آخه بچه مسلمون، قربون امضات بشم چرا فکر میکنی ما از خودمون داریم حرف در میاریم؟
کافیه یه زنگ به خود شرکت بزنی و بپرسی وضعبت نامحدود رو. حالا حجمی رو چطوری سرویس دهی میکنه نمیدونم ولی:
من خودم سرویس 2 مگ نامحدود دارم و ماهی 119900 تومن پول ریختم تو شیکم این علی اصغر طراوتی حرومزا*ه مدیرعامل فناوا. خب روز اولی که میخواستم سرویس بگیرم زنگ زدم فروش و پرسیدم که این گیگها که جلوی سرویسها نوشتید چیه و اونم گفت چیز خاصی نیست و ما نه مصرف منصفانه داریم و نه محدودت میکنیم و ... خلاصه سرویس رو خریدم تقریبا شیش ماه پیش. تو این شیش ماه گذشته در مجموع حدود یک هفته قطع کامل بود و یک هفته هم کندی سرعت داشتم و بقیش توی هر ساعت شبانه روز با 8 تا کانکشن میرسیدم به سرعت 250 کیلوبایت در ثانیه و در کل راضی بودم. تا اینکه توی هفته پیش چند بار قطع و وصل شد و یهو دیدم سرعتم شده 16 کیلوبایت در ثانیه! که زنگ زدم و پرسیدم گفتن مصرف منصفانه گذاشتیم و این حرفا که تو تاپیک خوندید حتما. برگشت گفت که شما 87 گیگ حجم دارید و تقسیم بر 30 روز میشه 2.9 و بعد از روزی 2.9 گیگ سرعتتون میشه 128 . زنگ زدم بقیه ماه رو همون لحظه کنسل کنم که گفتن پول پس نمیدیم!! خلاصه من نمیدونم این کارشون بغیر از کم فروشی و دزدی چه تعبیر دیگه ای میتونه داشته باشه! خلاصه گذاشتیم ساعت 12 رد شد و دیدم هنوز همون 16 کیلوبایته زنگ زدم پشتیبانی و مشخص شد که باید هر شب ساعت 12 زنگ بزنی خط رو ریست کنن یا خودت مودم رو خاموش روشن کنی تا برگردی به سرعت خوبت! بقول خود بیشرفشون Level اول سرعت! خلاصه پشتیانی گفت الان سرعت اوکی شد و قطع کرد. حالا من یه دانلود گذاشتم میبینم سرعت از 180 بالاتر نمیره!!! یعنی یه دزدی از حجم و یه دزدی از سرعت! تا اینجا علی اصغر طراوتی به کدملی 0384602711 به مقام سوپردزد ارتقا پیدا کرده. دوباره زنگ زدم با مسوول شیفت شب پشتیبانی آدمی به اسم نصیری صحبت کردم و گفت از دست من خارجه و حواله داد ما رو به شکایات و انتقادات. زنگ زدم اونجا با یه نفر صحبت کردم به اسم حبیبی میگه من وظیفم اینه که صدای شما رو به گوش مدیران و مسوولان برسونم.
تا اینکه امروز بعد از دانلود 1.4 گیگ میبینم سرعت شده 16. زنگ زدم به پشتیبانی زنیکه رجبی ورداشته میگه طبق "جدول" که حالا معلوم نیست مادر کی تهیه کرده شما روزی "1.5" گیگ با سرعت 180 کیلوبایت (یعنی رسما دزدی سرعت رو تایید میکنه) میتونی داشته باشی و همینی هم هست که هست!!! یعنی من 120 هزار تومن دادم برای 45 گیگ
که میفته گیگی 2666 تومن!!!!!!!!!!!
زنگ زدم که تبدیل کنن سرویس رو به حجمی میگه زمانت صفر میشه و کل دانلود از سر ماه تا الانت هم از حجم کم میشه و مابهالتفاوت رو باید بریزی. میگم چقدره جواب میده "نمیدونم، سیستم حساب میکنه"
به 195 هم شکایت کردم ولی خیلی خیلی بعیده که کاری بکنن واسه ما یوزر خونگی تا آدمی که دمبش تو شیش هفتا ارگان بنده
آقای طراوتی که ظاهرت رو مثله بچه مسلومنا درست کردی، اگه اینو میخونی بدون حق الناس رو حتی خدا نمیتونه ببخشه و تو یکی اون دنیا دهنت سرویسه!