یه سوال برای من پیش اومد .نقل قول:
من با معرفینامه دانشجویی اینترنت 512 گرفتم :31: از انجایی که دانشجو همیشه دانشجو نمی ماند ، تکلیف چیست ؟؟
همان معرفینامه قدیمی رو تحویل بده ؟؟
Printable View
یه سوال برای من پیش اومد .نقل قول:
من با معرفینامه دانشجویی اینترنت 512 گرفتم :31: از انجایی که دانشجو همیشه دانشجو نمی ماند ، تکلیف چیست ؟؟
همان معرفینامه قدیمی رو تحویل بده ؟؟
منم هيچ مشكلي در سرعت ندارم و الان دارم با 1.3 مگ دانلود ميكنم.نقل قول:
سرويس 1 مگ مشهد
وقتی وصل میکنم صفحه ای که فکر کنم مال شر کردن شبکه است میاد. چراغها ثابته. منطقه ما هم تحت پوششه. بعد از اینکه زدم برق چند دقیقه صبر کردم تا چراغها ثابت شد. علامت مثلث زرد رنگ که کنار ساعته هم نرفت. مدل مودم ۱۳۰ وای فای هستش.نقل قول:
دوستان این پیام چه معنی میده ؟ detected covert channel exploit in icmp packet
من وایمکس دارم و نود 5 من موقع اتصال این پیامو میده و مرتب مرورگرم که فرقی نمیکنه چی باشه دچار قفل کردن میشه .
با درود
مدت زمان استفاده از بسته های افزایشی وایمکس ایرانسل چند روز است.مثلا بسته 1 گیگ تا چند روز اعتبار
دارد ؟
ممنون
بسته های ایرانسل با هم فرق دارند مثلا یک ماهه که ۳۰ روز فرصت داری از حجم دانلودت استفاده کنی. اگه منظورت یک گیگ ماهانه است که ۳۰ روز است اما توجه داشته باشید که سرویسهای محدود، محدودیت حجم دانلود هم دارند و چنانچه قبل از اتمام دوره زمانی،ترافیکتون تموم شد اینترنت شما قطع میشود و باید حجم اضافه بخرید که فکر کنم هر گیگ ۶۵۰۰ تومان باشهنقل قول:
این بسته های ایرانسل هم هر چقدر ترافیک تو بسته ها بمونه به ماه بعد منتقل نمیشه.درسته؟
محتوای مخفی: شارژ وایمکس
اگر مجدد بسته نخرید تا اخر مهلت قانونی اش اعتبار دارد ،اگر بسته جدید بخرید به تعداد روز های باقی مانده از بسته قبلی با تعداد روز های بسته جدید مهلت استفاده از حجم باقی مانده میشه (و ماکسیمم 180 روز فکر کنم باشه)پنقل قول:
ربطی نداره , وقتی که اینترنت رو گرفتی دیگه فرقی نداره که دانشجو هستی یا نه , شرکتی که با اسمش گرفتی منحل شده یا نهنقل قول:
اگر هم نخواستی استفاده کنی قطع موقت کن و اگر هم خواستی کم سرعت تر استفاده کنی از 256 پایین تر نگیر که بالاتر از 128 باشه و دیگه نامه نخواد
اینو مشخص کنید نامه باسه تعویض مودم می خواد یا نمی خوادنقل قول:
:wac: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]