقعیتlt+2هست برای آفلاین باز ها هر چند بعضی مشکلات توlt+3برای بعضی ها حل شده ولی خوب ارزش آبدیت نداره
روش کش و تایتل که جون کندنه !
ولی اینکه بازی های پچ شده رو LT2 هم اجرا میشه دیگه خیلی حرفه !! پس یعنی برا چی LT 3 رو داده بیرون ؟
نه اصلا با عقل من هم نمیخونه.اون پچ مخصوصlt+3هست و اینکه رویlt+2جواب داده خیلی عجیبه.به نظر من قطعا به خاطر پچ نبوده و نمیدونم چی کار کردم که جواب داده.نقل قول:
Lt+3هم برای پچ کردن یه سری بازی ها هست با پچ مخصوص متناسب باlt+3
الان بهترین نتیجه اینه که:
1-آفلاین باز توlt+2بمونه.
2-بهترین روش برای اجرای بازی رایت با بورنر مکس و پاک کردن کش,tuهست.
ببینید ما توlt+2با تغییرdea.binیه سری مشکلات داشتیم که بعضی بازی ها برای بعضی ها اجرا میشد برای بعضی ها نه.الان که وضعیت چند نفر رو هم پرسیدم و بررسی کردم دیدم کما کان توlt+3هم همین مشکل هست و در نتیجه بهتره توlt+2بمونن.
ظاهرا بهترین روش همون برنر مکس و تایتل و کش هست .
اینطور که به نظر میاد ، LT+ 3.0 تفاوت چندانی نداره و تنها فرقش اینه که تو لایو استیبل ــه...
امروز فردا سرم شلوغه ، پس فردا میزنم خبر میدم...
برادر این استدلال شما کاملاً درسته و در عین حال چیزیه که هر بچه ای می فهمه :دینقل قول:
منم فهمیده بودم اینو برادر.:13:
اما تو برنامه Iso2God یک قسمتی هست که میاد قسمتی که باعث افزایش حجم بازی های XGD3 میشه رو حذف میکنه. خود برنامه بهش میگه Padding
و ازونجایی که ابن بازیا کامل هستند و مشکلی نو مراحل و اینا ندارند گفتم شاید اون قسمتی که رایت نمیشه چیزی باشه که بشه با یک برنامه برش گردوند و پچش کرد.:20:
نمیشه:دینقل قول:
خوب چون کلا97درصد رایت شده 97درصد توی دیسک موجود است و اصلا ما بقی حجم وجود نداره که بشه برگردوند و اینا.
دوستان پچ skyrim اومده؟
اگه منظورتون پچ هست خوب بایدlt+3بریزید و بعد طبق این آموزش پچ کنید:نقل قول:
ولی اگه منظورتtitel updateهست خوب بله اومده:
مرسی دوست عزیز.منظورم اینه که اگه lt 3 بریزم میتونم همونجا پچشو بخرم؟نقل قول:
اخه هر وقت خواستم پچ کنم موفق نشدم :13:
ممنون :10:
بله میتونه نشخه پچ شده شو بخری و پچ اش اومدهنقل قول:
سلام
من تازه کنسول رو خریدم و هیچی راجع بهش نمیدونم ( کاملا noob :31: )
اولش که یک دیسک گذاشتیم رفت تو حالت آپدیت و به اصطلاح صفحه سفید..؟؟!!
15 تومن خرجش شد تا درستش کنند
الان هم بازی NFS : HP رو گذاشتم میگه disk not support
بیشتر تاپیک ها رو گشتم ولی چیزی که دنبالش بودم رو پیدا نکردم
ممنون میشم توضیح بدید :40:
دقیقا چند وقت پیش اون15تومن رو گرفتن؟نقل قول:
ورژن داشبردتون چیه؟
راهنمای:
چگونه از ورژن داشبرد فعلی خود اطلاع پیدا کنیم؟
2-بدین منظور در محیط اصلی داشبرد مسیر زیر را طی کنید.در آخر کدی که رو به روی کلمهDنوشته شده است ورژن داشبرد شماست:(از چپ به راست)
SETTING-SYSTEM-CONSOLE SETTINGS-SYSTEM INFO
همین چند روز پیش ( طرف آشنا بود )نقل قول:
الان کنسول اینجا نیست ولی فکر کنم 13599 باشه
دقیقا چند روز پیش؟نقل قول:
مثلا 3 یا 4روز یا بیشتر؟
نگفت چه فریمویری ریخت برات؟
اگه3.4 روز بیشتره خوب باید بری نسخه پچ شده بازی رو بخری یا پچ کنه.که توصیه میکنم بری پچ شدشو بخری در اینصورت حل میشه.(باید بگی برایlt+2پچ شده باشه(البته همون1.91خودمون)
ولی اگه از 3.4روز کمتره باید بازم پچ کنی منتهی با یه روش دیگه که در اینصورت باید به فروشنده بگی برایlt+3پچ کنه
نهنقل قول:
قبل از این بود که پچ lt+3 بیاد
حالا این پچ برای دستگاهه یا باید هر بازی رو پچ کرد .... ؟؟؟
لینک آموزش پچ کردن lt+3 رو داری ....؟؟؟
این تاپیک تو امضات هم فکر کنم برای هر بازی باید انجام بشه نه ... ؟؟؟
خوب ببین ما الان باید بدونیم فریم ویر ات چیه؟نقل قول:
اصلا کنسول شما اسلیم هست یا فت؟
با توجه به اینکه تازه خریدی باید اسلیم باشه پس lt+2داره و اون لینک پچ به کار تو نمیاد.
