دو بار ارسال كردم ، پاك شه مرسي
Printable View
دو بار ارسال كردم ، پاك شه مرسي
خوش بحالت 3 مگ میگرفتی من که بالای 1.9 مگ نگرفتم سرعت ولی خب برای من فعلا کافی بوده هر چی خواستم دانلود کردم با همراه اولنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه سرعت همراه اول کمه ولی بجاش ایرانسل داره عین س گ دزدی میکنه از ملت
همراه اول هم بردار شغاله
اگه اینترنت رو جمع میکردن راحت بشیم بهتره تا به این دو اپراتور پول بدیم
من به عنوان دانلود فيلم و ... ازش استفاده نميكردم ، فقط بيرون كه بودم خيلي اذيت ميكرد كه شايد حتي يه پي ام ساده در تلگرام رو با تاخير ميفرستاد ، اصلا نت همراه بايد بدون مكث لود كنه ، چون با تعرفه هاي گرونشون به درد دانلود نميخوره ، مشكل اينجاس وقتي زور ميزنه تا به ٣ جي وصل شه باتري رو سريع تر هم تموم ميكنه ، در اخر همراه اول = اعتبار به خاطر گرون بودن خط هاش ، ايرانسل = اپراتور برتر و نوآورنقل قول:
نقل قول:
نیست که . از کجاش دراوردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طوري از هر دو بسته كم كرده
مدت ش متفاوت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خیلی عجیبه . چون برای من خرید مجدد همین بسته برای 100 گیگ جذف شده بود نتونستم بگیرم تموم هم شد فاتحه مع کف و سوت .نقل قول:
6 ماهه که داره تاریخ انقضاش جلوتره واسه همین اول از اون استفاده میکنه این دوستمون موقعی که اون 10 گیگ مونده بوده از یکساله این 6 ماهه رو گرفته و از موقعی که 6 ماهه فعال شده خودکار از 6 ماهه استفاده کردهنقل قول:
وقتی مبین نت TD-LTE ارائه کرد ایرانسل فروش TD-LTE رو در خطر دیده حالا با حذف بسته های پرطرفدار فورجی و ارائه بسته های زورچپون ترکیبی میخواد کاری کنه که مشترکین TD-LTE ریاد بشن . اینجوری میخواد رقابت کنه . ایرانسل قبل اینکار باید با سازمان آب هماهنگ میکرد که آب رو قطع نکنن .
احه ملت به چه دلیل بیان مودم ثابت بخرن !!!! نه 4.5 ثاپورت میشه نه بسته هی ساعتی داره ! اگه برای حجم زیادتر باشه حب ای دی اس ها هزینشون نصفه تا ثابت
شرکتهای adsl که زودتر از ایرانسل دستبکار گران کردن شدند شاید خبر ندارید اون طرح هایی که شما خریدید گذشت دیگه نیست منهم 60 گیگ یکساله از صبانت گرفتم چهل تومن ولی الان دیگه نیست یک ماهی میشه همونها هم طرح های مناسب جشنواره ها رو حذف کردن دانلود شبانه مجانی یا نیم بها رو حذف کردن حجم های مدت دار ارزان قیمت رو حذف کردن. کلا از اونجایی که اینترنت در کشور ما انحصاری در اختیار چند شرکت اصلی هست خوب بلدند چطو دست به یکی کنندنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دوستان.
کسی هست که گوشی 4g+ فعال باشه بتونه از تنظیمات apn دقیق برای من یه اسکرین بگیره؟
من گوشیم زنفونه با اینکه 4g+ ساپورت میکنه ولی چون ساپورت نمیکنه ایرانسل گوشی رو نمیتونم استفاده کنم. نیاز به تنظیماتش دارم.
فقط حتما گوشیتون 4g plus(lte advanced) باشه و خودتون هم در حال استفاده از 4g+ باشید
مرسی
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
من که گوشیم سامسونگ a7 هستش تنظیم خاصی انجام نداده ام.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
کسی هست از همراه اول ترابرد کرده باشه ایرانسل ؟
موقعی ب شماره ترابرد شده زنگ میزنن چیز خاصی میگه ؟
اولش فقط 2 تا بوق میخوره.نقل قول:
میدونم داداش. خود ایرانسل واسه شما تنظیمات رو خودکار انجام می ده. ولی گوشی منو نداره.نقل قول:
شما آرم +4g میاد واست دیگه؟
اگه میشه برو اینجا از اون صفحه واسم یه اسکرین شات بگیر بزار. از خود آرم +4g هم اگه میشه یه اسکرین بگیر ببینم اصلا چه شکلیه.
