یعنی نمیشه دو تا هارد تو device معرفی کرد فقط یکی میشه؟نقل قول:
اونو زدم F3 بود.
Printable View
یعنی نمیشه دو تا هارد تو device معرفی کرد فقط یکی میشه؟نقل قول:
اونو زدم F3 بود.
خوب مگه بین شبکه کردن از طریق لن فرقی بین پی سی و نوت بوک هست!!!!!!نقل قول:
مگر اینکه میخوواین با وایرلس این کار رو بکنین، که اونم نگفتین!
- - - - - - - - -
الان اگر 1 روز بگذره و کسی جواب نده، مدام نقل قول میکنین، بعد یه نفر که میاد وقت میذاره، اینطوری برخورد میکنین! انگار طلب دارین!!!!!!!
واقعا لیاقت میخواد ...
سلام
من یه مشکلی که هنگام روشن کردن سیستم دارم اینکه همیشه باید دکمه F1 رو بزنم
یکی از دوستان میگفت که از فلاپی درایوه ولی مشکلم حل نشد
سلامنقل قول:
یه تاپیک در موردش بود یا یه پست که من در حال حاضر یادم نیست ولی بدونید مشکل سخت افزاریه و ممکنه از باطری سیستم باشه.
سلامنقل قول:
همیشه باید برای بالا اومدن دکمه f1 رو بزنم !!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=362857
سلامنقل قول:
باطری بایوس رو عوض کنین .
بله دیدم و خوندم و می تونم بگم یکی از بهترین مقاله ها در مورد شبکه اس...نقل قول:
متاسفانه بله...پست شما رو هم دیدم...
شما راجع به لپ تاپ پرسیده بودین و فرقی بین شبکه لپتاپ با pc نیست,مگر اینکه با wirless بخواید این کار رو بکنید
که اگه بطور واضح اشاره می کردین بهتر بود!!!
ممنون از لطفتون,اینجا کسی به خاطر جواب دادن یا سوال کردن سبک یا سنگین نمیشه...هر کسی به اندازه ای که می دونه و حداقل معلوماتی که داره و از دستش بر میاد در پاسخ دادن به دوستان و کاربران انجمن کوتاهی نمی کنه,
و با عرض شرمندگی این طرف مقابل هست که در قبال وقتی که برای سوالش گذاشته شده و ارزشی که براش قائل شده چه جوری برخورد کنه...
سلامنقل قول:
وقتي سوالي دقيق و كامل پرسيده نشه انتظار جواب متناسب هم نبايد داشت
در ضمن وقتي يه كاربر وقت ميذاره و به سوال شما پاسخي ميده در نهايت بدبيني ميشه درنظر گرفت كه اشتباه پاسخ داده ...
ولي اين شمائيد كه بايد مطمئن باشيد هيچ كس قصدي در دادن پاسخ اشتباه به شخص ديگه اي رو توي انجمن نداره ، پس با دادن يه پست اسپم گونه نه جو انجمن رو بهم بزنيد و نه باعث دلسردي پاسخ دهنده و نيز كاربران ديگه بشيد
فكر نميكنم اومده باشيم اينجا كه بصورت طلبكارانه از هم توقع داشته باشيم
پس بايد توي لحن صحبت با ديگران جوري برخورد كنيم كه ....
بيشتر رعايت كنيد دوست عزيز (ما مديران از كاربراي فعال انتظار برخوردهاي معقول تر از اين داريم)
موفق باشيد
.................................................. .....
Edited By wordist
+++++نقل قول:
خیلی زشته که ......
دوست عزيز پست تون اسپم محسوب ميشه
مطمئن باشيد اگه تازه وارد نبوديد در اين انجمن ، يك اخطار مي گرفتيد