راستی منم به اقا محسن تبریک میگم ، انشاالله تو کنکور زندگی رتبتون 1 بشه ..
Printable View
راستی منم به اقا محسن تبریک میگم ، انشاالله تو کنکور زندگی رتبتون 1 بشه ..
منم تبریک میگم محسن جان من یکی منتظر خبر رتبه تک رقمیت توی کنکور امسالم .نقل قول:
محسن جان منم شدیدا دنبال اینم ببینم برنامه تو برای جمع بندی چیه هنوز برناممو نچیدم دوست دارم ببینم بقیه چکار میخوان بکنن تا الان اغلب بچه ها گفتن . شما هم اگه زحمتت نیست بعد از برنامه ریزیت یه نگاهیم به ما بکن:31:
شما میخواین هم مرور آخر رو استفاده کنین و هم منبع دیگه؟نقل قول:
راستی اینکه میفرمایین سر سنجش نتیجه پاینتری نسبت به آزمونی که از خودت میگیری به نظر من دلیلش اینه که شرایط خونه خیلی فرق داره علاوه بر اون استرس رو هم بهش اضافه کنین . مثلا من خودم توی آزمون قلم چی میانگین فیزیک رو 75 میزنم ولی توی خونه اگه بگم 90 میزنم دروغ نگفتم . اون 15 درصد دلیلش استرس اینجور چیزاست
بنظر من که رتبه 17 هزار منطقه 1 خیلی آسونه. 17 هزار منطقه 1یعنی 30هزار کشوری. فکر میکنم همه درسات رو 30 درصد بزنی این رتبه رو میارینقل قول:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
منم قبول دارم خیلی چیزا رو همه جواب نمیده من یه دوستی دارم که قرصایی مثل ولمن و روبیفن روش بی اثره:31:عوضش نیمه عمر روبیفن روی یکی دیگه 8تا 10ساعتهنقل قول:
اتفاقا من واسه همین در نظر دارم اگه تصمیم گرفتم استفاده کنم توی آزمونای جامع قلمچی استفاده میکنم
البته به قول شما بهترین کار اینه که با تمرین و تکرار این اتفاق بیوفته
محسن عزیز من از خدا می خوام همون چیزی که به نفعته اتفاق بیفته
چون سطح توقعات ازت رفته بالا احساس می کنم یه کم فشار بهت وارد میشه به همین خاطر گفتم مثل بقیه نگم
سلام. برنامه ی جمع بندیم:( سراسری 88 رو چند روز پیش زدم.)
3/2 : 87
3/5 : 86
3/8 : 85
3/11 : 84
3/14 : 83
3/17 : 88 خارج
3/21 : سنجش
3/24 : 87 خارج
3/28 : قلم چی
3/4 : قلم چی
ضمن این که روزهایی هم که آزمون جامع از خودم نگیرم، یه آزمون ادبیات و عربی جامع از خودم می گیرم.
بچه ها برای تنظیم وقت نقصانی نظراتتون چیه ؟
من میخوام اینجوری وقت بزارم
عمومی ها هرکدوم 15 دقیقه
ریاضی 1 ساعت
فیزیک 45 دقیق
شیمی 30 دقیقه
سعی کردم وقت ها رو رند در نظر بگیرم تا سر جلسه هی نخوام بهش فکر کنم
نظرتون چیه ؟
مجاز که میشین ولی فقط میخواین مجاز شین؟یا رشته خاصی رو دوست دارین؟نقل قول:
خوبه، اما خب سر آزمون نمی شه دقیقا بر طبقش عمل کرد. اینا یه کلیشه ی اجرا نشدنین که روی کاغذ می مونن!بهترین کار اینه که بدون وقت گرفتن خیلی سریع از روی سوال های وقت گیر رد شد و دور دوم روشون زوم کرد.نقل قول:
به اطلاع کلیه داوطلبانی که در نوبت سوم آزمون آزمایشی جامع مورخ 89/03/07 ثبتنام نمودهاند، میرساند که بنا به اعلام وزارت محترم آموزش و پرورش و به دلیل تقارن برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و
پرورش با نوبت سوم آزمون جامع در روز جمعه 89/03/07 ، تاریخ برگزاری آزمون آزمایشی جامع نوبت سوم به روز جمعه مورخ 89/3/21 تغییر یافت.
لذا، توجه داوطلبانی که قبلاً مبادرت به ثبتنام در این آزمون نمودهاند را به تاریخ جدید ( 89/3/21) برگزاری آزمون جلب نموده و به اطلاع میرساند هیچگونه تغییر دیگری در این آزمون ایجاد نخواهد شد.
شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان
سازمان سنجش آموزش کشور
کار خوبیه. من همیشه همین طور پیش می رم (واسه اختصاصیا). اینطوری با یه نگاه نیم ثانیه ای به ساعت دستمون میاد که چیکاره ایم.نقل قول:
به امیر : ممکنه واسه بعضی ها جواب بده. واسه من تو اختصاصیا کمک می کنه همیشه. ولی عمومی ها رو طور دیگه ای تنظیم می کنم.
کی مثل منه؟ من سرعت خوندنم سر آزمونا خیـــلی پایینه! اونقدری که 90% وقتم تو ادبیات و دین و زندگی و 80% توی شیمی صرف فقط خوندن سوال میشه! وقت فکر کردن ندارم. :41:
شما میخواین هم مرور آخر رو استفاده کنین و هم منبع دیگه؟
راستی اینکه میفرمایین سر سنجش نتیجه پاینتری نسبت به آزمونی که از خودت میگیری به نظر من دلیلش اینه که شرایط خونه خیلی فرق داره علاوه بر اون استرس رو هم بهش اضافه کنین . مثلا من خودم توی آزمون قلم چی میانگین فیزیک رو 75 میزنم ولی توی خونه اگه بگم 90 میزنم دروغ نگفتم . اون 15 درصد دلیلش استرس اینجور چیزاست
1-خب مرور آخر رو که ثبت نام کردم ضمننا فکر کنم چیز خوبی باشه چون سوالاش جدیده
2- اتفاقا من اصلا سر امتحان دچار استرس نمیشم ( حداقل خیلی کم میشم )ولی واقعا نمی دونم چرا اینجا خوب زدم فکر کنم با چندتا آزمون دیگه معلوم بشه