Settings - wireless and networks -more - cellular network - access point names
اینجا که رفتی برو روی تنظیمات اکسل پوینت فعال و از اون صفحه کامل واسم اسکرین بگیر. مرسی
سلامنقل قول:
من هم ار ایرانسل به همراه اول ترابد کردم هم برعکس !
شانسیه میشه گفت برای دوتا خط من که بوقی نمیزنه به جز وقتی دایورت کنم رو شماره و تماس بگیرم بوق ترابد رو میزنه
الان من بسته دارم شارژ دارم بعد از ترابرد چ اتفاقی براشون میفته ؟نقل قول:
امروز ايرانسلم اكتيو شد ، انتن دهي عالي ، اسپيد ٤٧ مگ :n06:
speedtest.net/my-result/i/2070254016
کلا بسته ها پاک میشه واسه همین قبلش باید استفاده کنیدنقل قول:
a7 2017نقل قول:
در عکس اول میبینی که فورچی پلاسه - چون در حال دانلوده
در عکس دوم هم چون دانلود و اپلودی نداره روی حالت فورجی مونده
من پارسال ایسوز داشتم - متاسفانه از لحاظ نرم افزاری نسبت به سامسونگ خیلی عقبه - گلا از این گوشی خیلی زده شدم
اخر سری که روتش کرده بودم یه اپدیت براش اومد - تا اپدیتش کردم گوشی ریست شد و دیگه هیچ وقت بالا نیومد - چون بریک شد - و شرکتش از عمد این کار رو کرد - و گوشی یک و دویست تومنی به معنای واقعی سوخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوز طرح هایی میدن که خیلی بصرفه تر از ایرانسل هست نمونش شاتل چنتا طرح جدید اورده - فن اوا هم اون طرح 150 گیگ یکسالش هست باید فقط زنگ بزنی فروش تهراننقل قول:
بیشترین ضرر رو ماها از این طرح نصف قیمت ترافیک داخلی می بینیم حالا نگاه کنید از این به بعد همه ی شرکت ها میزنن 2 گیگ + گیگ 50 ( ایرانی ) !!!
سایت های دانلود رو عمدا در این طرح نمیارن فقط یکسری سایت تماشای انلاین و خبری
مثلا میدونید اکثر سایتهای مهم فیلم سرورشون ایرانی هست مثل تاینی ، ایران فیلم ، دوستی ها ، دانلود ها
بعضی هاشونم توسط ایرانسل محدود شدن سرعتشون
تا جایی که میدونم نصف قیمت فقط برای تعرفه آزاد هست نه بسته ها. یعنی تعرفه آزاد از هر گیگ چهل هزارتومن میشه بیست هزار تومن! این یعنی عملا هیچ...نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بهترین کار همینهنقل قول:
نخرین دوستان
#تحریم_ایرانسل
همسایه ما دکل ایرانسل داره ( تازه فهمیدم فکر میکردم واسه شرکت های وایرلسی هست ) 10 الی 15 متر فاصله داره - ولی نت نداره امروز گزارش کردم تا پیگیری کنن
بعد از فعال سازی به نظرتون سرعتم تفاوت پیدا میکنه ؟؟؟ الان به دکل 150 متری وصل میشم با 3 انتن و سرعت حدود 2 تا 3 مگابایت
ممنون دوست عزیز. امروز کنار اس 7 اج تست سرعت گرفتیم گوشی من تقریبا 2 برابر بود سرعتش هم دانلود هم آپلود. به این نتیجه رسیدم زنفون 3 دلوکس مثل سونی و آیفون آرم 4جی پلاس نمیزنن.نقل قول:
در مورد گوشی من از زنفون2 بد شنیدم ولی از این 3 دلوکس تا به حال از تمام گوشیم بیشتر راضی بودم. واقعا بی نقصه.