برای اینکه بازی هارو برایlt+2پچ کنی این تاپیک آموزش هست:
نه ، کنسولم فت هست ، کارکرده خریدمنقل قول:
ویروس جان شما بین پیغمبر ها دقیقاً جرجیس رو انتخاب کردی!!!نقل قول:
شش تا بازی هستن که مجهز به قفل امنیتی معروف به ap2.5 هستن که این بازی NFS:HP هم یکی از همین بازی هاست.این شش تا بازی + بازی های جدیدی که معروف به XGD3 هستن هربار و متناسب با هر فریمور باید پچ بشن.احتمالاً اگه بازی پچ شده متناسب با فریمور دستگاهت رو که حدس میزنم LT+2 باشه رو بریزی درست شه منتهی قبل از این کار یه بازی دیگه ترجیحاً قدیمی رو تست کن تا مطمئن شیم کپی خور دستگاهت همچنان سالمه.
ضمناً این بازی NFS رو دیگه تو کنسولت نذار چون ممکنه کنسولت رو فلگ کنه.یعنی شناسایی کنه و تو یه فرصت ناغافل بن بشی و نتونی دیگه از مزایای محیط لایو استفاده کنی.
این فورزا 4 اصلا جواب نمیده روی ال تی پلاس 3 موندم تو خماریش پچ هم کردمش ولی بی فایده اس از روی فلش که نمی خونه دم به دقیقه هم که هنگ می کنه توی لودینگ... چی کار کنم؟ 100 درصد از کجا گیر بیارم آخه من الان مگه جایی هست که به خودش زحمت بده بازی رو مکس بورنر رایت کنه؟
QUOTE]
شدیدا منم نیاز دارم بگین از یه جای معتبر بگیریم:41::11:نقل قول:
ولی واسه من خیلی خیلی اررور ش کم شده:46:
تقریبا هفته ای یه بار اونم تو منو هاش نه وسط بازی ولی بازم ضد حاله:18:
بیشتر توضیح بدید! یعنی الان من که میخوام لایو بازی کنم (فعلا این بازی ها رو میخوام بازی کنم>>> FIFA12 - COD modern 3 - Assassins Creed Revelattons- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نمی تونم با Lt+3 با خیال راحت برم لایو؟نقل قول:
این داستان پچ کردن بازیها چیه؟ همونجایی که برم واسه LT+3 رو بریزن میتونه همه بازیها رو واسم پچ کنه؟سایتی سراغ دارین که بازی ها رو به صورت پچ شده مناسب برای محیط LIVE و LT3 به صورت اینترنتی بفروشه؟
فعلا تا اومدن ورژن جدید Abgx باید بازی های AP2.5 و XGD3 رو دستی با فایل های توپولوژی پچ کرد. روش کار هم خیلی ساده هست.نقل قول:
این داستان پچ کردن بازیها چیه؟ همونجایی که برم واسه LT+3 رو بریزن میتونه همه بازیها رو واسم پچ کنه؟
دو تا فرمول برای بازی های AP2.5 و XGD3 این طوری هست :
A. Live / Play From HDD = Burner Max (100%) + Topology Patch
B. Play From DVD = Truncate (97%) + Topology Patch
فرمول آ :
اگه دیسک اورجینال بازی + درایو لایت آن iHAS + دی وی دی خام ورباتیم در اختیار دارین :
با روش 0800 از بازی اورجینال ایمیج 100 درصد بردارین
با XBC فایل توپولوژی رو به ایمیج بازی پچ بکنین
با XBC امیج رو رایت بکنین
فرمول ب :
اگه فقط دیسک بازی 97 درصد + DVD خام معمولی در اختیار دارین فقط مجبور هستین که از روی DVD بازی ها رو اجرا بکنین :
با ImgBurn یه امیج معمولی بر دارین
با XBC فایل توپولوژی رو به روی امیج بازی پچ بکنین
با ImgBurn رایتش بکنین
فرزا 4 استثنا هست که حتما باید با فرمول یک درست شده باشه.
واسه فورزا 4 یه نفر با مرام باید پیدا بشه تا فایل ISO ریپ شده 100 با روش 0800 v3 رو با تورنت شیر بکنه. این طوری بقیه که دیسک هاشون 97 درصدی هست شاید بتونن دیسکشون رو ترمیم بکنن.