نه تلفنمون معمولیه . بیسیم نیست.نقل قول:
پریز تلفن ضد برق چیه؟:20:
فکر میکنم مشکل از شرکت یکم صبر میکنم اگه سرعت به حالت ا ولیش برنگش تماس می گیرم.
Printable View
نه تلفنمون معمولیه . بیسیم نیست.نقل قول:
پریز تلفن ضد برق چیه؟:20:
فکر میکنم مشکل از شرکت یکم صبر میکنم اگه سرعت به حالت ا ولیش برنگش تماس می گیرم.
مودمهای wireless معمولاً usb ندارند اگر هم داشته باشند برای اتصال پرینتر یا به اشتراک گذاشتن حافظه خارجی به کار می رود.نقل قول:
در مورد تعداد دستگاهها نمی شود اظهار نظر کرد. چون هر چه تعداد دستگاهها بیشتر بشود پهنای باند بینشان تقسیم می شود
ربطی به تعداد آنتنها نداره.
اما dsl-g31 یکی از مدلهای ساده asus هست چیزی شبیه asus wl-am604g هست ولی جدیدتره.
وایرلسش زیاد قوی نیست . ولی برای جاهای کوچک کافیه .
خوب من برای تو خونه می خوام. سرعت ADSL که تو ایران خیلی پایین تر از WIFI هست پس از این بابت نباید نگران بود. فقط کافیه که قطع و وصل نشه.نقل قول:
توی خونه دوتا PC دارم (هر کدوم تو یه اتاق) و یک لپ تاپ و یک آیفون. اگر مودم رو توی یکی از اتاق ها بزارم توی اتاق های دیگه هم جواب میده؟
راستی میدونم به این انجمن مربوط نمیشه اما یک کارت شبکه وایرلس هم می خوام. پایین ترین قیمتش چیه؟
شاید مودمتون مشکل داره
کارت شبکه وایرلس انواع اقسام مختلف دارهنقل قول:
فقط هرنوعی می گیرید سعی کنید درایور win7 داشته باشه که دچار مشکل نشوید.
ممنون ، یه کرک هم بی زحمت برا Advanced System Optimizer 3.0.560.4557 میذاری(با توضیح نحوه استفاده لطفا)؟من دانلودش کردم،کرکش خرابه.:10:نقل قول:
مرسی اما میشه بیشتر توضیح بدی در خصوص تنظیم کانال اکسس پوینت فکر کنم همین مشکل دارم چون اطرافم 3 -4 تا هست وبعضی موقع خودبخود شروع به خوردن ترافیک میکنه طوری که معلومه داره دانلود فایل انجام میشه.البته باید یه بار قطع ووصل کنکم تا درست شه.نقل قول:
تمام آپدیت عام هم رو off هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم یک Dlink 2640u خریدم. به نظرتون چیز مناسبیه؟ هر چی دنبال asus am604 wirless گشتم پیدا نکردم. هم پایتخت رفتم هم ایرانیان و هم بازار رضا! هیچ کس نداشت
راستی Dlink 2640 رو خریدم 57 تومن. خوب خریدم؟ گرون نداده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون ما فارسی تایپ کنید. چشای آدم با فینگیلیش در میآد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه تست از سایت Speedtest بگیر ، بذار ببنیم چی میگه!
-----------------------------------------------------------کد:www.speedtest.net
شما هم میشه کار بالا رو انجام بدین؟ ممنون . . .نقل قول:
-----------------------------------------------------------
Rutter رو ریست کارخونه ای کردی؟نقل قول:
پیشنهاد میکنم Ruter رو روی یه سیستم دیگه تست کنی. ببین وارد Setup میشه؟
1- سوال اول چی بود ؟!؟!؟!؟ ما تو این تاپیک سواتمون بیشتر از شبکه و برنامه هاس قد نمیده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- در ادامه صحبت دوستمون ، خوندن مطلب زیر از ویکیپدیا مفید خواهد بود:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF
حدودا قیمتش چنده؟ به نظرت درمقایسه با Asus-wl600g چطوره؟ ( البته اولین موردش که تابلو هستش تعداد USB هاست که asus دوتا داره.نقل قول:
1- همون دوشاخ تلفن هستش که داخلش یه کیت داره که اگه دوشاخ رو به پریز برق بزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم سکته نزنه و بجاش ، دوشاخ یا تحمل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شهید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
معمولا روی بدنه دوشاخ با عباراتی مشخص میکنن که پریز Anti-shock هستش. ( یه راهش اینه که دوشاخ رو بزنین تو برق اگه مودم سوخت میشه نتیجه گرفت . . .! )
جستجو جستجو . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-----------------------------------------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4464368&postcount=5483
مبارکه ، ایشالله همیشه چراغاش واست چشمک سبز بزنه . .. .نقل قول:
قیمتش رو نمی دونم. ولی من وقتی چیزی رو میخرم میگم ، تو دنیا واسه من بهتر از این نیست . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل قیمتش 140 دلار هست
رایان صبا زده زده 230هزار تومان:18:
با wl-600g خیلی فرق دراه بزرگترین فرقش این که مودم نداره روتر خالیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]