به هر حال ممنون بابت جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شرکت های adsl قبل از اینکه ایرانسل طرح ها خرابتر کنه التماس میکردن واسه موندن الان متوجه میشن ایرانسل هم رکب زده هر کار بخوان میکنن در واقع همه این شرکت ها با مشترک بازی میکنن و میگن همین که هست و حق انتخاب ما به شما میدیم نه اینکه شما انتخاب کنید! حداقل کیفیت میبرد بالا که یه چیزی تو چنته داشته باشه!
دیده کسی سمت نت ثابت نمیره ترکیبی زده ! یعنی این وسط انتخابی در کار نیست زورچپونیه،و به قول دوستان از وقتی ثابت اومده نت خط بد شده .
ایرانسل بدرد کاربرایی مثل من میخورد که خطشون نویز داره و کشش نداره و فاصله با مرکز زیاد دارن و بدتر از اون مودم رومیزی خریدن ، بدتر از همشون اینکه سرعت شدیدن افت کرده و یک سوم شده و سایت ها دیر لود میشه!
جهان چهارم جاییست که پست رفت به پیشرفت اولویت داره!
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما اگه تمام دانلوداتون رو بزارید واسه ساعات شبانه نت همراه اول و ایرانسل خوبه. وگرنه با وضع موجود مبین نت بهتره اگه سرعت رو هم ملاک بگیریم
دوستان تجربه این چند روز رو بهتون بگم
اگه سرعت دانلودتون 100 کیلوبایتم هست اصلا به پشتیبانی تماس نگیرید
سرعت دانلود من 4 مگابایت بود ولی انتن دهی ضعیف بود و قطعی داشتم بعضی وقت ها تماس گرفتم موضوع رو گفتم بهشون گفتن پیگیری می کنن روز بعد سرعتم رسید به 2 مگ انتن دهی هیچ فرقی نکرد قطعی هم بیشتر شد
روز سوم کلا نت قطع بود امروز هم سرعت دانلودم 400 کیلوبایت هست با 4 جی با فول انتن !!!! 3 جی هم قطع شد تا روش کلیک می کنم میزنه نو سیگنال
ممنون از پشتیبانی ایرانول
دوستام من یکم تو زمونه سنگ زندگی میکنم سری از این اینترنت ایرانسل در نمیارم.میشه یکی توضیح بده.شنیدم 17 مگ سرعت دانلود میده.خب حالا باید براش مدم بخریم؟]چه مدلی خوبه؟در کل برای دانلود شبانه ایرانسل ب چه چیزایی باید خرج کنیم چون گوشی هم ندارم
ایرانسل سرعت دانلود از تورنت رو هم محدود کرده،اصلا نمیشه دانلود کرد،
اتفاقا همین الان تورنت با ۶ مگابایت دانلود می کردم
بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که دیگه تقریبا بسته مقرون به صرفه ای برای اینترنت همراه وجود نداره.
ایرانسل زیر 3000 تومن نداره.همراه اول تقریبا زیر 4000 تومن نداره.میمونه رایتل که بسته یکساله 400 تومنی داره 144 گیگ که در میاد گیگی 2800.
به نظرم ایرانسل طبق یه برنامه دقیق برای بدست آوردن حداکثر تعداد کاربر اول اومد بسته های ارزون قیمت فروخت بعد برای اینکه صدای کسی در نیاد اومد مدت زمان بسته هارو کم کرد الانم تو ضربه آخر قیمتهارو تا حداکثر قیمتی که میتونست زیر قیمت بقیه اوپراتورها بالا کشید.
حالا سه تا راه برای کاربرهای پرمصرف میمونه :
1.خریدن مودم td و استفاده از بسته های ترکیبی.
2.خریدن بسته های گرونتر.
3.استفاده حداقلی از اینترنت همراه در حد کارهای ضروری و برگشتن به ای دی اس ال و اینترنت ثابت.
از اونجایی که مودم های td گرون قیمت و بی کیفیت هست و پوشش مناسبی هم نداره گزینه اول افتادن از چاله به چاه هست.
