-
درود بر همگی دوستان به ویژه استاد علی آقای عزیز و دوست داشتنی.
گردن من از مو باریکتره.مدتها بود به سبب مشکلاتی که داشتم نمیشد بیام سر بزنم.همین صفحه رو که خوندم متوجه شدم خدارو شکر چراغ اینجا هنوز روشنه.درود بر شما و بقیه دوستان فعال.
عرض به خدمتتون این علی آقای ما یه دونه هستند.قدرشونو بدونین.بنده که بارها و بارها مزاحم اوقات شریف شدم و از راهنماییهاشون استفاده کردم.
ای دل غافل منم فایربردمو فروختم و فعلن با همون کانتیننتال خودم سر میکنم تا ببینیم داستان چی میشه.خداییش نگهداری دو تا ماشین فوق العاده سخت بود و فشار مالی هم اذیتم میکرد و بر خلاف میل باطنیم مجبور شدم ماشینمو بفروشم.
از این به بعد هم در خدمت هستم.تابستونه و وقت ازاد بیشتری دارم.
مخلص علی آقا.
-
سلام
دوستان عزیز دیروز یه تصادف داشتم که بعدا میام کامل براتون توضیح میدم.ولی الان یه مشکل دارم توی شرق تهران کسی صافکار خوب سراغ داره برام دوتا گلگیر سمت راست رو میخام برام صاف کنه.خوش قیمت باشه چون امروز بردم یکی میگفت که صاف کردنشون 700 و نقاشیش هم 500.
حالا میخواستم بدونم قیمتاش چطوره و کسی رو میشناسید که آتیشش کمتر باشه.
مرسی.خیلی اضطراریه هرچی زودتر کمک کنید ممنون میشم
شرح حادثه رو بعدا تو یه پست جدا میذارم.
-
نقاشی گلگیر با بتونه فراوون :n24:هر گلگیر تقریبا 150 -100
-
در این روزگاری که راحت طلبی و حساب سود وزیان و دودوتا چهار تا گریبان مردم رو گرفته و همه چی را با مقدار هزینه و سود و زیان قضاوت میکنن ، صرف هزینه و وقت بیشتر از حد معمول، واسه ماشینهایی که ما داریم یه جور از خودگذشتگی به حساب میاد.
حالا اینکه دوستان میان و اینهمه وقت صرف نوشتن تجربیات و مسیر کارهای خود میکنند واقعا جای تشکر و دست مریزاد داره.
حالا چند سوال: میشه موتور گازوییلی خشک مناسب با نوا رو خرید روی اون نصب کرد؟
دیفرانسیل ماشین من صدا میده،روی تهیه ی یه دف نو فکر کنم یا تعمیرش؟
قبلا یه سوال راجع به تکان دادن موتور هنگام روشن بودن پرسیدم که آقای کامارو هم لطف کردند و چندین راه حل احتمالی دادند دیدم عیب از ساسات حرارتی یا تنظیم دریچه ی هواکش است که نسبت به گرم شدن پاسخ نمیده و همجنان دریچه رو بسته نگه میداره.
حالا موتور تکان نداره ولی بوی بنزین خام میده نمیدونم چکار کنم؟(آخه مکانیک خوب نیست اینجا؟)
-
سلام
واقعا همين جوريه كه حميد جان ميگن. من كه قدر اينجا و الخصوص زحمت هاي علي آقا رو ميدونم. منم كه اين روزا درگير پمپ بنزينم. دوتا طرح دارم يكي استفاده از پمپ بنزين برقي نيسان. و بعد. هم تزريق الكل به كارب. نظرتون چيه؟!
-
از همه دوستان متشكرم. من هم از بقيه اعضاء چيزهاي زيادي ياد گرفتم و يكي از موارد مثبت اينجور كلوپها، به اشتراك گذاشتن تجارب و دانسته ها است تا بقيه هم استفاده بكنند.
جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر نبود كانتينانتال را ميفروختيد و پونتياك رو نگه ميداشتيد؟
البته نظر شخصي من اينه چون پونتياك بخاطر كوپه و اسپورتي بودنش جذابيت خيلي خاصي داره و فكر ميكنم جلوه بيشتري داشت.
جناب
من تا الان موتور گازوئيلي كه مناسب نصب روي خودروي سواري مثل شورلت باشه در ايران نديدم و نشنيدم كه كسي هم اين كار رو بكنه، ( فقط يكبار شنيدم كه گويا يكنفر در ايران موتور خاور 911 را روي بليزر سوار كرده!) چون واقعا حتي اگر پيدا هم بشه دردسرهاي زيادي از نظر فني و قانوني داره.
