من هم از نبودن گاراژ برای تیونینگ دلخورم...
چون که کلی پول دارم و نمی دونم چجوری خرجش کنم
حداقل اینطوری چند تا ماشین باحال می تونستیم درست کنیم
در کل جای گاراژ خیلی خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هم از نبودن گاراژ برای تیونینگ دلخورم...
چون که کلی پول دارم و نمی دونم چجوری خرجش کنم
حداقل اینطوری چند تا ماشین باحال می تونستیم درست کنیم
در کل جای گاراژ خیلی خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا پول رو دو جا به جيب مي نيم ديگه يه بار 250 هزار دلار از بانك زني گير مياريم يه بارم از اون پيگورينو به دست مياريم
نقشه های مخفی
به یک کافی نت @TW برید و پشت یه کامپیوتر بشینید. تو آدرس با تایپ کنید:
نقشه های سلاح ها، ضد گلوله ها، کبوتر ها و ... میان!کد:www.whattheydonotwantyoutoknow.com
کراسر جان برای 500 هزار تا سعی نکن زور بزنی . چون برات هیچی نمیاد.
بازی اورجینال داری؟ سریال نامبر معتبر داری؟ اگه داری که gfwl فعاله و آنلاینم هست میتونی اچیومنت میگیری . ولی اگه فعال نیست و سریال نامبر نداری و اورجینالم نیست و کلا بازیت کپی شدست نمیتونی هیچی بگیری .
فکر نکنم کروزر دنبال اچیومنت باشه!:13:کروزر گفت کهنقل قول:بعد شما میگی که اچیومنت؟ایشون منظورشون اینکه در این دو قسمت ما بیشترین پول رو به جیب میزنیم.:10:کد:كلا پول رو دو جا به جيب مي نيم ديگه يه بار 250 هزار دلار از بانك زني گير مياريم يه بارم از اون پيگورينو به دست مياريم
آها چون شما نسخه اورجینال داری میخوای بگی که شما دیگه بازی نکن.به درد نمیخوره.:27:
کسی اینو امتحان کرده ؟نقل قول:
اگه باشه خیلی باحاله ها !
آقا من 10 متر عقب تر و جلو تر و کل اون محدمده رو دیشب گشتم هیچ آیکون زردی وجود نداره دیگه خسته شدم نمی دنم اشکال از کجاست ممکن از بازی باشه پس چطور تا اینجای بازی تمام مراحل بدون هیچ مشکلی رد شد
اگر پچ 03/ 1 رو نصب کنم ممکنه مشکل نیو مدن آیکون زرد بر طرف بشه دارم پچ رو دانلود میکنم ولی نمی دونم تو کدوم قسمت بازی نصبش کنم لطفا راهنمائی کنید
راستی کسی save بازی از مرحله مانی به بعد رو داره یا جائی هست که بشه پیداش کرد
خب برو نزدیکاش یکم دور تر وقتی پیاده شد پارک کن ببین چی میشه.
شاید مشکل پچته . پچ ریختی ؟
ميگم اين ميشل دوست دختر نيکو چکارس؟ بهم زنگ زد ببرم با ماشين يه چرخي بزنيم يه مشروبي چيزي نرفتم دوباره زنگ زد گفت نيومدي گفتم باش ميام اما نرفتم عوضش بجاش رفتم پليسارو دست به سر کردم و از اين کارا...
ميگم بازي صحنه خفني هم داره مثلا بين ميشل و نيکو؟
تو فرودگاه ميشه هواپيما هم دزديد يا نه؟
اين پليساش هم همچين بگي باعرضه هم نيستن فقط بلدن ده بيست نفري بريزن سرت آشپالات کنن اگرنه يکي دوتاشون کاري ازشون ساخته نيست اونم تازه اگه فرار نکني اگه با ماشين باشي که عمرا بتونن بگيرنت حتي اگه چهار پنج تا ماشين باشن...
چطوری باید ماشینهایی رو که استیو رفیق بروسی میخواد براش ببرم؟