درسته برای منم مقدار حجم مصرفی از اونی که نشان میده بیشتر هست گویا هنوز این تغییر اعمال نشدهنقل قول:
Printable View
درسته برای منم مقدار حجم مصرفی از اونی که نشان میده بیشتر هست گویا هنوز این تغییر اعمال نشدهنقل قول:
- پشتیبانی که من سه بار از دیروز تا حالا زنگ زدم (تهران و شهرستان) گفتن دارن روش کار می کنند تا شبانه رو به راه شه (جاده در دست تعمیر)
- اما در مورد خرید سرعت بالاتر از صبا ، وقتی صبانت احمق بالای 128 به خانگی نمیده اینکار چه فایده ای براش داره؟!
من الان متوسط بین 35-60 تومن دارم ماهانه هزینه اینترنت میدم به صبانت برای 128 با حجم 10 تا 30 چون شبانه تا قبل از خرداد ماه سرعتش 30 بود و بعد یک ماه دوباره الان افتضاح شده و نمی تونم دانلودهام رو بزارم برای شب اون وقت یه بابایی یه 512 یا 1 مگ با حجم 3 یا 5 میگیره و ماهی 40 گیگ استفاده میکنه (چه صبانت چه پارس آنلاین) اونم فقط به خاطر اینکه ما خونگی هستیم و مثل بعضی ها نمی تونیم از بند پ و ترفند استفاده کنیم برای گرقتن سرعت بالا. الان داره در حق کی ظلم میشه؟!
مگه نمیشه از قسمت شارژ الکترونیکی 1مگ گرفت؟نقل قول:
نه بالای 128 رو انتخاب کنی مینویسه:نقل قول:
شما مجاز به انتخاب سرويس با سرعت 128 کيلو بايت به بالا نيستيد
من الان امتحان کردم و همچین مطلبی نیومد و تا پرداخت الکترونیک هم رفت و خودم انصراف دادم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . vatan download .com/images/gjnaqmycnbkgwqekfip6.jpgنقل قول:
عکس رو نتونستم ببینمنقل قول:
ولی شاید به خاطر اینه که من 3 سال پیش وقتی دانشجو بودم اینترنت 1 mg گرفتم و تو سابقم وجود داره و الان هم میتونم بگیرم .
سه تا فاصله بین لینک هست پاک کنی عکس میادنقل قول:
من 5 ساله مشتری صبانتم و هرسال سرعتها ماه رمضون خیلی پایین میاد و بعدش دوباره کمی بهتر میشه ولی مثل اینکه این دفعه قرار نیست سرعتها به حالت قبل یعنی 220 کیلوبایت برگرده اطلاعیه زیر بخونید و شبانه ها هم حالت اینترنت نا محدود داره
كاربران اینترنت نامحدود
اگر جزو مشتركین بدون
محدودیت استفادهی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال
میشود.
هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و
مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به
صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. برای افزایش
رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده
است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم
نمایند ممكن است مصرف بالای آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن
پهنای باند استفاده میكنید. این موضوع میتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس
شما را نیز در پی داشته باشد.
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل
استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای پر حجم نمی نمائید، این قانون شما
را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده
استفاده میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش
از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف شما برخی از اوقات
بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت
تكرار شود.
اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما
از سرویس های دیگر صبانت که مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این
صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا
مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن
است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی گمان، این کاهش سرعت در صورت
رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران
قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
]چیزی که عملا الان اتفاق افتاده و سرعتها از 220 کیلوبایت به 20 کیلوبایت کاهش پیدا کرده
دیگه کم کم دارم از دست این شل کن و سفت کن های صبانت خسته میشم و شاید دنبال یه شرکت دیگه برم
ولی به مسئولین صبانت و ریاست جدید توصیه می کنم سرعت ها رو به حالت قبل برگردونن چون
اولا: هر چقدر هم با کم نگه داشتن سرعت شبانه ، به این هدف نمیرسید که کسی قید اینترنت شبانه رو بزنه و بیاد از شما حجم بخره و با روزانه دانلوداشو انجام بده .تجربه اینو بخوبی ثابت کرده
ثانیا: بچه های اینجا حاضرا پول برق و استهلاک کامپوترو بدن ولی پول بابت خرید حجم به صبانت نمی دن پس خودتونو بی خودی خسته نکنید
ثالثا: با اذیت کاربراتون نتیجه ای جز کاهش کاربرای با سابقه و فسخ قرداد اونها عایدتان نمی شود که دودش اول توی چشم خودتون میره