سلام
دوستان من فردا میخوام برم tv بخرم موندم بین sony ex720 و lg 57000 البته سایز 42
کدوم و بخرم ؟
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
دوستان من فردا میخوام برم tv بخرم موندم بین sony ex720 و lg 57000 البته سایز 42
کدوم و بخرم ؟
لطفا راهنمایی کنید .
من دوتا مدل از سامسونگ انتخاب کردم ...
اما مدلهای اصلی ...
یعنی :
46D7000
و
46D8000
حالا سوالم :
این مدلها کدوم مدلهای گارانتی دار میشن ؟؟
چون تو ایران اسمشون این نیست ...
سلام دوستان.
یک تیوی میخوایم
تیونر داخلی جیجیتال داشته باشه :31:
فول اچ دی باشه
از این سری اسمارت که میگن اینترنت میره باشه
با وایرلس موبایل بشه عکس و فیلم پخش کرد
46اینچ باشه بیشترم شد اشکال نداره
گارانتی دار باشه
LEDباشه
تا 2.300قیمتش باشه
از این سینما خانگی ها هم داشته باشه خوبه
ممنون
بی تعارف یه چیز میخوام بگم ... هر کی ناراحت شد دیوار زیاده ... شرمنده ... !
واقعا واسه دوستانی که اینجا دارن مثه (... !!) به هم میپرن متاسفم ... مثلا اینجا واسه راهنمایی کردن افرادی مثه منه که اطلاع درست و حسابی از tv ندارن ... ولی واقعا که آبروی این فروم رو دارید میبرید ... هی یکی چیزی میگه ، اون یکی با سند و مدرک یه چیز دیگه ، دوباره اولیه یه چیزی میگه و ...............................
بابا بسه دیگه ... هر کی ندونه خیال میکنه بعضی از شما بزرگواران سهام عمده ی یکی از این شرکتا رو داره ... بابا اصل تکنولوژی همشون یکیه که ... فقط تو هر مدل از هر شرکت رو یه چیزی تمرکز شده و متناسب با کیفیتش ارزش گذاری شده ... این دیگه دعوا نداره ... هیچ چیز کامل نیست ، که اگه بود بعد از اون دیگه محصوله جدیدی نمیومد ...
اینقدر تعصبی رفتار نکنید ... ال جی بده ... سامسونگ فلانه ... شارپ بهمانه! ... سونی .......................
اساتید واقعی (!) همیشه میگن مدل با مدل باید مقایسه شه ... نه مارک با مارک ! ... هیچ محصولی رو هم نمیشه بدون بررسی تایید یا رد کرد ... این دیگه بماند که بررسی هر محصول خودش چقدر کار میبره ... والا من از بعضی ها تعجب میکنم ... انگار تمام tvها رو ، دونه به دونه چک کردن و از نزدیک دیدن و باهاش کار کردن ...
اینقدر به این سایتای خارجی هم اکتفا نکنید ... من از tv سرم نمیشه ... ولی اون موقع که دوربین ها رو بررسی میکردم بارها به این مورد برخورد کردم که معتبرترین سایتای review دوربین دیجیتال به نفع یه مارک (عمدا نمیگم) رای میدادن ... اینم اضافه کنم که واسه ی خیلی از دوستان تفاوت بین مدل ها اونقدری نیست که بتونن متوجهش بشن (البته قصد توهین به کسی ندارم ... خودم هم جزو این دسته هستم شاید! ) ... البته نه اینکه اطلاعات درست و حسابی ندین ... ولی وقتی میبینین تفاوت خیلی ناچیزه دیگه اینقدر مته رو خش خاش (!) نذارین ...
امیدوارم دوستانی که اینجا واقعا دارن اطلاع رسانی میکنن و زحمت میکشن خودشون رو قاطیه اون دسته نکنن ...
تشکر از همه دوستان محترم :11:
اقا کسی نیست
ما یه تی وی میخوایم
قیمتش تا 2.300 باشه
LEDباشه
گارانتی داشته باشه
سینما هم روش داشته باشه
فول اچ دی باشه
اینترنت بره وایرلسم داشته باشه عکس و فیلمو با موبایلم بندازم روش.
گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه
46 اینچ باشه بیشترم بود اشکال نداره
خدا خیرتون بده انشالله.
بگو سامسونگ 46d6920 می خوام !
هم اسمارت داره ! هم 3d !
یه سینمای خانگی دادن روش ! 4 تا فیلم بلوری 30 تومنی ! دو تا عینک 80 تومنی !
دو و سیصد هم خریدم ! سینمای خانگی هم 400 تومن قیمتش بازار !
3 بعدی سامسونگ رو با هیچی عوض نمی کنم ! خیلی حال می ده بازی ها سه بعدی !
عالی بود هادی جاننقل قول:
حرف دل خیلیا رو زدی...
:10::11:
اق کمک کسی نیست ؟
سلام
دوستان من میخوام برم tv بخرم موندم بین sony ex720 و lg 57000 البته سایز 42
کدوم و بخرم ؟ چرا؟
لطفا راهنمایی کنید .