شايد اولين و تنها انتخاب براي تعويض موتور كه بشه روي اون حساب كرد، موتور وانت نيسان سايپا از نوع گازوئيلي باشه كه اونهم 4 سيلندر و داراي 2800 سي سي حجم و قدرت 93 اسب بخار هست كه واقعا براي بدنه سنگين نوا خيلي كم به حساب مياد، مضاف بر اينكه اگر مشكلات و دردسرهاي نصب اون روي شاسي و اكسل نوا رو در نظر نگيريم( درست كردن دسته موتورهاي جديد ، همخواني گلداني گيربكس شورلت با انتهاي سيلندر موتور نيسان و يا كلا تعويض گيربكس شورلت با گيربكس دستي نيسان، دسته گيربكس جديد ،درست كردن يك ميل گاردان جديد و مناسب ) انجام اين كار غير قانوني است چون تغيير در تعداد سيلندر امكان پذير نيست بخصوص كه تغيير سوخت هم در كار باشه و براي ماشينهاي ما كه كلي حرف و حديث براشون وجود داره مثل خودكشي به حساب مياد.
من شخصا ترجيح ميدم اگر روزي خواستم همچين ريسك بزرگي بكنم، بجاي يك موتور ديزلي كم بازده ، از يك موتور روز پرقدرت مثل 6 سيلندر خورجيني شورلت استفاده بكنم و با گيربكس دستي همان موتور كامل روي ماشين سوار كنم.
در مورد ديفرانسيال داستان زياده و اول بايد ببينيد كه صدا بخاطر چه عاملي هست؟
روغن كم داره؟
روغن مناسب نيست و كهنه شده؟
آب توي روغن وارد شده؟
بلبرينگهاي ديفرانسيال فرسوده شده؟
گراندويل و پنيون فرسوده شده؟
هركدام از اينها روش تعمير و يا تعويض خودش را داره كه با توجه به تشخيص تعميركار متخصص تعمير ديفرانسيال بايد انجام بشه.
ممكنه ديفرانسيال خودش هم سالم باشه و نيازي به تعويض نداشته باشيد.
در مورد كاربراتور چندين عكس از اون بگذاريد( در حالت روشن و خاموش) تا ببينيم از چه مدلي هست و چه وضعيتي داره؟
تشكر جناب
مشكل شما با پمپ بنزين چيه؟ چون نصب پمپ برقي فرقي توي كار كرد ماشين نميگذاره مگر اينكه موتور تيونينگ شده باشه و طبيعتا حجم بيشتري از هوا و سوخت را براي كار كردن لازم داشته باشه كه براي اضافه شدن سوخت به مقدار كافي از پمپ اضافه برقي استفاده ميكنن و البته بخاطر برقي بودن اين حُسن را داره كه بنزين با باز كردن سوئيچ و روشن شدن پمپ، سريع به كاربراتور ميرسه و موتور سريعتر روشن ميشه.
تزريق الكل به اندازه كافي ظاهرا به كار كرد بهتر و خوب موتور تاثير داره اما اينكه در دراز مدت تاثير منفي هم داشته باشه اطلاعي ندارم، ولي اين را خوب ميدونم كه مقدار زياد اون در بنزين باعث خاموش شدن موتور ميشه و اگر خيلي با بنزين قاطي شده باشه، موتور ديگه به راحتي روشن نميشه و بايد صبر كرد تا تمام الكلها تبخير بشه.( بيشتر اين بلا سر كساني مياد كه يه بطري الكل توي باك خالي ميكنن تا موتور بهتر كار بكنه!)
-
نقل قول:
جناب
من تا الان موتور گازوئيلي كه مناسب نصب روي خودروي سواري مثل شورلت باشه در ايران نديدم و نشنيدم كه كسي هم اين كار رو بكنه، ( فقط يكبار شنيدم كه گويا يكنفر در ايران موتور خاور 911 را روي بليزر سوار كرده!) چون واقعا حتي اگر پيدا هم بشه دردسرهاي زيادي از نظر فني و قانوني داره.
شايد اولين و تنها انتخاب براي تعويض موتور كه بشه روي اون حساب كرد، موتور وانت نيسان سايپا از نوع گازوئيلي باشه كه اونهم 4 سيلندر و داراي 2800 سي سي حجم و قدرت 93 اسب بخار هست كه واقعا براي بدنه سنگين نوا خيلي كم به حساب مياد
سلام
اول یه چیزی رو بگم که چند وقت پیش دیدم ؛ کم تر از یک ماه پیش بود که تو ظهر داشتم توی پیاده رو راه می رفتم که دیدم یک بنز 230 کنار واستاده بود و کاپوتش بالا بود و خلاصه داشت داخل ماشین کار می کرد...از روی کنجکاوی رفتم ببینم موتور ماشین چیه که دیدم بله ، دیزله!