گزینه دوم هم عقلانی نیست مگر برای کسانی که پول براشون مهم نباشه.
من گزینه سومو انتخاب میکنم برمیگردم به ای دی اس ال (پارس آنلاین) برای اینترنت همراه هم بسته بلند مدت رایتل.
کسی اگر برای مصرف سی گیگ در ماه روزانه پیشنهاد بهتری داره بگه لطفا.
اصلا از اساس اين كار اشتباه بوده كه يكي adsl رو جمع كنه بياد روي نت سيم مخصوصا كساني كه adsl قابل قبول ي داشتن
كه نه ثبات درستي داره نه قيمت منطقي حالا بحث پشتيباني و پوشش رو كاري نداريم
الان بيشترين ضرر رو همين گروه كردن
وقتي adsl قيمت حجم هر گيگ حدود هزار تومان در مياد حتي كمتر مخصوصا اگر گوش به زنگ جشنواره يا نمايشگاه ميبودين كه تازه حداقل ثبات و كيفيت قابل قبول تري داره اصلا منطقي نيست كه بياي روي نت سيم مخصوصا براي بسته هاي بلند مدت مگر شرايط خاص
كه به حداقل حجم نياز داره
حداقل حجم هم اينقدر گران هست كه هيچ موقع نه برداشته ميشه و نه گرانتر
الان هم اگر شخصي اين موقعيت رو داره كه adsl داشته باشه فعلا شاتل حرف نداره حداقل قيمت خوبي داره اگر هم كيفيت بهتر مي خواي صبانت
با سپاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اینطور که من متوجه شدم اکثر کاربرای نت ایرانسل از نظر مالی وضعشون عالیه چون هیچ اعتراضی به حذف ناگهانی بسته ها و گرونتر شدن اونها نمیشه.
از فضای تاپیک معلومه که اکثرا هم راضی هستن...
من به شخصه ایرانسل رو از امروز تحریم میکنم ولی اینو بدونید که یه دست صدا نداره...
تحریم ایرانسل مثل لگد زدن پشه به فیله . ایرانسل خودش نمیدونه که با حذف این بسته ها مشترکینش کمتر میشن؟ میدونه ولی به هیچ جاش هم حساب نمیکنه .
خب شما برای کاربرای خانگی میگی دوست عزیزنقل قول:
منی که دانشجوی خوابگاهیم، نتم دست خودم نیست و مجبورم از نت همراه استفاده کنم (البته تقریبا 2-3ماهه که مصرفم خیلی کم شده، ماه های اول 30گیگ-دوماهه میخریدم ولی الان 4گیگ در ماه برام کافیه)
باز خدا رو شکر که ترم بعدی قراره اینترنت بهمون بدن و اونجاست که (..... و .....) ایرانسل رو (..........)
منم با این موافقم: #تحریم_ایرانسل
اصلا شما میدونید شرکتا هر ترابایت ترافیک رو از سازمان زیر ساخت چند میخرند؟؟؟؟؟ هر ترابایت حدود 60هزارتومن حتی کمتر
یعنی اگر تمام کاربرا هر روز بسته 2هزارتومن-نامحدود رو بخرندو استفاده کنند (و 30 گیگ دانلود کنند شبانه)، بازم ایرانسل سود میکنه ولی چقدر باید یه شرکت کثیف باشه
از اساس اشتباه نبوده از همون اول کار خیلیها مثل من مجبور شدن از خیر adsl بگذرن.وقتی بدلیل سیاست انحصارطلبانه مخابرات هیچ شرکتی نتونه روی خط تلفن شما اینترنت بده مجبور میشی به سمت اینترنت همراه بری.پست های من تو تایپیک ای دی اس ال مخابرات هست به شدت کیفیت خدمات پایین بود و قطع و وصل میشد.نقل قول:
الان هم که یه مدت از ایرانسل به خاطر ارزون بودن پهنای باند راضی بودم که اونم مشخصه همین مسیر حذف و گرون کردن بسته هاشو میخواد ادامه بده.در ضمن کیفیت اینترنت ایرانسل تو بهترین حالتش راضی کننده نبود و مثلا باهاش نمیشه بازی آنلاین انجام داد.