بعد برای اینکه مطمئن بشم از خودش پرسیدم و تایید کرد...
یک انجین 5 سیلندر بالای 2000 سی سی که متاسفانه راننده مشخصاتی ازش نمی دونست...مثل حجم واقعی و سال ساخت و اینجور چیزا...
موتور توربو هم داشت...خلاصه من واستادم اونجا به سوال پرسیدن که گفت بیا بشین کنارم!!...آقا ماشین رو روشن کرد و بسم ا... اول بگم که چه صدای قشنگی داشت و دوم اینکه چه شتاب خوبی ، با اینکه دیزل بود ولی به لطف داشت توربو ، انگار پشت ماشین بنزینی نشستی....سواری بنز هم که دیگه جای خود...خلاصه یه دور کوچولو زدیم...
قیمت موتور رو می گفت 3 تومن که می گفت یه موتور دیگه هم داره که اون 6 سیلندر 3 هزار سی سی هست که می دم 4 تومن...
اما از این بحث بیایم بیرون کم و بیش موتورهای دیزل ژاپنی تو بازار هست که اتفاقا جدیدا بخاطر وضع جدید بنزین افزایش قیمت هم ظاهرا داشتن....این دوستمون که می گفت این ها موتورهای خوبی هستن و لوازمشون هم هست...
اما در کل من هم خیلی دنبال این قضیه بودم....تا حالا سه تا دیزل مناسب پیدا کردم...
یه بار هم رفتم یه گاراژ که طرف می گفت انواع و اقسام انجین دیزل بنز داریم ، از 2.5 به بالا...
من پیشنهاد می کنم نصب کنید ، چون این طرف خیلی ازش تعریف می کرد و در کل ذهنیت من رو در مورد موتور دیزل و مشکلات اون مثل نبود لوازم ، تعمیرکار ، مشکل نصب و خرابی و اینجور چیزا تغییر داد
-
بله درسته، چون توليد موتورهاي گازوئيلي بنز از قديم وجود داشته و اتفاقا بيشترين تعداد خودروهاي تاكسي در آلمان بنز هست كه اكثرا 5 سيلندر هستند( يك سيلندر بيشتر براي جبران كمتر بودن قدرت موتور نسبت به نمونه هاي بنزيني)
اما اينجا صحبت از خودروي آمريكايي است كه طراحي اون مربوط به دهه 60 و 70 ميلادي هست و مسلما پيدا كردن موتور ديزلي مناسب شورلت براي يك خودروي آمريكايي ناممكن هست و حداقل در ايران و شرايط فعلي امكان ناپذيره، و همانطوري كه قبلا هم گفتم سوار كردن موتورهاي ديگه بر روي خودروي آمريكايي نياز به تغييرات بسيار در دسته موتورها و دسته گيربكس و ميل گاردان و جعبه دنده و در ادامه سيستم خنك كنندگي و احتراق و جرقه زني و جنتها و كولر و هيدروليك فرمان و برق و...است
و بازهم در ادامه و بدتر از همه مشكلات قانوني كه عملا سد همه راه ها است....
-
سلام دو ستان.
من هم خدارو شكر تونستم به لطف علي آقا پمپ بنزين رو راه بندازم.يكي گرفتم جواب نداد. دومي از ماشين روشن باز كرد فرستاد. اول كه ديدمش از بس روغن روش خشك شده بود بدم اودم. وقتي با بنزين تميز كردم ديدم يه طرفش نوشته جي أم. يه طرفش زده ساخت كانادا. سريع بستم.جواب داد. روشن كردم شتاب عجيبي پيدا كرده كه دليلش رو نميدونم. از بعد تصادف فرمون درجا مي چرخونم صداي فيش فيش روغن هيدروليك مياد. ولي نشتي نداره. درجا يكم سفت شده. بعدم مشكل اصليم اينه كه به خاطر ضربه چرخ صافه ولي فرمون صاف نيست. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
-
ديدم كه تو يكي از سايت ها يه قوطي شيشه پاك كن گزاشته بودن و توش الكل و سوخت ماشين مدل كه توش نيترومتان هم هست ريخته بودن به يه پمپ شيشه پاك كن و يه سوزن مشعل مي پاشيد سر كاربرات. درمود پمپ هم دوتا دليل داشتم يكي همون روشن شدن سريع و دوم واسه اونايي كه بادامك ميل سوپاپشون سابيده.